ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 21 септември 2011 - 23:47
Росене копни всичко от последния си пост и в другата тема при S-ките и им напиши ценичките (ако е удобно разбира се),та като някой друг реши да реставрира след време да е наясно с нещата.
Публикувано 21 септември 2011 - 23:50
Абе аз днес на теб ли ти звънях или Лазо ми даде телефона на Баба му?
Той ми каза , че си ми искал номера.. но май по скоро на някоя Баба си звънял
Така е.. който не си записва номерата когато му звънят
Да ти го пиша на ЛС ? :}
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 21 септември 2011 - 23:59
Кормилните щанги,хебела и амортисьорчето кака са?
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 22 септември 2011 - 00:09
Да взимам ли фотографи да снимат тържественото предаване ?
Или направо Бат Бойко.. да среже лентата на новата колица
Утре към обяд ти звънкам да се доразберем
Или направо Бат Бойко.. да среже лентата на новата колица
Утре към обяд ти звънкам да се доразберем
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 22 септември 2011 - 00:14
Хамъре ако трябва и група да дойде ,то това си е като изписване на бебе от родилно.
Публикувано 22 септември 2011 - 00:14
Щом бай Васо го знае.. направо да го вземам той да снима
Мимо баш бате.. Даже е и бяла като бебе
Мимо баш бате.. Даже е и бяла като бебе
Публикувано 22 септември 2011 - 00:20
Лелеееее,с тоя апарат........не. Това е толкова сложно устройство че Рошавия от как го е купил още не може да го нстрой. Нема ауто,нема шаш.
С тоя апарат 124та на снимките ке изглежда като 210
С тоя апарат 124та на снимките ке изглежда като 210
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 22 септември 2011 - 00:28
на розави черти.
От апарата е.
Публикувано 22 септември 2011 - 00:33
Видео картата на апарата ти се скапва.. щом ти изкарва черти
бай Васо , ако го изкарва като 210.. предпочитам да не го снимам изобщо...
Ще ми излезе име... ще почне ръжда да ме гони.. мани мани
бай Васо , ако го изкарва като 210.. предпочитам да не го снимам изобщо...
Ще ми излезе име... ще почне ръжда да ме гони.. мани мани
Публикувано 22 септември 2011 - 00:51
Първо поуека.
Та кво викаш за изкуствените боски?
Та кво викаш за изкуствените боски?
Този пост е редактиран от бай Васил: 22 септември 2011 - 00:53
Публикувано 22 септември 2011 - 09:17
Бате.. за да няма после.. затрих ти телефона
Пиши там да.. има
А тия работи за сводника, не в ефир
Като каза , че на жените им дават главите на късо се сетих за...
Професори от някакъв университет решили да видят какво има в главта на блондинка.
Намерили си кандидатка , слагат я на операционната маса , отварят черепа и гледат.
Вътре нямало нищо , с изключение само на едно... въженце,което седяло доста опънато от единия до другия край на главата.
Спогледали се професорите .. решили да резнат въженцето да видят какво ще се случи.
Резнали въжето и.... ушите на блондинката паднали
Пиши там да.. има
А тия работи за сводника, не в ефир
Като каза , че на жените им дават главите на късо се сетих за...
Професори от някакъв университет решили да видят какво има в главта на блондинка.
Намерили си кандидатка , слагат я на операционната маса , отварят черепа и гледат.
Вътре нямало нищо , с изключение само на едно... въженце,което седяло доста опънато от единия до другия край на главата.
Спогледали се професорите .. решили да резнат въженцето да видят какво ще се случи.
Резнали въжето и.... ушите на блондинката паднали
Публикувано 22 септември 2011 - 09:20
Да не си и ти близнаци?
Едит: Видях, че си от моята порода
значи не си чак толкова несериозен..
Шсъ сетиш
Пешка, ако толкова не го чуваш тоя iPhone, да хвана да ти подаря някой с Андроид чували се хубав, разправят
Гангстерчето ми се оплаква преди малко, звъннал си му на Шумен чак пак се разминахте...
Ааа, не, мерси
Той си се чува, ама като дъни музиката няма начин
Публикувано 22 септември 2011 - 09:54
На 22 септември 1908 година, страната ни - една от най-старите в Европа, обявява своята независимост! В старата българска столица-Велико Търново със специален манифест е обявена Независимостта на България. Тогава княз Фердинанд приема титлата цар на България....
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, БЪЛГАРИ
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, БЪЛГАРИ
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 22 септември 2011 - 09:56
Не че хората с колите са лоши - колите нямат място там. Планината е място за ходене, усамотяване, вглъбяване, тишина и спокойствие, изпитание ако искаш.Що да не се ходи с коли до там? Бирата на гръб ли ще я носиш?
Питам от гледна точка на човек, който е ходил с джипове до езерата многократно, преди да има лифт.
Качвали сме храна и амбалаж(да се разбира пълен, празен само сме сваляли) за хижата и сме сваляли хора в нужда, оправяли сме пътя и никога не сме навредили на природата, дори сме събирали гняст за към града. Повечето, които се качват с коли правят същото.
Не всеки който стига с кола до езерата е лош, нека да не глобализираме нещата на база единични случаи моля. Автомобила не си изхвърля боклука сам и не прави простоии без шофьор.
Бирата по-добре да се пие в града или долу, в ниското.
Всеки си носи сам от каквото има нужда, а от каквото няма нужда го сваля в раниците.
Нарича се култура на отношение към планината, подобно е примерно на отношението към непушачите.
Публикувано 22 септември 2011 - 10:57
Eeeе как го казваш все едно съм те преебал.Смених кабела и нищо.
Само за информация,този датчик за който ми да идея да срежа кабела...,нов струва...650лв.!!!
Казах ти да го измериш и да разръчкаш кабела в това време,
за да си проличи дали прекъсва.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни