ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24117 мнения по тази тема
Публикувано 02 септември 2011 - 15:16
Кажи за какви пари си го намерил, че той държи цена все още... почти хилядарка е
Аз също мисля да го взимам, ама чакам нещо оферта да изскочи
ще ти кажа и какво му липсва, няма hdmi, на което аз държа доста, има tvout ама е чрез един преходник на самсунг, който е скъп... няма бутон за камерата, снима се от екрана (сещаш се)
целия е пластмасов и няма hotwap сд слот... като цяло това са лошите му неща, а и това, че е толкова тънък е хем плюс хем минус... зависи от ситуацията де
но като цяло е много добър, единственото стряскащо за сега е цената му тук.
Аз също мисля да го взимам, ама чакам нещо оферта да изскочи
ще ти кажа и какво му липсва, няма hdmi, на което аз държа доста, има tvout ама е чрез един преходник на самсунг, който е скъп... няма бутон за камерата, снима се от екрана (сещаш се)
целия е пластмасов и няма hotwap сд слот... като цяло това са лошите му неща, а и това, че е толкова тънък е хем плюс хем минус... зависи от ситуацията де
но като цяло е много добър, единственото стряскащо за сега е цената му тук.
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
Публикувано 02 септември 2011 - 15:24
btw, разгледай и други в тоя ценови диапазон...
LG Optimus 3D, Motorola ATRIX,Sony Ericsson Xperia Arc, и HTC-тата, да не ги изброявам... като цяло гледай дисплей над 4", dualcore процесор, мин. 512рам и т.н.
LG Optimus 3D, Motorola ATRIX,Sony Ericsson Xperia Arc, и HTC-тата, да не ги изброявам... като цяло гледай дисплей над 4", dualcore процесор, мин. 512рам и т.н.
Публикувано 02 септември 2011 - 15:49
Добра е да, но не по-добра от айфон четворката..Samsung Galaxy S II - добра машинка ли е?
Пробвахме го 2 дни..батерията му пада по-бързо и от тази на айфона , съответно го разкарахме..
Иначе е добър телефон..
Публикувано 02 септември 2011 - 15:58
Част от изброените вече съм ги разглеждал,но нещо не ми харесаха.
Galaxy-то не съм го намерил евтино,защото не съм се разтърсил.
Досега само обмислях, дали наистина ми трябва такъв телефон.
Колкото до Iphone-а , единственото нещо,което ми харесва е стегнатия му вид
и това,че не е изцяло пластмасов.
Иначе по камера ,бързина и приложения, едва ли може да се мери със Самсунга.
Все пак Андроид набира голяма скорост.
Galaxy-то не съм го намерил евтино,защото не съм се разтърсил.
Досега само обмислях, дали наистина ми трябва такъв телефон.
Колкото до Iphone-а , единственото нещо,което ми харесва е стегнатия му вид
и това,че не е изцяло пластмасов.
Иначе по камера ,бързина и приложения, едва ли може да се мери със Самсунга.
Все пак Андроид набира голяма скорост.
Публикувано 02 септември 2011 - 16:03
едно приятелче има Галакси С .. и един ден реши да си поиграе с него .. какво направи .. някакви програми сваляше а у едно друго променяше и оп КЛОКНА го .. и почна да му подкарва всякакви тестове .. е на тея тестове клокнат изкарваше резултати близки до "Ес Две" .. и си каза , че и да има парите никога не би си купил 2ката
Та според мен след като бях свидетел на тея работи макар и неразбиращ хич от телефони бих си купил С , а не С2
Та според мен след като бях свидетел на тея работи макар и неразбиращ хич от телефони бих си купил С , а не С2
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 02 септември 2011 - 16:15
да бе, сигурно ще клокне и екрана на 4.3 или ще добави още едно ядро айде моля ти се... тия клокове сме ги правили и ние, за жалост не всичко идва от бързината на процесор...
ако го взимаш да участваш в състезание по клок - ОК, ама другото...
ако го взимаш да участваш в състезание по клок - ОК, ама другото...
Публикувано 02 септември 2011 - 16:15
Ок, щом така мислиш..вече си направил своят избор..Иначе по камера ,бързина и приложения, едва ли може да се мери със Самсунга.
Публикувано 02 септември 2011 - 16:18
Аз затова казах , че не разбирам
Публикувано 02 септември 2011 - 16:23
Ами за камерата и бързината съм 100% сигурен,че самсунга е по-добър.
Камерата му е 8мр, двуядрен процесор с по 1,2гхз на ядро...
На Iphone камерата му е 5мр, процесора е с едно ядро на 1гхз...
Вярно,че понякога може да се окаже ,че камера с по-малко мр прави по-добри снимки от такава с повече,
но в случая това не е така.
Само за приложенията не съм сигурен,за кое повече се предлагат в момента, но като цяло
тенденцията е Андроид да стане доста по използван от Iphone ос.
В семейството ми имаме хора с 3 Iphone4 и вярно,че правят супер снимки,ама като
разцъквах един Galaxy S II останах по-очарован.
За батерията не мога да споря, но аз нямам намерение да вися с часове из нета
през телефона. На мен ми трябва само за няколко минути да си проверя някоя тема из форума.
Както и да е, май наистина съм направил избора вече.
Камерата му е 8мр, двуядрен процесор с по 1,2гхз на ядро...
На Iphone камерата му е 5мр, процесора е с едно ядро на 1гхз...
Вярно,че понякога може да се окаже ,че камера с по-малко мр прави по-добри снимки от такава с повече,
но в случая това не е така.
Само за приложенията не съм сигурен,за кое повече се предлагат в момента, но като цяло
тенденцията е Андроид да стане доста по използван от Iphone ос.
В семейството ми имаме хора с 3 Iphone4 и вярно,че правят супер снимки,ама като
разцъквах един Galaxy S II останах по-очарован.
За батерията не мога да споря, но аз нямам намерение да вися с часове из нета
през телефона. На мен ми трябва само за няколко минути да си проверя някоя тема из форума.
Както и да е, май наистина съм направил избора вече.
Публикувано 02 септември 2011 - 16:24
гледам мтел го имат и май ще го взема на изплащане... нещо не ми се дават кеш 1000лв за телефон, като преди 2 месеца си взех за толкова таблет (motorola xoom) и то със сума ти аксесоари към нея
ще ида утре да видя какви са им условията, и без това ми трябва нов план с повече и-нет
ще ида утре да видя какви са им условията, и без това ми трябва нов план с повече и-нет
Публикувано 02 септември 2011 - 16:31
Хули отдавна ми е напраИло чепатление че си фенче на Моторола
By Batev
Публикувано 02 септември 2011 - 16:37
http://tuning-parts.bg/pravi/143/
Търся ей такваз джиджавка ...
Ама да е в София .. откъде ли не минах и нямат ..
Помагайте колеги
Търся ей такваз джиджавка ...
Ама да е в София .. откъде ли не минах и нямат ..
Помагайте колеги
Публикувано 02 септември 2011 - 16:41
Motorola правят прекрасен хардуер, а сега от както google купиха мобилното им подразделение, се очакват чудеса
Иначе съм им фен, малко се излагат с ъпдейтите зависещи от тях, но сега мисля, че всичко ще си дойде по местата... чакам новата OS (ice cream sandwich) да видя как ще е
Иначе съм им фен, малко се излагат с ъпдейтите зависещи от тях, но сега мисля, че всичко ще си дойде по местата... чакам новата OS (ice cream sandwich) да видя как ще е
Публикувано 02 септември 2011 - 16:42
Темата iOS vs Android и подобни е дълга, безкрайна и безсмислена!
Много пъти сме я започвали.
Всяка си има + и -
Кой каквото го кефи, това си взима.
Много пъти сме я започвали.
Всяка си има + и -
Кой каквото го кефи, това си взима.
Публикувано 02 септември 2011 - 16:48
*псолютно... аз лично съм фен и на двете, ама за жалост не изкарвам достатъчно, че да си чеша крастата и да имам всички играчки, които искам
но apple, са царе в отношение да ти приберат парите и да се чувстваш добре от това
темата android vs iOS vs win mob е толкова голяма, че няма сми да я почваме, важното е, че всички имат доста добър пазарен дял и се развиват добре което несъмнено е в плюс за нас потребителите...
помня времето когато се кефехме на допотопни pda, а сега имаме чудеса в сравнение с преди....
но apple, са царе в отношение да ти приберат парите и да се чувстваш добре от това
темата android vs iOS vs win mob е толкова голяма, че няма сми да я почваме, важното е, че всички имат доста добър пазарен дял и се развиват добре което несъмнено е в плюс за нас потребителите...
помня времето когато се кефехме на допотопни pda, а сега имаме чудеса в сравнение с преди....
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни