Преведено значи победа за Англия с минимум 2 гола - в 22-та минута прогнозата ми излезе, дано някой е пуснал фиш поне... Дее@а куците медузи чалгарски!!!иначе го играя 2-ка хенди къп - сигурни пари
ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24118 мнения по тази тема
Публикувано 02 септември 2011 - 20:44

Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 02 септември 2011 - 20:45
Преведено значи победа за Англия с минимум 2 гола - в 22-та минута прогнозата ми излезе, дано някой е пуснал фиш поне... Дее@а куците медузи чалгарски!!!
1,9 беше коефа за хендикат като погледнах в 5тата минута .. ама нямам пари в картата ...
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 02 септември 2011 - 20:48
толко да... слагаш стоянка - взимаш 190.1,9 беше коефа за хендикат като погледнах в 5тата минута .. ама нямам пари в картата ...

Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 02 септември 2011 - 20:50
Едно приятелче се организирал с колегите набили 1,2 бимберици ( 4 x 300 ) .. на 1,6 коеф .. в момента му е много кеф .. усещам го как пуши пури пие уиски и не го ебе ма ич
Публикувано 02 септември 2011 - 21:10
Евала на пича, за мен беше ясно... Само дано не ни нахендрят с още 5-6 гола, че вече ще е адски срамно... То ще е кръв и сълзи, тъпи оправдания след мача, треньорски рокади.... Знаех си аз, че Матеус трябваше да пусне Николета Лозанова на терена, да им бърка концентрацията на островитяните....Едно приятелче се организирал с колегите набили 1,2 бимберици ( 4 x 300 ) .. на 1,6 коеф .. в момента му е много кеф .. усещам го как пуши пури пие уиски и не го ебе ма ич

Публикувано 02 септември 2011 - 21:11
3 : 0 .. как Ви стои ?
Публикувано 02 септември 2011 - 21:16
Да ти честитя ли3 : 0 .. как Ви стои ?
http://vbox7.com/play:ab5868a2

Публикувано 02 септември 2011 - 21:21
Е без честитка нема минеш баце ... сипи по 1 белуга хъхъхъ
Публикувано 02 септември 2011 - 21:30
Нямам наблизо братле, ама за събора трябва да се заредим с тебеЕ без честитка нема минеш баце ... сипи по 1 белуга хъхъхъ
И да паднем и да бием пак ще се пребием

Публикувано 02 септември 2011 - 21:31
В квартала отвориха руски магазин .. с импорт стоки от Русия .. Белугата 75 лева .. 1,5 литра Руски Стандарт 50 лева .. МАЛИИИИИИИИИ
Публикувано 02 септември 2011 - 22:12
ЩЕ ГО ОТНЕСЕШ - НИКИТА , НИКИТА !!!!
ЧЕСТИТО НА МИХАЙЛОВ ! НОВИ 3 !
==============================
За националния ни отбор по футбол има два варианта да стане европейски шампион : реален и фантастичен.
Реален - да дойдат извънземни и да ни помогнат.
Фантастичен - да победим сами ........
Публикувано 02 септември 2011 - 22:50
Намерих си едно bbq в шкафа, от тия еднократните, ама някво яко, не беше от тия баш кекавите...
метнах си 3 пържолки от врат, 47-ми номер, като ги начуках малко, станаха като камилски език
една пържолка, едно bbq 
ни мач гледах ни нищо, хапнах си на балкона и само слушах как пука мрежата от удари...
метнах си 3 пържолки от врат, 47-ми номер, като ги начуках малко, станаха като камилски език
ни мач гледах ни нищо, хапнах си на балкона и само слушах как пука мрежата от удари...
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
Публикувано 02 септември 2011 - 22:50
Никога не съм харесвал футбола......особено сега като ги гледам какви Луфки сме

By Batev
Публикувано 02 септември 2011 - 22:53
Намерих си едно bbq в шкафа, от тия еднократните, ама някво яко, не беше от тия баш кекавите...
метнах си 3 пържолки от врат, 47-ми номер, като ги начуках малко, станаха като камилски езикедна пържолка, едно bbq
Е не те е срам това да го напишеш е Чат темата......сега в 12 полунощ къде да търся пържолки
ама ме е страх да не ми се поддуе пилето сега

By Batev
Публикувано 02 септември 2011 - 22:58
бъди благодарен, че не приложих снимки
Айде, понеже си ми приятелче, викам "еконт" да ти докарат 2-3
пали скарата и чакай
Айде, понеже си ми приятелче, викам "еконт" да ти докарат 2-3
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
8 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 8 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА