ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 02 септември 2011 - 11:30
Иначе принципно се насочвам към андроид, щото колегите са с Андроиди и като правят фишеците
направо ми ги меткат с блутуут и аз съм готов за изпит.Докато при Айфона 3-ката....като няма блутуут малко по сложно.
Казвам тройката щото бюджета ми е толкова......едно време давах по 1300-1400 за телефони ама тая мания за телефоните
ми мина вече...просто искам нещо готино и практично за училище
направо ми ги меткат с блутуут и аз съм готов за изпит.Докато при Айфона 3-ката....като няма блутуут малко по сложно.
Казвам тройката щото бюджета ми е толкова......едно време давах по 1300-1400 за телефони ама тая мания за телефоните
ми мина вече...просто искам нещо готино и практично за училище
By Batev
Публикувано 02 септември 2011 - 11:31
Ти им покажи пръста оня дебелия .. и ще припадат бро
Ххахахаххх е на тоя пръст никой нЕмое да устои верно е Баценце
By Batev
Публикувано 02 септември 2011 - 11:34
Е аз кво ти викам хахаахаах
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 02 септември 2011 - 11:38
А пък и едно пиленце ми каза, че Хулиганчето нещо бил връзкарче в мобилебългария ли в покетбългария ли....незнам
ама усещам, че и той ще удари едно рамо
By Batev
Публикувано 02 септември 2011 - 11:41
Хулиганчето е винаги в играта
Публикувано 02 септември 2011 - 11:43
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
Публикувано 02 септември 2011 - 11:50
Направо да пускам 124ката на бартер за Айфон 5 ахахахахах тва кой знае кви луди пари ще е ..
Публикувано 02 септември 2011 - 12:00
това е фейк... по скоро бъзик
Публикувано 02 септември 2011 - 13:46
Ха сладур
Епа мисля, че нямаме такава тема....поне и аз не съм ппадал на такава
Епа мисля, че нямаме такава тема....поне и аз не съм ппадал на такава
By Batev
Публикувано 02 септември 2011 - 14:15
А пък и едно пиленце ми каза, че Хулиганчето нещо бил връзкарче в мобилебългария ли в покетбългария ли....незнам
само звънкаш и знаеш
Но ако ще взимаш телефон с Андроид, гледай да поддържа ice cream sandwich, и аз именно за това не сменям още моя, карам си с една моторола с последния джингжър 2.3.5
и чакам да се появят модели с ICS и да напазарувам нещо
Публикувано 02 септември 2011 - 14:49
само звънкаш и знаеш
Но ако ще взимаш телефон с Андроид, гледай да поддържа ice cream sandwich, и аз именно за това не сменям още моя, карам си с една моторола с последния джингжър 2.3.5
и чакам да се появят модели с ICS и да напазарувам нещо
Така както е тръгнало, я да попитам и аз нещо.
Харесал съм си Samsung Galaxy S II - добра машинка ли е?
Трябва ми заради нета, хубавата камера /не съм маниак и не очаквам кой знае какво от нея,нищо че е 8мр/ и
другите възможности. Iphone4 също ми харесва, но е по-скъп,а и не мисля,че превъзхожда Самсунга по много неща.
Публикувано 02 септември 2011 - 15:00
да, SII е много як, много добър дисплей, суперамолед плюс с покритие горила глас (против надраскване) dualcore на 1200... 1 гб рам, има видео ускорите и т.н.
бе с две думи е супер, има ъпдейт за последния Gingerbread и съм почти сигурен, че ще има и за ics като излезе...
и аз се бях насочил към него, или към моторол ейтрикс, и тя е яка, но тоя по ме кефи, главно с големия си екран.
А камерата му, хич не е зле, прави хубави клипове и снимки и определено не ти трябва да носиш и камера на bbq-тата
бе с две думи е супер, има ъпдейт за последния Gingerbread и съм почти сигурен, че ще има и за ics като излезе...
и аз се бях насочил към него, или към моторол ейтрикс, и тя е яка, но тоя по ме кефи, главно с големия си екран.
А камерата му, хич не е зле, прави хубави клипове и снимки и определено не ти трябва да носиш и камера на bbq-тата
Публикувано 02 септември 2011 - 15:06
Точно заради това искам да го взема най вече - вместо да нося архаичния си дигитален 5 годишен Canon със 7,1мр и
вече остарелия и прежулен GSM Nokia N78 , ще съчетая всичко в едно.
Щом потвърждаваш,че си струва, ще ида да си го купя скоро време. 10Х
вече остарелия и прежулен GSM Nokia N78 , ще съчетая всичко в едно.
Щом потвърждаваш,че си струва, ще ида да си го купя скоро време. 10Х
Публикувано 02 септември 2011 - 15:13
Уредихме ги нещата значи
By Batev
4 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 4 гости, 0 анонимни