Nokia N95 8GB
Нокията е в много добро състояние, с нормални следи от употреба, протъркване от носене по джобовете. Донесена е от щатите, няма БГ меню, работи с всички оператори. Доколкото знам 3G на нокийте донесени от щатите не тръгва в Европа, заради някакви разлики в честотите. Аз 3G не ползвам (то как да ползваш с тия цени). WIFI-то и GPS-a си работят безупречно.Има инсталирани доста програмки, както и Garmin XT с новата карта на Европа. В комплект със зарядно и кабел за компютър.
Цена: 250лв.
ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 07 октомври 2009 - 22:08
заслужава ли си да обърна внимание на такава оферта
Публикувано 07 октомври 2009 - 22:48
дааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа
ааааааааааааааааааааааааааа!
ааааааааааааааааааааааааааа!
Sky каза:Ела да сръбнеш от извора!
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
Публикувано 08 октомври 2009 - 07:12
Вени,заслужава ли си да обърна внимание на такава оферта
Като телефон ли искаш да го ползваш или те блазни че има GPS?
Аз имам такъв телефон, GPS му е гола вода щото е A-GPS, батерията изкарва около 40 минути без зарядно с включен GPS(на моя, който е на 3 години). Има прекрасен 5МП фотоапарат вграден в теефона, на светло прави великолепни снимки, на тъмно обаче е шит, въпреки светкавицата(вкарва много шум). Твърдението че 3G(UMTS) не работи поради разлика в честотите е малко съмнително, все пак говорим за сравнително модерен апарат, който според книжката поддържа всички световни стандарти. Според мен би трябвало да работи.
Като телефон се държи стабилно, особенно с М-Телска карта. С Вивателска карта изкарва 4-5 дни на стендбай, с М-Тел изкарва две седмици(моя тригодишния). Това под секрет, ама Вивателските карти ядат батерията много бързо, ама не ме питайте защо. Телефона им G-sensor, който е много як за някои игрички.
Ако апарата и батерията са в добро състояние си заслужава 250 лева, разбира се ако ти работи и 3G.
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 08 октомври 2009 - 08:02
е, 3G не работи - както декларира продавача...
сега си мисля - ами телефон си имам
с отлична камера..
ползвам го като телефон и като джобно фото - много успешно SE к800i -
GPS тоже си имам - и никога не ми се е налагало да го ползвам извън МПС..
и май старата приказка - за мъдрото утро - си е верна
е, до обед имам време да си помисля, де
сега си мисля - ами телефон си имам
с отлична камера..
ползвам го като телефон и като джобно фото - много успешно SE к800i -
GPS тоже си имам - и никога не ми се е налагало да го ползвам извън МПС..
и май старата приказка - за мъдрото утро - си е верна
е, до обед имам време да си помисля, де
Публикувано 08 октомври 2009 - 08:41
Старата приказка гласи, че утрото е по-мъдро от сутринта!
A-GPS не изключва GPS, просто освен GPS сигнала се ориентира и по координатите на GSM клетките, което му позволява да работи и в места, където няма GPS сигнал, но с по-ниска точност.
A-GPS не изключва GPS, просто освен GPS сигнала се ориентира и по координатите на GSM клетките, което му позволява да работи и в места, където няма GPS сигнал, но с по-ниска точност.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 08 октомври 2009 - 09:33
Да, след като дръпне от AGPS сървъра на съответния оператор фаил. За Вивател мога да кажа че такъв сървър няма, за останалите оператори не знам. Другото е, че ако чакаш за ГПС сигнал без подкрепа от мрежата, то може да почакаш къде 20 минути, щото нямаш как да дръпнеш файла с положението на сателитите. При нормалните ГПС приемници, такъв фаил не е необходим, щото си смятат всеки път разположението по сигнала с датата и часа.Старата приказка гласи, че утрото е по-мъдро от сутринта!
Публикувано 08 октомври 2009 - 12:24
за WAAS и EGNOS корекции явно и дума не става в тоя телефон,
не че съм разчитал на нави, ама ...
отказах се
не че съм разчитал на нави, ама ...
отказах се
Публикувано 08 октомври 2009 - 14:45
Брато си купи HTC HERO, нали стана инжинер пък рожден ден е утре, та си позволи една малка гъзарийка.
Каза, че андроида бачкал много бързо интерфейса като цяло бил уникален ( пък и в ютуб може да се видят видеа ). Снощи поразчетох за андроида и бяха написали, че ползвали линукс вътре!
Каза, че андроида бачкал много бързо интерфейса като цяло бил уникален ( пък и в ютуб може да се видят видеа ). Снощи поразчетох за андроида и бяха написали, че ползвали линукс вътре!
Публикувано 08 октомври 2009 - 15:37
HTC Hero не съм държал, както и друг Андроид, но имам HTC Touch Pro WM6.0 - муден е, но има много шукарийки, които на Нокията ги няма. ГПС му е малко по-добър от на Нокията, ама пак е гола вода. Батерията поввече от 14 часа нормална употреба(без ГПС, с ГПС най много 40 минути) не търпи,изгасва и затова зарядното за кола е пръв приятел.Брато си купи HTC HERO, нали стана инжинер пък рожден ден е утре, та си позволи една малка гъзарийка.
Публикувано 08 октомври 2009 - 17:53
С хирото, брат каза, че откарва 2 дни с игра по телефона!
Е кво май ще се окаже апъл най-добрия продукт. Братчед ми има айбук, ми аз не съм го виждал да зарежда този лаптоп, постоянно е на батерия!
Е кво май ще се окаже апъл най-добрия продукт. Братчед ми има айбук, ми аз не съм го виждал да зарежда този лаптоп, постоянно е на батерия!
Публикувано 08 октомври 2009 - 20:37
Имам преки впечатления от I-Phone 3G 8ГБ, предпоследно поколение:С хирото, брат каза, че откарва 2 дни с игра по телефона!
Изглежда много добре. Има капацитивен мулти-тъч дисплей(повечето тъч телефони са с резистивни дисплей, тук предимството е мулти-тъч, за разликата между видовете дисплей друг път...). Липсват му основни функции(преди ъпдейта), като смс до повече от един контакт, Copy&Paste - трагедия и то каква, MMS(за хората с деца е много важен, бабите си умират по тая екстра, да не говорим че аз имам понятие от телфони и MMS и не мога да го подкарам), ГПС не работи ако няма 3Г покритие, нищо, освен обаждане и смс не работи ако няма 3Г покртие(но това са основните финкции на GSM - разбираемо). След ъпдейта се твърди че ММС работи, ама аз още не съм успял да го подакрам. Повечето неща работят и при наличие на GPRS(3G не е толкова задължително). Ако не си бил пациент на първата версия ти трябва време да свикнеш с интерфейса. Копчето за изключване на звука(кой по дяволите реши, че трябва да има копче за изключване на звука) можеше и да е на по-удобно място. При текущото му положение е почти невъзможно да не го цъкнеш на тих режим при вадене от оригиналния калъф за колан(с менте калъф не съм пробвал как е, вероятно по-добре от оригиналния с цена 70 лева).
Нямам опит с други Apple продукти, но от приятел-фанатик знам че и останалите също имат някои недосмилици(не мога да ги коментирам, щото само съм чувал).
Аз лично съм привърженик на Microsoft, първо щото може да си напишеш и инстаилраш каквото си поискаш и второ, ако не можеш да си го напишеш(мързи те или не знаеш как), то със сигурност по мрежата го има кракнато и можеш да си го инстлираш, без да се налага да си трошиш телефона, дори Sybian е мноооооого по-либерален от Apple.
За мен един от най-големите недостатъци на I-Phone е, че не можеш да му смениш батерията.
П.С.
За коелгата alipi: не съм работил 7 години, като телефонен оператор и сигурно не съм сменил 800 телефона, като теб, но притежавам всички модели за които пиша, поне от 6 месеца! Знам, че нямам стигане, но ти опитвай!
Публикувано 08 октомври 2009 - 20:58
Аз .. сега се сетих да питам.. вчера на срещата с някой коментирахме , че негов приятел продава 190 дизел-че... я моля който е тоз човек... да ми драсне едно ЛС .. че.. съм заинтересован...
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 08 октомври 2009 - 22:06
Аз .. сега се сетих да питам.. вчера на срещата с някой коментирахме , че негов приятел продава 190 дизел-че... я моля който е тоз човек... да ми драсне едно ЛС .. че.. съм заинтересован...
Батка видяхте преди седмица и нещо да пилиш гуми на паркинга на Арена Младост, да не показваше на пича до теб, кво мое 124!?
Публикувано 09 октомври 2009 - 13:21
НАСА ще бомбардира Луната
Въпреки, че вече беше създаден уебсайт, пропагандиращ срещу бомбардировката на земния спътник, реално бомба няма – в лунната повърхност ще се блъснат ракетен ускорител Centaur и сателит LCROSS.НАСА се надява да открие следи от вода или лед на местата, където ще останат кратери от ударите, пише БГНЕС.
В 14.30 ч. българско време ракетата ще се блъсне в лунната повърхност с 9000 км/ч, последвана от спътника 4 минути по-късно.
Блясъкът след удара ще трае около 30 секунди, като картината ще бъде предавана на живо до Земята.
Това е първата стъпка от програмата Constellation, чиято цел е да върне американците на Луната до 2020 г. Анализаторите ще имат нужда от няколко дни или седмици за разшифроване на данните.
Представлението ще бъде наблюдавано само с големи телескопи като космическия телескоп Хъбъл. Учените разчитат, че на дъната на кратерите може да има вода под формата на лед.
Смята се, че с изключение на тази вероятност, земният спътник е напълно сух. Водата е необходима за проекти за изследването на Космоса и ще разкрие възможността за създаването на лунни бази.
dariknews.bg
Събитието ще се показва на сайта на наса и започва в 14:30, ето тук, аз вече гледам..
Въпреки, че вече беше създаден уебсайт, пропагандиращ срещу бомбардировката на земния спътник, реално бомба няма – в лунната повърхност ще се блъснат ракетен ускорител Centaur и сателит LCROSS.НАСА се надява да открие следи от вода или лед на местата, където ще останат кратери от ударите, пише БГНЕС.
В 14.30 ч. българско време ракетата ще се блъсне в лунната повърхност с 9000 км/ч, последвана от спътника 4 минути по-късно.
Блясъкът след удара ще трае около 30 секунди, като картината ще бъде предавана на живо до Земята.
Това е първата стъпка от програмата Constellation, чиято цел е да върне американците на Луната до 2020 г. Анализаторите ще имат нужда от няколко дни или седмици за разшифроване на данните.
Представлението ще бъде наблюдавано само с големи телескопи като космическия телескоп Хъбъл. Учените разчитат, че на дъната на кратерите може да има вода под формата на лед.
Смята се, че с изключение на тази вероятност, земният спътник е напълно сух. Водата е необходима за проекти за изследването на Космоса и ще разкрие възможността за създаването на лунни бази.
dariknews.bg
Събитието ще се показва на сайта на наса и започва в 14:30, ето тук, аз вече гледам..
Публикувано 09 октомври 2009 - 13:46
Незнам за чий ..уй харчат парите на хората. Вместо тези милиарди долари да бъдат вложени в технологии, които да помогнат на Човечеството тия ги пръскат в безтегловното.
Естествено трябва и на там да се развиваме, ама мисля, че не е дошло времето да се влагат такива финансии в тази насока!
Естествено трябва и на там да се развиваме, ама мисля, че не е дошло времето да се влагат такива финансии в тази насока!
11 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 11 гости, 0 анонимни