Към съдържанието

•  

Снимка
* * * * - 24 гласа

ЧАТ-ТЕМАЗа всичко

• Please log in to reply
24115 мнения по тази тема

#271 Ivan W210

Ivan W210

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 2836 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    E320 4MATIC
    E 250 TD
    150hp,1999
    ОГИН БЕШЕ!!!

Публикувано 30 септември 2009 - 11:20

Резултата го пуснах в другата тема,както писах и там останах очарован...Малко трудно карах,щото държа лоста в ниската част,докато изсъхне пълнежа в топката,даже вчера в една тясна уличка не можах да включа задна,та полицаите,които ме чакаха бутнаха колата назад :0_yahoo: ,но няма КЪ-днес си мисля,че ще е втвърдил вече. ;)

Страхотно се е получило,махнал си калъфа отгоре :icon_welldone: ,а там със записан час ли се ходи и колко ти стуваше удоволствието?
  • 0

#272 Мишо

Мишо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2421 Мнения:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    W210-E200

Публикувано 30 септември 2009 - 12:05

Хехе-калъфа го сложих,не за красота,ами защото пълнежа на топката цапаше.Час чак не съм уговарял-човека каза "ела утре" без да сме конкретизирали,50левчета за удоволствието,защото топката е нацяло с маншона,а и наливат пълнеж,иначе на alipi за топката на 190ката само 20лв,като пак резултата е много добър.Единственото кофти е,че е в Горубляне и е неудобно да си оставиш колата,по-добре да чакаш там,но затова пък отидохме двама за компания.
  • 0
Публикувано изображение
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?

#273 Ivan W210

Ivan W210

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 2836 Мнения:
  • Автомобил:
    E320 4MATIC
    E 250 TD
    150hp,1999
    ОГИН БЕШЕ!!!

Публикувано 30 септември 2009 - 12:55

Хехе-калъфа го сложих,не за красота,ами защото пълнежа на топката цапаше.Час чак не съм уговарял-човека каза "ела утре" без да сме конкретизирали,50левчета за удоволствието,защото топката е нацяло с маншона,а и наливат пълнеж,иначе на alipi за топката на 190ката само 20лв,като пак резултата е много добър.Единственото кофти е,че е в Горубляне и е неудобно да си оставиш колата,по-добре да чакаш там,но затова пък отидохме двама за компания.

Браво много се кефя на резултата,значи зимам някое приятелче или 2-3 пакета семки и съм там :icon_coolgrin:
  • 0

#274 Мишо

Мишо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2421 Мнения:
  • Автомобил:
    W210-E200

Публикувано 30 септември 2009 - 12:59

Браво много се кефя на резултата,значи зимам някое приятелче или 2-3 пакета семки и съм там :icon_coolgrin:

Мини към комитите днес,ще разгледаш на живо ;)
  • 0
Публикувано изображение
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?

#275 Ivan W210

Ivan W210

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 2836 Мнения:
  • Автомобил:
    E320 4MATIC
    E 250 TD
    150hp,1999
    ОГИН БЕШЕ!!!

Публикувано 30 септември 2009 - 13:07

Не мога,на работа съм!
  • 0

#276 Мишо

Мишо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2421 Мнения:
  • Автомобил:
    W210-E200

Публикувано 01 октомври 2009 - 10:08

Егати-пуснаха някакви сирени,сигурно от гражданска защита...супер умрялo свирят - като изпърдян калксон :0_yahoo:
  • 0
Публикувано изображение

#277 eiht

eiht

Чирак

• Потребители на форума
  • 182 Мнения:
  • Град:Варна/София
  • Автомобил:
    W124 300D '87

Публикувано 01 октомври 2009 - 13:06

Егати-пуснаха някакви сирени,сигурно от гражданска защита...супер умрялo свирят - като изпърдян калксон :0_yahoo:

Дай да проучим по какъв повод се разсвирваха,днес,че ми е почивния ден,а ме събудиха свирачите.Ма наистина много изплющяна свирка си беше
  • 0

#278 Мишо

Мишо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2421 Мнения:
  • Автомобил:
    W210-E200

Публикувано 01 октомври 2009 - 13:13

Дай да проучим по какъв повод се разсвирваха,днес,че ми е почивния ден,а ме събудиха свирачите.Ма наистина много изплющяна свирка си беше

Ясно е то,ама старите тромбички по ме кефят :0_yahoo:
  • 0
Публикувано изображение

#279 eiht

eiht

Чирак

• Потребители на форума
  • 182 Мнения:
  • Автомобил:
    W124 300D '87

Публикувано 01 октомври 2009 - 14:47

Ясно е то,ама старите тромбички по ме кефят :0_yahoo:

Има някаква романтика,в тези старите свирки.Помя по тошково,как ни караха да слизаме в едни мазета,под трапезарията в основното училище и само ни стресираха,а имаше и такъв предмет,как да сложиш противогаз,противопрахова маска и такива :lol:
  • 0

#280 Мишо

Мишо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2421 Мнения:
  • Автомобил:
    W210-E200

Публикувано 01 октомври 2009 - 15:58

Илия,Илияяяя-къде си бре бруте?!?!Форума го обърнаха на каталог от морга :kill_myself:
  • 0
Публикувано изображение

#281 a_atanasov

a_atanasov

Майстор

• Потребители на форума
  • 1713 Мнения:
  • Град:114445

Публикувано 01 октомври 2009 - 16:13

От догодина над България ще звучат сирени три пъти в годината - на първи април, 2 юни и на 1 октомври

.
Първата и последната дати нещо не ги връзвам.
  • 0

#282 eiht

eiht

Чирак

• Потребители на форума
  • 182 Мнения:
  • Автомобил:
    W124 300D '87

Публикувано 01 октомври 2009 - 18:35

.
Първата и последната дати нещо не ги връзвам.

Първи октомври бил международен ден на старите хора,а за първи април-не вързвам и аз,но от малък си знам,че е ден на лъжата.Ако някой открие каква е ролята на сирените на тези дни-да драсне два-три реда :beer:
  • 0

#283 Mien

Mien

Напреднал

• Потребители на форума
  • 647 Мнения:
  • Град:Свиленград
  • Автомобил:
    1.W202-250d-605 910-automat-1994г.
    2.HONDA Eve 50cc-3hp-1988г.

Публикувано 01 октомври 2009 - 20:11

Първи октомври бил международен ден на старите хора,а за първи април-не вързвам и аз,но от малък си знам,че е ден на лъжата.Ако някой открие каква е ролята на сирените на тези дни-да драсне два-три реда :beer:

Нищо общо със старите хорица.Това са тестови пускания на всеки 6месеца - нещо като ТЕО1 и 2 в казармата.
А за 2 юни нема смисъл да казвам .... нали?
  • 0

#284 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7499 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 03 октомври 2009 - 22:44

Е те ако тестовете имат планови дати - аз ако съм терорист, ще си планирам атаката в деня на теста, за да заблудя противника :)

Нямаше ме две седмици, вях си Д-то по Италия, Франция, Белгия, Холандия и Люксембург. Прибрах се вчера в 3 през нощта :)
Ама ще разправям по-подробно в отделна тема или на живо, като се видим :)
  • 0

Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Бабини деветиниclk.babailiica.comнаргиле

#285 Мишо

Мишо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2421 Мнения:
  • Автомобил:
    W210-E200

Публикувано 03 октомври 2009 - 23:50

Ама ще разправям по-подробно в отделна тема или на живо, като се видим :)

Имаше тема за пътуванията-пусни снимки,барем видим и ний малко от еРопата ;)
  • 0
Публикувано изображение

5 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 5 гости, 0 анонимни