Според мен недей още да се хвърляш на нова батерия.
Някои изкарват много повече от 3-5 години. Всичко зависи от начина на употреба.
Виж тази тема:
http://forums.mbclub...tek#entry434421
И двете батерии могат да се зареждат.
Публикувано 21 януари 2021 - 13:24
Според мен недей още да се хвърляш на нова батерия.
Виж тази тема:
Публикувано 21 януари 2021 - 14:02
Наско,изчисти си личните съобщения,за да те питам за контакти за тази система Благодаря!
Познавам само вносителите и това което мога да направя е да те закарам при техен представител да си говорите неофициално
Аз се чудих защо НЕ получавам съобщения
Вместо всички да се опитваме да пишем лични на Наско, не е ли по-добре тук да сподели инфо за системата? Защото май сме доста хората, които се интересуваме
Имам само малко личен с тази система
Монтирана на джипката "на жената на шефа"
Сложихме датчици само на предницата без на задницата / забравихме или по скоро и аз нз /
Дойде "честитка"
Отпред мъгла
Отзад всичко ясно се вижда и акта трябваше да бъде заплатен
Повече инфо за системата и начина й на действие нямам освен , че по закон се води незаконна и натискат много здраво със законови средства хората които я внасят да прекратят тази практика и че работи
Нито марка знам защото нещата са като датчици на парктроник
Нито кутия съм виждал нито нищо , а и цената която знам съм обявил в предишният пост
Този пост е редактиран от Наско: 21 януари 2021 - 14:04
Публикувано 21 януари 2021 - 22:48
https://www.autotrad...di-za-testvane/
Също се чудя аз ли трябва да ги уча, например, че живота на тази батерия е 3 до 5 години или че често грешките се дължат на това...
Сега се чудя къде да проверя колко е живота на auxiliary battery и дали и нея да не я сменя поне да си знам, че са сменени и 2-те.
Изпратено от моят SM-A202F с помощта на Tapatalk
Обади ми се утре и ще ти кажа къде ще ти го замерят точно с данни излизащи като на касова бележка. ( и си зареди батерята на телефона )
Публикувано 22 януари 2021 - 16:23
Публикувано 22 януари 2021 - 17:48
А какво пише ,че не се вижда хубаво? Намаление до 44% на .................................
Този пост е редактиран от IIVVOO: 22 януари 2021 - 17:49
Публикувано 22 януари 2021 - 17:49
Не се чете и не успявам да отворя снимката.
Публикувано 22 януари 2021 - 18:00
За ваша информация. Важи до 31.01
Изпратено от моят SM-A202F с помощта на Tapatalk
Да вземеш да хвърлиш и телефона и акумулатора.
Нищо не става от тях
Публикувано 22 януари 2021 - 19:14
Публикувано 22 януари 2021 - 19:50
Погледнах в международната ГЛА фб страница и ми попадна тема за акумулатора. Пише, че и със зареждане не достига до нивото, необходимо, за да заработи еко старт/стоп. Пращам скрийншотСпоред мен недей още да се хвърляш на нова батерия.
Виж тази тема:
Публикувано 22 януари 2021 - 20:03
Публикувано 22 януари 2021 - 20:12
За голямата става въпрос. За нея е темата на поста.Не е сигурно дали са зареждали малката батерия или голямата. Некомпетентен ми е поста малко по начина на изказ. Ако батерията не е мъртва, може да се зареди според мен. Но преценката е твоя.
Публикувано 22 януари 2021 - 20:38
Факторите за да работи правилно eco start/stop системата са много. Един от които е акумулатора. Това не е вярно, че при слаб акумулатор като го заредиш и няма да ти работи старт/стоп системата след това.
Под зареждане визирам : пълно зареждане с правилното зареждащо устройство. Един път в годината е пределно достатъчно в повечето случаи.По принцип е най-добре да е есента(преди студовете) зареждането.
Другото : никой няма да ти изкупи тази батерия за 24лв.
Този пост е редактиран от IIVVOO: 22 януари 2021 - 20:40
Публикувано 22 януари 2021 - 20:48
Публикувано 22 януари 2021 - 20:51
Публикувано 22 януари 2021 - 22:15
Този пост е редактиран от drjivago: 22 януари 2021 - 22:21
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни