(майтап малко) Направо не знам как ти харесва CLS-а с влизането в остър завой
Излизането от завой е друга тема
Публикувано 02 май 2018 - 11:02
(майтап малко) Направо не знам как ти харесва CLS-а с влизането в остър завой
Излизането от завой е друга тема
Публикувано 02 май 2018 - 12:07
Вонко, впрочем и аз не знам какво ти харесва при карането в завои ако цлс-а ти не е с Airmatic... Казвам го като човек карал CLS500 с AirMatic AMG pack и 19ки AMG и моята 211ка (на 17цола), плюс седан с най-твърдите Авантгардови пружини и нови амортисьори (старата кола колегата Split от форума). Мога да дам за сравнение актуалния ми сетъп, въпреки че е комби, 204ката ми е с Амортисьори и прунижи от C63 отпред, амортисьори от C63 отзад и преди да поръчам сверявах парт номерата за да си потвърдя, че пружината отзад с която съм се поставя и на C63 комби. Правих преди това опит с жълт Bilstein B6, за спортно е спортно но ми беше малко по-твърда возията от това което искам докато при AMG амовете има и доста комфорт.
Публикувано 02 май 2018 - 12:18
Не е върха, но колата се държи доста добре за мен в завои или поне аз съм и свикнал. За еър матика аз нямам добри впечатления като стабилност. Виж хидварличното окачване е уникално. Разбира се цедката ти с АМГ амортисьори ще е по-добра в това отношение. Вчера между другото се връщах от Вършец, не знам дали знаете как е пътя от там, строших се от яко каране
Този пост е редактиран от vonko1988: 02 май 2018 - 12:19
Публикувано 03 май 2018 - 12:06
Вярно стига глупости. Mercedes vs. всички останали ... това ще да е някаква шега.
Нерде Ямбол, нерде Стамбул. Демек Мерцедес е няколко години (десетилетия) напред.
Мерцедес или го имаш или го нямаш, останалото е лоши чувства и криворазбрана цивилизация.
Само vonko1988 може да си позволи да замени Мерцедес със Ауди.
Не за друго, просто Ауди е в пъти по евтино на вторичния (третичния) пазар.
Предполагам защото много хора искат да се отърват от тази иначе толкова премиум марка Audi.
Те нали за това му казах по-горе - да си взема АЛУДИ, та да спре да ни тормози с постовете и невъзможните си сравнения, ама де тоз късмет, де!
Публикувано 03 май 2018 - 14:31
vonko1988 е Богатир най голям.
Ценен екземпляр е той, аз съм му почитател и
с интерес го следя.
Има някакво развитие при него и е към добро.
Публикувано 03 май 2018 - 16:53
Ба.. С високи скорости влизане и излизане от завои се държи прекрасно - E55 AMG с Airmatic. Да не говоря за Sport II, там нещата са адски стабилни. Предполагам, че и Аудито е добре. Скачай, Вонко
Публикувано 04 май 2018 - 08:18
Два въпроса:
Каква е възможността удряна кола да се оправи като хората, може ли това да стане или ще бие винаги на някъде? Мой приятел си е вкарал един Кайен от Щатите за смешни пари и твърди, че го е оправил перфектно.
Въпрос две: Колко струва да се вкара кола от щатите със всички съпътстващи разходи?
Може би не е добра идея, но всичко трябва да се проучи.
Този пост е редактиран от vonko1988: 04 май 2018 - 08:18
Публикувано 04 май 2018 - 08:26
На такъв абстрактен въпрос не очаквай много точен отговор... Зависи колко е ударена и кой ще прави ремонта, не случайно има стендове които проверяват геометрията на колата и всичко може да се направи идеално право.
Друг е въпроса ако я вземеш смачкана на кубче и после очакваш да стане идеална... това нз дали има как да се случи и дали ще ти излезе сметката с цялата разправия.
На въпроса колко струва защо не питай нас, нали сте приятели а той тъкмо я е внесъл, знае за всички такси и разходи
Подкрепям колегите, най-добре е да си вземеш едно Ауди А6 и да се видиш в кола, стабилност на пътя и недозавиване, пък и така веднага ще караш не след 5-6 месеца докато дойде контейнера и майстора я направи така че да не ти тегли.
Публикувано 04 май 2018 - 08:28
Аз точно за ауди а6 мисля, не за Кайен Това второто едва ли мога да го изхраня. Значи като цяло има вариант? В щатите има доста с не много сериозни удари, които се продават на тънки пари. А ако си взема от мобилето ще е точно такава, само че ще платя и дебелата печалба на бай джамбаз, а и не е ясно как ще е направил ремонта.
Публикувано 04 май 2018 - 09:22
Ако си мислиш, че в Щатите няма бай джамбаз, ще те разочаровам. Ще вземеш някоя, която е била под вода 6 месеца и ще си е вечно твоя. Нямаш ли познат и доверен човек или да знаеш къде да гледаш, шанса ти е малък. За цени, места от където да купиш, транспорт до Европа и всичко останало ми звънни, когато вече си решил, че ще е от там. Ще помагам. Няма да пиша романи тукАз точно за ауди а6 мисля, не за Кайен Това второто едва ли мога да го изхраня. Значи като цяло има вариант? В щатите има доста с не много сериозни удари, които се продават на тънки пари. А ако си взема от мобилето ще е точно такава, само че ще платя и дебелата печалба на бай джамбаз, а и не е ясно как ще е направил ремонта.
Публикувано 04 май 2018 - 09:25
НЕ съм наясно. Иначе ясно, че има и бай джамбаз, но удряните там ги дават много евтино, не ми е ясно защо. Ако има официална проследима история ще се види ли дали е била подводница?
Този пост е редактиран от vonko1988: 04 май 2018 - 09:25
Публикувано 04 май 2018 - 10:54
Публикувано 04 май 2018 - 10:57
Реално в процес на търсене ли си или просто си зяпаш? Бюджет? Какъв ти е приоритета - максинална гъзария или максимално нова за Х сума пари?
Публикувано 04 май 2018 - 11:50
Ето тази например като визия ми допада много:
https://www.mobile.b...77&slink=6xvv65
Не е черна, а като моя цвят още по-готино
Обаче ако километрите й са доказуеми, за тази цена, кой знае каква й е историята житейска...
Публикувано 04 май 2018 - 11:57
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни