ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24116 мнения по тази тема
Публикувано 31 януари 2018 - 12:25
аз много се дразня на снимките. във форума не могат да се качват директно, а линкове от гугъл драйв, пклауд и тн платформи не работят защото нямат разширение.
Публикувано 31 януари 2018 - 12:43
Toва пък как го реши? Разбира се, че могат да се качват. Желателно е да им намалиш размера преди това, понеже има лимит.аз много се дразня на снимките. във форума не могат да се качват директно, а линкове от гугъл драйв, пклауд и тн платформи не работят защото нямат разширение.
Публикувано 31 януари 2018 - 13:46
Toва пък как го реши? Разбира се, че могат да се качват. Желателно е да им намалиш размера преди това, понеже има лимит.
Коц,
не съм много сигурен...Като искаш да качиш снимка, дава само URL, а ако пробваш през "мои файлове" ми се вижда супер сложно, аз не го открих как става.
Ако има по-лесен начин, кажи как е
edit:
сега потърсих из форума, явно е през "мои файлове", ей тука Илия го е обяснил как става...
http://forums.mbclub...нка-във-форума/
Този пост е редактиран от SAMURAIJACK: 31 януари 2018 - 13:49
Публикувано 31 януари 2018 - 14:20
Ето, директно полето за бърз отговор в темата, давам на "More Reply Options"
Появяват се 2та бутона за прикачане на файлове от компютъра.
Направих printscreen, сложих стрелкичка и го прикачих обратно.
(Избира се "choose file", после "attach this file")
Прикачени файлове
Публикувано 31 януари 2018 - 14:25
вярно го има там. а колко време съм го търсил, не е истина
хем съм го ползвал някога, след няколко часа занимавки реших че е сменена версията и се е загубило...
а иначе за снимки от гугъл драйв, пклауд, докс и т.н. не ги разчита като снимки заради разширението.
Публикувано 31 януари 2018 - 14:39
Ето, директно полето за бърз отговор в темата, давам на "More Reply Options"
Верно било така
Жив и здрав да си, Коц
Прикачения файл е закачка за Хари
Този пост е редактиран от SAMURAIJACK: 31 януари 2018 - 14:39
Публикувано 31 януари 2018 - 14:47
след посления ти пост очаквам хари да се разсърди и да те банне поне за седмица
Публикувано 31 януари 2018 - 15:06
ако не друго повишаваме активността във форума
Публикувано 31 януари 2018 - 15:23
Не съм сигурен. Стабилно каране, 20К и грам не е изгорила. Освен ако не е на 300кОк, пропуснал съм го явно.
Сега нещо за колите: За ОМ642 е нормално да изгори половин литър за 13к километра при стабилно каране нали?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Official Mercedes-Benz Club of Bulgaria
www.mbclub.bg
Once a year, go someplace you’ve never been before!
Публикувано 31 януари 2018 - 16:26
Другия вариант е това масло да минава през турбото и дим да го няма, въпреки че DPF-a може да е на друго мнение.
Публикувано 31 януари 2018 - 16:29
Не съм сигурен. Стабилно каране, 20К и грам не е изгорила. Освен ако не е на 300к
www.mbclub.bg
Еми тя моята си е около 300к и то официално, пък неофициално кой знае Майстора вика няма проблеми, ЦЛС–а ти е от най-запазените дето идват при мен, даже се учудва, че не тече от никъде. И той спомена точно, че може през турбото да губи малко дали уплътнения или не съм разбрал правилно.
Колега, я да те питам нещо по-важно. Радар-детекторите нашите ловят ли новите лазерни триподи?
Публикувано 31 януари 2018 - 16:34
Моята не е изгаряла за сега. Да ловят, но ще трябва да му пуснеш laser опцията. Прочети си упътването, че не помня как.Еми тя моята си е около 300к и то официално, пък неофициално кой знае Майстора вика няма проблеми, ЦЛС–а ти е от най-запазените дето идват при мен, даже се учудва, че не тече от никъде. И той спомена точно, че може през турбото да губи малко дали уплътнения или не съм разбрал правилно.
Колега, я да те питам нещо по-важно. Радар-детекторите нашите ловят ли новите лазерни триподи?
www.mbclub.bg
Публикувано 31 януари 2018 - 16:36
Моята не е изгаряла за сега. Да ловят, но ще трябва да му пуснеш laser опцията. Прочети си упътването, че не помня как.
www.mbclub.bg
Аз знам, че на теория може да ги лови. Проблема е обаче, че доколкото четох лазера е фокусиран много тясно, не се разсейва и сигнала няма как да стигне до детектора. Дори от автомобилите, минаващи преди тебе. А трикракото копеле работи автоматично, фокусира и снима.
Интересно ми беше дали си го тествал. Казуса е, че като ми разбиха колата ми откраднаха моя и сега се чудя дали да си купя друг
Публикувано 31 януари 2018 - 16:39
Ами нямам честитка. Обаждал се е не веднъж на лазер. Винаги има риск естественоАз знам, че на теория може да ги лови. Проблема е обаче, че доколкото четох лазера е фокусиран много тясно, не се разсейва и сигнала няма как да стигне до детектора. Дори от автомобилите, минаващи преди тебе. А трикракото копеле работи автоматично, фокусира и снима.
Интересно ми беше дали си го тествал. Казуса е, че като ми разбиха колата ми откраднаха моя и сега се чудя дали да си купя друг
www.mbclub.bg
10 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 10 гости, 0 анонимни