ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 28 януари 2018 - 23:52
Ми ако си вземеш след 2012 не бих казал, че са некомфортни, обаче цената им те кара да се простреляш. За тези пари какъв CL бих взел не е истина...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано 29 януари 2018 - 00:17
Ми ако си вземеш след 2012 не бих казал, че са некомфортни, обаче цената им те кара да се простреляш. За тези пари какъв CL бих взел не е истина...
Аз визирам по-истинските Г класи 1990-1999 година
Моля те, не и квадратната Лада Нива на швейцарските планински спасителни служби
Защо ти е?
Според мен ти е време за SL
Имаш си голямо купе, все ще намериш някой варел (Витара/Рав4-подобен за риба, за която не ти пука), време е за голям роудстър!
Фейсов R129 320 с М112 е чудесен избор. Нито е лакомия, върви си, има си звука на V... бутикова кола е, не е невероятно сложен за поддръжка, части бол...
Мани го тоя ръждив квадрат.
То с удобно и хубаво всички могат
Защо ми е? Ми щото съм имал сто Мерца, ама такова животно съм нямал
Иначе аз имам основна кола, която е не по-малко дуракоустойчива от мерцедесите, а именно Тойота Хайлукс, но в най-луксозния си вариант с мотор на Ланд Крузър 150-3 турбодизел, но просто е скучна с абсолютната си нечупяемост
Споко сега, тая седмица съм на Г-класи, ако успея да устискам още малко и ще ми мине и почвам нещо друго Въпроса е да не се съберат мерак, с възможности, че още имам такива покупки и не мога да ги продам
В тая тема ШейХа е питал, но никой не му е отговорил, така че просто съживявам стари рани
http://forums.mbclub...жка-на-г-класа/
Този пост е редактиран от SAMURAIJACK: 29 януари 2018 - 00:19
Публикувано 29 януари 2018 - 00:19
на франкфурт се качвах в Г брабус 900, демек с в12 900кс, единственото което ми хареса беше подлакътника от брабус - има си отопление и охлаждане на държачите на чашите.
вратите се затварят като на първата г класа от 19.. година, на дядо ми на ладата се затваряха по добре...
Публикувано 29 януари 2018 - 00:22
на франкфурт се качвах в Г брабус 900, демек с в12 900кс, единственото което ми хареса беше подлакътника от брабус - има си отопление и охлаждане на държачите на чашите.
вратите се затварят като на първата г класа от 19.. година, на дядо ми на ладата се затваряха по добре...
Гледах нЕкъФ където съветва хората когато си купуват коли, какво да гледат,,,та същия тества няква сериозна Гега, но като дойде момента да затваря задните врати, прости си личеше, че е изумен от трясъка
После като тръгва, явно има автоматично заключване на вратите, ама така щшрака, все едно се стрелят вътре
Няма ли притежатели тука, стига хейтъри ся
Публикувано 29 януари 2018 - 00:38
аз съм само тестер. не съм притежател, никога не бих. ако един ден се разхождам с охрана сигурно горките момчета бих ги преебал с такава кола, ама това е втората по неудобство кола след хамара
Публикувано 29 януари 2018 - 17:47
Публикувано 29 януари 2018 - 17:51
Още 10 пъти по толкова. Макар, че ти дотогава ще си я продал.
Публикувано 29 януари 2018 - 23:42
Днес празнуваме малък километражен юбилей
DSC_2463.JPG
И ние
B64C96EA-1E61-42B1-8191-A8086F2AFF49.jpeg 63,29K 14 Брой сваляния
Публикувано 30 януари 2018 - 06:28
Благодаря, Сами! Тази ще я пазя по-дълго май.
Тони, изглеждаш по-малък, а всъщност...навъртял километри,а?
Тони, изглеждаш по-малък, а всъщност...навъртял километри,а?
Публикувано 30 януари 2018 - 18:30
Фил,ако още си на тема жипки ,ей на таз промоция що не обърнеш внимание.
https://www.cars.bg/offer/c2190378
Публикувано 30 януари 2018 - 19:28
Един познат беше изумен от факта, че чисто новата му "G" класа произведена през 2016 година няма авто ход на стъклата в посока "нагоре"............... Надолу има, а нагоре НЕ ! Беше подивял....., но бързо свикна с този недостатък................................
Публикувано 30 януари 2018 - 20:30
Фил,ако още си на тема жипки ,ей на таз промоция що не обърнеш внимание.
Мимо, аз тия ги преболедувах Това е същата кола като лексуса дето исках да си взема, само дето Лексуса има маааалко повече глезории, иначе са почти на 100 %
Всъщност темата за Гегата, беше колкото и че наистина ми беше любопитно, толкова и да се подхване някаква дискусия, обаче нещата не са като едно време...рядко пишат хората.
Е, на-гледам във офроуд форума (рядко влизам там, всички са много по, по-най) пуснал някой тема дали си заслужава дасе купува нова кола и за един ден има 47! страници дискусия Това е ужасно много и вече си е прекалено, но тука ако напишеш нещо, двама-трима човека нааааай-много да подхванат и така -не сме много по хортуването
Публикувано 30 януари 2018 - 21:42
ТЛК 100 знам че е като онзи лексус,който пусна по назад в темата,просто цената е заинтригуваща на този екземпляр ,ако разбира се на живо прилича на нещо.Относно Гега ,карал съм и стопанисвал известно време две.Едната беше 83-ти набор с фейс 93година,300 бензин ,ръчка, ми кво да кажа реално,действието се развива 2008-2009година , през тъмните стъкла не се вижда вътре и всеки ти прави път,още беше старото околовръстно на София ,караш си както ти е кеф и където ти е кеф.Другата която движех за по дълъг период беше 94 -ти набор ,350тд (мъртвец)ама с всички екстри който може да има за модела и пакет ролбари и степенки,за мен най добрата джипка ,не и като вървене,някога ще си купя такава,даже и 350тд да е.На много хора карали такова чудо не им харесва предполагам, защото като вдигнеш около стоте и заради формата на тухла и насрещния вятър почва едно борене и лашкане,абе все едно се бориш с мечка.
Публикувано 30 януари 2018 - 22:20
Г-то е толкова брутална и различна кола, че или я мразиш и не можеш да я гледаш или ти е мечта. Просто кола със собствен стил и мнение. Като отделни характеристики се сравняват, има толкова по-добри джипки, но като пакет, като цял продукт, Гегата е сама на върха. Няма такава друга кола, просто няма. И си има специфична клиентела, разбира се.
Публикувано 31 януари 2018 - 00:07
Мимо, аз тия ги преболедувах Това е същата кола като лексуса дето исках да си взема, само дето Лексуса има маааалко повече глезории, иначе са почти на 100 %
Всъщност темата за Гегата, беше колкото и че наистина ми беше любопитно, толкова и да се подхване някаква дискусия, обаче нещата не са като едно време...рядко пишат хората.
Е, на-гледам във офроуд форума (рядко влизам там, всички са много по, по-най) пуснал някой тема дали си заслужава дасе купува нова кола и за един ден има 47! страници дискусия Това е ужасно много и вече си е прекалено, но тука ако напишеш нещо, двама-трима човека нааааай-много да подхванат и така -не сме много по хортуването
Не можеш ли да си отговориш защо е така бате Фил ?
Тая целата работа с активността на форума ?
Не вервам да не можеш , ако се замислиш
На глупав да се правиш - не ти отива , а глупав не си
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
11 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 11 гости, 0 анонимни