ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Started by a_atanasov, 11 Aug 2009 - 20:46:13
24118 replies to this topic
Posted 28 January 2018 - 23:52
Ми ако си вземеш след 2012 не бих казал, че са некомфортни, обаче цената им те кара да се простреляш. За тези пари какъв CL бих взел не е истина...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Posted 29 January 2018 - 00:17
Ми ако си вземеш след 2012 не бих казал, че са некомфортни, обаче цената им те кара да се простреляш. За тези пари какъв CL бих взел не е истина...
Аз визирам по-истинските Г класи 1990-1999 година ![]()
Моля те, не и квадратната Лада Нива на швейцарските планински спасителни служби
Защо ти е?
Според мен ти е време за SL
Имаш си голямо купе, все ще намериш някой варел (Витара/Рав4-подобен за риба, за която не ти пука), време е за голям роудстър!
Фейсов R129 320 с М112 е чудесен избор. Нито е лакомия, върви си, има си звука на V... бутикова кола е, не е невероятно сложен за поддръжка, части бол...
Мани го тоя ръждив квадрат.
То с удобно и хубаво всички могат ![]()
Защо ми е? Ми щото съм имал сто Мерца, ама такова животно съм нямал ![]()
Иначе аз имам основна кола, която е не по-малко дуракоустойчива от мерцедесите, а именно Тойота Хайлукс, но в най-луксозния си вариант с мотор на Ланд Крузър 150-3 турбодизел, но просто е скучна с абсолютната си нечупяемост ![]()
Споко сега, тая седмица съм на Г-класи, ако успея да устискам още малко и ще ми мине и почвам нещо друго
Въпроса е да не се съберат мерак, с възможности, че още имам такива покупки и не мога да ги продам ![]()
В тая тема ШейХа е питал, но никой не му е отговорил, така че просто съживявам стари рани ![]()
http://forums.mbclub...жка-на-г-класа/
Edited by SAMURAIJACK, 29 January 2018 - 00:19 .
Posted 29 January 2018 - 00:19
на франкфурт се качвах в Г брабус 900, демек с в12 900кс, единственото което ми хареса беше подлакътника от брабус - има си отопление и охлаждане на държачите на чашите.
вратите се затварят като на първата г класа от 19.. година, на дядо ми на ладата се затваряха по добре...
Posted 29 January 2018 - 00:22
на франкфурт се качвах в Г брабус 900, демек с в12 900кс, единственото което ми хареса беше подлакътника от брабус - има си отопление и охлаждане на държачите на чашите.
вратите се затварят като на първата г класа от 19.. година, на дядо ми на ладата се затваряха по добре...
![]()
Гледах нЕкъФ където съветва хората когато си купуват коли, какво да гледат,,,та същия тества няква сериозна Гега, но като дойде момента да затваря задните врати, прости си личеше, че е изумен от трясъка
После като тръгва, явно има автоматично заключване на вратите, ама така щшрака, все едно се стрелят вътре ![]()
Няма ли притежатели тука, стига хейтъри ся
![]()
Posted 29 January 2018 - 00:38
аз съм само тестер. не съм притежател, никога не бих. ако един ден се разхождам с охрана сигурно горките момчета бих ги преебал с такава кола, ама това е втората по неудобство кола след хамара ![]()
Posted 29 January 2018 - 17:47
Posted 29 January 2018 - 17:51
Още 10 пъти по толкова. Макар, че ти дотогава ще си я продал. ![]()
Posted 29 January 2018 - 23:42
Днес празнуваме малък километражен юбилей
DSC_2463.JPG
И ние
B64C96EA-1E61-42B1-8191-A8086F2AFF49.jpeg 63.29K
14 downloads
Posted 30 January 2018 - 06:28
Благодаря, Сами! Тази ще я пазя по-дълго май.
Тони, изглеждаш по-малък, а всъщност...навъртял километри,а?
Тони, изглеждаш по-малък, а всъщност...навъртял километри,а?
Posted 30 January 2018 - 18:30
Фил,ако още си на тема жипки ,ей на таз промоция що не обърнеш внимание.
https://www.cars.bg/offer/c2190378
Posted 30 January 2018 - 19:28
Един познат беше изумен от факта, че чисто новата му "G" класа произведена през 2016 година няма авто ход на стъклата в посока "нагоре"............... Надолу има, а нагоре НЕ ! Беше подивял....., но бързо свикна с този недостатък................................
Posted 30 January 2018 - 20:30
Фил,ако още си на тема жипки ,ей на таз промоция що не обърнеш внимание.
Мимо, аз тия ги преболедувах
Това е същата кола като лексуса дето исках да си взема, само дето Лексуса има маааалко повече глезории, иначе са почти на 100 %
Всъщност темата за Гегата, беше колкото и че наистина ми беше любопитно, толкова и да се подхване някаква дискусия, обаче нещата не са като едно време...рядко пишат хората.
Е, на-гледам във офроуд форума (рядко влизам там, всички са много по, по-най) пуснал някой тема дали си заслужава дасе купува нова кола и за един ден има 47! страници дискусия
Това е ужасно много и вече си е прекалено, но тука ако напишеш нещо, двама-трима човека нааааай-много да подхванат и така -не сме много по хортуването ![]()
Posted 30 January 2018 - 21:42
ТЛК 100 знам че е като онзи лексус,който пусна по назад в темата,просто цената е заинтригуваща на този екземпляр ,ако разбира се на живо прилича на нещо.Относно Гега ,карал съм и стопанисвал известно време две.Едната беше 83-ти набор с фейс 93година,300 бензин ,ръчка, ми кво да кажа реално,действието се развива 2008-2009година , през тъмните стъкла не се вижда вътре и всеки ти прави път,още беше старото околовръстно на София ,караш си както ти е кеф и където ти е кеф.Другата която движех за по дълъг период беше 94 -ти набор ,350тд (мъртвец)ама с всички екстри който може да има за модела и пакет ролбари и степенки,за мен най добрата джипка ,не и като вървене,някога ще си купя такава,даже и 350тд да е.На много хора карали такова чудо не им харесва предполагам, защото като вдигнеш около стоте и заради формата на тухла и насрещния вятър почва едно борене и лашкане,абе все едно се бориш с мечка.
Posted 30 January 2018 - 22:20
Г-то е толкова брутална и различна кола, че или я мразиш и не можеш да я гледаш или ти е мечта. Просто кола със собствен стил и мнение. Като отделни характеристики се сравняват, има толкова по-добри джипки, но като пакет, като цял продукт, Гегата е сама на върха. Няма такава друга кола, просто няма. И си има специфична клиентела, разбира се.
Posted 31 January 2018 - 00:07
Мимо, аз тия ги преболедувах
Това е същата кола като лексуса дето исках да си взема, само дето Лексуса има маааалко повече глезории, иначе са почти на 100 %
Всъщност темата за Гегата, беше колкото и че наистина ми беше любопитно, толкова и да се подхване някаква дискусия, обаче нещата не са като едно време...рядко пишат хората.
Е, на-гледам във офроуд форума (рядко влизам там, всички са много по, по-най) пуснал някой тема дали си заслужава дасе купува нова кола и за един ден има 47! страници дискусия
Това е ужасно много и вече си е прекалено, но тука ако напишеш нещо, двама-трима човека нааааай-много да подхванат и така -не сме много по хортуването
Не можеш ли да си отговориш защо е така бате Фил ?
Тая целата работа с активността на форума ?
Не вервам да не можеш , ако се замислиш
На глупав да се правиш - не ти отива , а глупав не си ![]()
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users

View Garage