Ето един доста добър калкулатор на джанти и гуми
http://www.rimsntires.com/specspro.jsp
Публикувано 14 ноември 2014 - 11:15
Публикувано 14 ноември 2014 - 18:27
Най-странното е, че джантите ми наистина са 7,5J широки, а стандартните гуми, които се монтират на тях да 255/65/17, а също и 265/65/17.
Как става тази работа, като според таблиците най-много може да се монтира гума с ширина 235?
Публикувано 14 ноември 2014 - 21:48
Публикувано 15 ноември 2014 - 09:44
Колата е Нисан Патфайндър. Попаднах на супер запазени летни гуми на много добра цена и се чудя дали да ги купувам, ама този размер нещо ме притеснява.
Публикувано 15 ноември 2014 - 16:37
Някой може ли да ми каже на S-та какви задни гуми да търся за догодина? Поне 18ки и искам задните да са по-широки от сегашните които са ми 16ки 235/60 са задните
предните са ми 225/60 и са перфектни обаче задните не са толкова широки колкото искам.
W140 THE BEST OR NOTHING
Публикувано 15 ноември 2014 - 19:29
255/45/18 е стандартния размер за 18 цолови джанти (и предни и задни) при W140.
Публикувано 15 ноември 2014 - 20:34
ясно мерси.
W140 THE BEST OR NOTHING
Публикувано 16 ноември 2014 - 08:36
Колата е Нисан Патфайндър. Попаднах на супер запазени летни гуми на много добра цена и се чудя дали да ги купувам, ама този размер нещо ме притеснява.
Публикувано 16 ноември 2014 - 10:08
Вчера питах един приятел гумаджия за твоята чуденка. Та отговора му беше, че това си е тежка кола и не би рискувал с толкова по-широки гуми
Мерси много.
Публикувано 30 ноември 2014 - 21:03
Молбичка.. искам да дам парички на някой за чл. ми внос.. тъй като си счупих ръката и нито мога да пиша, нито да шофирам.. а времето тече.
Емо ме е срам да го моля вече, че още не съм си взела картата от него за тая година.
Някой от редовните по срещите да бачка около МС, Витошка, Халите..нещо наоколо където да отскоча в обедна почивка..
Публикувано 30 ноември 2014 - 21:34
Кам, офиса ми е на Руски паметник и може нещо да измислим...за среща...как прозвуча само
Публикувано 01 декември 2014 - 09:39
Молбичка.. искам да дам парички на някой за чл. ми внос.. тъй като си счупих ръката и нито мога да пиша, нито да шофирам.. а времето тече.
Емо ме е срам да го моля вече, че още не съм си взела картата от него за тая година.
Някой от редовните по срещите да бачка около МС, Витошка, Халите..нещо наоколо където да отскоча в обедна почивка..
Онлайн банкиране не те ли устройва? Досега съм плащал само така. Но в момента с търсачката не намирам банковата сметка на клуба .
Публикувано 01 декември 2014 - 13:25
Онлайн банкиране не те ли устройва? Досега съм плащал само така. Но в момента с търсачката не намирам банковата сметка на клуба .
Начините на плащане са описани в началната страница, раздел "за членове", подраздел "плащания". Там е и банковата сметка, и всички други начини на онлайн плащания.
Публикувано 01 декември 2014 - 22:08
Кам, офиса ми е на Руски паметник и може нещо да измислим...за среща...как прозвуча само
Благодаря ти, че откликна .. щеше да ми бъде приятно да се видим, но работата е вече свършена, ще се срещаме без повод!
Ами.. не ползвам онлайн банкиране..
П.С. Всичко е наред. Работата е свършена! Изключително съм благодарна на колегата vencislav за съдействието! Задължена съм му!
Публикувано 02 декември 2014 - 07:23
0 потребители, 5 гости, 0 анонимни