Марто,мисля че няма да ти е слабо с тая турбина.....Вижте.. какво нещо си харесах.. ама пусто.. поне с по-хубав мотор да беше
Цък
ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Started by a_atanasov, 11 Aug 2009 - 20:46:13
24115 replies to this topic
Posted 11 May 2010 - 14:15
Posted 11 May 2010 - 14:36
Става дума.. по-хубав мотор.. с турбо
Та още по-живинка да има
Та още по-живинка да има
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Posted 11 May 2010 - 16:20
на ЦЛ а ми беше счупено-лепи се и няма грижи-хубаво лепило е задължителноИмам козметичен проблем с ел. колана на купето Крайната част, която подава колана и е с триъгълна форма се пукна отгоре а и отдолу е все едно колана я е рязъл. Да търся ли от морги част - може ли да се подменя само това триъгълниче? Или пък да се мъча с лепило? Някакви съвети ?
поздрави
п.п.-принципно питането ти е за друг раздел-тука си чешат езиците само
Posted 11 May 2010 - 16:26
Хахаха, брато чака на опашка за коридор над облака. Отново реши да оди до Аляска и днес сутринта излетя за Париж. Пусна ми смс, че ги натъпкали у самолето и им казали, че чакат място в единствения възможен коридор над атлантика, през който ще летят всички самолети за към Хамерика, а това може до 3 часа да продължи!
Sky каза:Ела да сръбнеш от извора!
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
Posted 11 May 2010 - 18:45
на ЦЛ а ми беше счупено-лепи се и няма грижи-хубаво лепило е задължително
поздрави
п.п.-принципно питането ти е за друг раздел-тука си чешат езиците само
Благодаря за отговора Знам, че не е този раздела, но не е кой знае какъв проблем и не мисля, че си заслужава цяла тема. Благодаря отново.
That which starts sweet ends bitter, and that which starts bitter ends sweet.
Posted 11 May 2010 - 21:41
Абе проблем си е - на мен много ми беше докривяло като ми бе станало така. Май не можах да си го залепя и си го купих ново, но убий ме - не си спомням отде и за какви пари. Май Ирин ми го беше намерил и монтирал - нали се сещаш, че трябва единия край на колана да се наниже през триъгълната дупка.Благодаря за отговора Знам, че не е този раздела, но не е кой знае какъв проблем и не мисля, че си заслужава цяла тема. Благодаря отново.
Posted 11 May 2010 - 22:52
То не е проблем, защото все пак си го ползвам. Но дразни така счупено, пък и понякога излиза. Иначе не ми се мисли изобщо да го нямам това нещо Тази кола ме научи редовно да съм с колан ! Частта ми е интересно наистина колко струва, но не бях се замислял за монтажа, как ще стане. Все пак...локтайт свърши работа, да видим сега колко време ще изкара...
That which starts sweet ends bitter, and that which starts bitter ends sweet.
Posted 11 May 2010 - 23:08
А на мен този колан ми скъса нервите.
Значи точно частта от колана, която е там дето влиза навътре в колонката, скърцаше. Едно такова неравномерно, не може да се хване. Накрая го хванах, че е в зависимост от положението на тялото - спирачка, газ. Отивам при майстора да го хване това скърцане, и о чудо, няма грам скърцане. Откачих. Оказа се, че не съм си сложил колана просто и няма скърцане. МАзах го със сапун, но още прискърцва понякога.
Проста да падлайдееш.
Значи точно частта от колана, която е там дето влиза навътре в колонката, скърцаше. Едно такова неравномерно, не може да се хване. Накрая го хванах, че е в зависимост от положението на тялото - спирачка, газ. Отивам при майстора да го хване това скърцане, и о чудо, няма грам скърцане. Откачих. Оказа се, че не съм си сложил колана просто и няма скърцане. МАзах го със сапун, но още прискърцва понякога.
Проста да падлайдееш.
Posted 12 May 2010 - 11:09
През почивните дни се заех да сменям крушки,изумих се - за да сменя крушките на номера, трябваше да сваля цялата кора на багажника
Въпроса ми е друг - тъй като си оправих и третия стоп, нека който знае да каже каква крушка трябва да свети там?
п.с. Сега е 21 вата с голям балон,но ми се струва,че свети много силно и ме е страх,че ще разтопи рефлектора ако е по-голяма от предвидената.
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Posted 12 May 2010 - 11:52
Мишо,на плафона или на фасунгата където е крушката трябва да пише колко вата трябва да е.И аз сменях крушки тия дни и като смених ватовете ми даде грешка веднага.
Поздрави.
Поздрави.
Не хапи този,който може да те изяде.
Posted 12 May 2010 - 15:19
Не е много за марката ама.. мисля е забавно
Днешните рицари са доста по-различни от своите благородни предшественици, но те също имат брони. Една от най-удачните е дело на канадската компания Conquest Vehicles Inc. Фирмата, която е позиционирана в Торонто, прави един интересен всъдеход още през 2008 година. Едва ли обаче повечето от вас са чували за него.
Името му е Knight XV, а в Америка този автомобил с висока проходимост се купува от едри бизнесмени, политици и други личности от този сорт. Цената му не е ниска, но за комфорта и възможностите, които притежава Knight XV - съвсем не е висока. За $500 000 получавате брониран всъдеход с мощност от 400 к.с. Под капака се крие агрегат V10 с обем 6.8 литра.
Каросерията е изработена от закалена стомана и карбон, а стъклата са направени от специален прозрачен материал с дебелина 64 мм. Те, както и останалата част от купето, издържат на стрелба от упор с АК47 или М16. Освен това Knight XV е снабден с черни кутии, подобни на тези при самолетите, изключително надеждно обезопасяване против взрив, кислородни бутилки и още куп предпазни системи.
20-цоловите лети джанти са изключително здрави, а гумите върху тях са много трудно пробиваеми. Като се прибави към това и клиренсът от над 350 мм и масата от близо пет тона, нещата наистина стават сериозни. За удобството на "модерните рицари" също е помислено. Интериорът е изключително луксозен и снабден с всевъзможни електронни джаджи. Интерес представлява мултимедийната система, екраните на която са
разположене в средата на големия салон.
Виж пълната статия.. и снимки
Днешните рицари са доста по-различни от своите благородни предшественици, но те също имат брони. Една от най-удачните е дело на канадската компания Conquest Vehicles Inc. Фирмата, която е позиционирана в Торонто, прави един интересен всъдеход още през 2008 година. Едва ли обаче повечето от вас са чували за него.
Името му е Knight XV, а в Америка този автомобил с висока проходимост се купува от едри бизнесмени, политици и други личности от този сорт. Цената му не е ниска, но за комфорта и възможностите, които притежава Knight XV - съвсем не е висока. За $500 000 получавате брониран всъдеход с мощност от 400 к.с. Под капака се крие агрегат V10 с обем 6.8 литра.
Каросерията е изработена от закалена стомана и карбон, а стъклата са направени от специален прозрачен материал с дебелина 64 мм. Те, както и останалата част от купето, издържат на стрелба от упор с АК47 или М16. Освен това Knight XV е снабден с черни кутии, подобни на тези при самолетите, изключително надеждно обезопасяване против взрив, кислородни бутилки и още куп предпазни системи.
20-цоловите лети джанти са изключително здрави, а гумите върху тях са много трудно пробиваеми. Като се прибави към това и клиренсът от над 350 мм и масата от близо пет тона, нещата наистина стават сериозни. За удобството на "модерните рицари" също е помислено. Интериорът е изключително луксозен и снабден с всевъзможни електронни джаджи. Интерес представлява мултимедийната система, екраните на която са
разположене в средата на големия салон.
Виж пълната статия.. и снимки
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Posted 12 May 2010 - 16:05
През почивните дни се заех да сменям крушки,изумих се - за да сменя крушките на номера, трябваше да сваля цялата кора на багажника
Въпроса ми е друг - тъй като си оправих и третия стоп, нека който знае да каже каква крушка трябва да свети там?
п.с. Сега е 21 вата с голям балон,но ми се струва,че свети много силно и ме е страх,че ще разтопи рефлектора ако е по-голяма от предвидената.
Мише,
За да си спокоен, по каталог мощността на лампата за допълнителния стоп е 21W
ето ми доказателството - поз 95
Verba volant,scripta manent...Казаното отлита,написаното остава .../ако не го изтрият/....
На тази сладурана е кръстена нашата марка
Мерседес Йелинек
Мерседес Йелинек
Posted 12 May 2010 - 16:22
http://www.auto-part...ts/m.mycat?Form
Мише, нещо линка дето го давам се инати и не се отваря, ама вервай ми че е 21W мощността на лампата
Verba volant,scripta manent...Казаното отлита,написаното остава .../ако не го изтрият/....
Мерседес Йелинек
Мерседес Йелинек
Posted 12 May 2010 - 17:12
Обади се в Ивайджет или в Балканстар и ги питай. Върти ми се в главата 25-40лв, но определено беше отдавна и не помня.То не е проблем, защото все пак си го ползвам. Но дразни така счупено, пък и понякога излиза. Иначе не ми се мисли изобщо да го нямам това нещо Тази кола ме научи редовно да съм с колан ! Частта ми е интересно наистина колко струва, но не бях се замислял за монтажа, как ще стане. Все пак...локтайт свърши работа, да видим сега колко време ще изкара...
Posted 12 May 2010 - 22:20
Благодарско братле,ще спя спокоенМише, нещо линка дето го давам се инати и не се отваря, ама вервай ми че е 21W мощността на лампата
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
6 user(s) are reading this topic
0 members, 6 guests, 0 anonymous users