Към съдържанието

•  

Снимка
* * * * - 24 гласа

ЧАТ-ТЕМАЗа всичко

• Please log in to reply
24115 мнения по тази тема

#811 a_atanasov

a_atanasov

Майстор

• Потребители на форума
  • 1713 Мнения:
  • Град:114445

Публикувано 02 май 2010 - 10:06

Днес е хубав ден за .....

... пране на тапицерията.
  • 0

#812 Богомил

Богомил

Напреднал

• Потребители на форума
  • 430 Мнения:
  • Град:България

Публикувано 02 май 2010 - 11:17

Днес е хубав ден за .....
... пране на тапицерията.

Зависи за какво пране става въпрос, ако е както аз е пера, няма как да изсъхне до утре.
Иначе за освежаване става днешният ден. :icon_welldone:
  • 0
Моят личен блог интернет технологии Програмируеми логически контролери PLC Forum

"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.

#813 Богомил

Богомил

Напреднал

• Потребители на форума
  • 430 Мнения:

Публикувано 02 май 2010 - 11:44

Арменският поп те съветва:
Ти си вярвай в Бога, ама все пак не чакай друг освен теб да ти връзва гащите! :0_yahoo:

Да направиш жената щастлива не е трудно - трудното е ти да останеш щастлив. :icon_welldone:
  • 0
Моят личен блог интернет технологии Програмируеми логически контролери PLC Forum

"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.

#814 LiL

LiL

Firestarter

• Замразено членство
  • 2761 Мнения:
  • Град:София
  • Интереси:Създавам спомени с материали на клиента -:D
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 02 май 2010 - 22:09

Най-новият "домашен любимец" вкъщи е Nintendo Wii, ама голяма зарибявка е..
Особено това......Публикувано изображение
Това е една "дъска", която всъщност е фитнес уред, инструктор и какво ли още не...досега съм въртяла обръчи, играх бокс, тенис на маса, баскетбол...а всичко е толкова реално..ти си в играта и си замахваш .....голям кеф е , а има мнооого игри и различни видове спорт...йогата и мускулните упражнения още не съм ги пробвала..
Изчисли ми обаче, че съм с underweight ....идеалното ми тегло било 67 кг, за ръстът ми....да съм качила 13, аз обаче му зададох, че целта ми е да смъкна 4 за 3 седмици...
Цък..
Половинката се попика от смях да ме гледа как се кълча...
А тва е спортният пакидж...той е с тенис ракета, голф стик, някакъв меч и т.н.... Цък
Ех, кво ли не измислят вече...
  • 0

#815 Богомил

Богомил

Напреднал

• Потребители на форума
  • 430 Мнения:

Публикувано 02 май 2010 - 23:51

LiL ходи си най-добре на фитнес, хем ще се разтовариш, а пък малко социален живот няма да ти навреди.
С тази дъска ще ти мине бързо мерака. :icon_welldone:
  • 0

Харолд Уилсън.

#816 top

Майстор

• Потребители на форума
  • 2098 Мнения:
  • Автомобил:
    Mercedes SL350 2010 316hp
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 03 май 2010 - 00:22

Най-новият "домашен любимец" вкъщи е Nintendo Wii, ама голяма зарибявка е..
Особено това......Публикувано изображение
Това е една "дъска", която всъщност е фитнес уред, инструктор и какво ли още не...досега съм въртяла обръчи, играх бокс, тенис на маса, баскетбол...а всичко е толкова реално..ти си в играта и си замахваш .....голям кеф е , а има мнооого игри и различни видове спорт...йогата и мускулните упражнения още не съм ги пробвала..
Изчисли ми обаче, че съм с underweight ....идеалното ми тегло било 67 кг, за ръстът ми....да съм качила 13, аз обаче му зададох, че целта ми е да смъкна 4 за 3 седмици...
Половинката се попика от смях да ме гледа как се кълча...
А тва е спортният пакидж...той е с тенис ракета, голф стик, някакъв меч и т.н....
Ех, кво ли не измислят вече...

Това не ми се вярва да е нещо което може да има реална полза от него, но знае ли човек трябва да се опитва :) Аз за себе си съм открил идеалното средство за поддържане на форма :) Взел съм си в нас електрическа бягаща пътека и всеки ден по един час тичане - точно 60 минути всеки ден, също съм си взел лежанка за коремни преси и също всеки ден + пиене на течен L карнитин и диетично хранене. Има един сайт където се въвеждат данните за ръст, тегло, пол, години и казва колко е идеалното тегло. За мен то е 83 килограма, сега съм 88 и трябва да сваля още 5-6 кила. Като почнах да тренирам бях 113кг. - преди 5 месеца, от тогава съм свалил точно 25кг до сега и продължавам, тъй че мога да кажа че това е доста ефикасен метод. Има и други неща към диетата но те не са толкова важни са споменаване.
  • 0

#817 LiL

LiL

Firestarter

• Замразено членство
  • 2761 Мнения:
  • Интереси:Създавам спомени с материали на клиента -:D
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 03 май 2010 - 07:50

Предполагам,че няма да е толкова ефективно, но пък е забавно и действително се изпотявам .. :D
А иначе и аз имам пътека вкъщи и велоергометър, определено употребата им води до резултат...ама си трябва, постоянство, което при мен май липсва..
За L карнитина само хубави отзиви съм чувала, гаден ли е на вкус?
  • 0

#818 a_atanasov

a_atanasov

Майстор

• Потребители на форума
  • 1713 Мнения:
  • Град:114445

Публикувано 03 май 2010 - 08:56

Аз пък вчера цял ден сменям плафоните на едно Рено Сеник. Няма по-тъпо от френската инженерна мисъл.
Сменяхме мъждукащите крушлета с диодни такива. Сега в колата е светло като на оперицонна маса. Като екстра вече му свети и в краката. Избра си цървено, за мен е тъпо, ама в тъмното е много гот.
И те така.
Подозирам, че тая седмица три дни няма да ми се работи.
Лек ден колеги.
  • 0

#819 top

Майстор

• Потребители на форума
  • 2098 Мнения:
  • Автомобил:
    Mercedes SL350 2010 316hp
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 03 май 2010 - 10:12

Предполагам,че няма да е толкова ефективно, но пък е забавно и действително се изпотявам .. :D
А иначе и аз имам пътека вкъщи и велоергометър, определено употребата им води до резултат...ама си трябва, постоянство, което при мен май липсва..
За L карнитина само хубави отзиви съм чувала, гаден ли е на вкус?

Да, само с притежаването на тези уреди за съжаление не се постига резултат :) Но като се създаде един постоянен навик се свиква и не е проблем да се отделят по 1-2 часа на ден за упражнения, понякога е невъзможно, но не е фатално да се изпуснат един-два дена. L карнитина помага като превръща мазнините в енергия и по този начин се топят по бързо. На вкус е различен аз съм пробвал 3 вида, взимам ги от един магазин на Евлоги Георгиев, първия беше най гаден с вкус на канела - просто е много сладникав, втория беше по безвкусен и сега тоя който пия е с вкус на малина и портокал и ми харесва най много.
  • 0

#820 Богомил

Богомил

Напреднал

• Потребители на форума
  • 430 Мнения:

Публикувано 03 май 2010 - 17:53

top какво му трябва на човек?
Един черен мерцедес и гадже с бронзов тен. :icon_welldone:
  • 0

Харолд Уилсън.

#821 hammer^BaTe

hammer^BaTe

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 5566 Мнения:
  • Град:Дружба Сити :D
  • Автомобил:
    2004 W211 E55
    1995 W140 S500L - ex
    2014 W124 E500 - ex
    1996 W140 S350TD - ex
    1994 W124 E250D - ex
    1982 W201 190D - ex
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 03 май 2010 - 18:08

Аз пък бих казал.. Бял мерцедес и гадже с бронзов тен :0_yahoo: :rolleyes:
  • 0
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left... :)

#822 Ivan W210

Ivan W210

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 2836 Мнения:
  • Автомобил:
    E320 4MATIC
    E 250 TD
    150hp,1999
    ОГИН БЕШЕ!!!

Публикувано 03 май 2010 - 18:16

Мерц в бронзов цвят и гадже в същия тон :0_yahoo:
  • 0

#823 alipi

alipi

Майстор

• Потребители на форума
  • 2185 Мнения:
  • Град:селяндурин от класа

Публикувано 03 май 2010 - 20:23

Аз малко ще разваля темата.Направи ми впечатление че от общото събрание насам нито един от оцветените в червено потребители(УС) не е влизал в този форум.И по срещите на Невски пак никой не се е появявал.Изключение прави Nick Chuck,него съм го засичал.
Ако може ще запитам?
Управление в сянка ли се получава,драги колеги?
Поздрави и бъдете живи и здрави.
  • 0
Не хапи този,който може да те изяде.

#824 mradulov

mradulov

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3721 Мнения:
  • Интереси:Автомобили
  • Автомобил:
    S203 220CDI Автоматик 2005г.

Публикувано 03 май 2010 - 21:32

Аз малко ще разваля темата.Направи ми впечатление че от общото събрание насам нито един от оцветените в червено потребители(УС) не е влизал в този форум.И по срещите на Невски пак никой не се е появявал.Изключение прави Nick Chuck,него съм го засичал.
Ако може ще запитам?
Управление в сянка ли се получава,драги колеги?
Поздрави и бъдете живи и здрави.

Както на ОС се разбрахме: клуба не трябва да се идентифицира с форума, форума е инструмент на клуба.
Ако не влизат тук, сигурно си имат причина, най-вероятно им е омръзнало от нас :rolleyes:
  • 0
Mercedes-Benz - Unlike any other!

#825 Мишо

Мишо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2421 Мнения:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    W210-E200

Публикувано 03 май 2010 - 22:36

Ако не влизат тук, сигурно си имат причина, най-вероятно им е омръзнало от нас :rolleyes:

Не мисля така...Ако им е омръзнало от нас-да си бият камшиците,аз имам друг въпрос,но ще го задам право куме в очи,че не е тук мястото ;)
  • 0
Публикувано изображение
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?

5 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 5 гости, 0 анонимни