ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24116 мнения по тази тема
Публикувано 16 октомври 2011 - 13:59
Мише ако те кефи тебе броо взимай го
Иначе послушай и Хулито.....симбиана е мнооо зле
Иначе послушай и Хулито.....симбиана е мнооо зле
By Batev
Публикувано 16 октомври 2011 - 14:10
Eто - пак ценни съвети в рамките на 30минути. Телефона ако го взема е от приятел на брат ми така,че ще го ползвам седмица да видя дали ще си паснеме.
Не съм го видял наживо още, но на снимките е перфектен. Благодаря за изчерпателните отговори, особено това за китайчетата е доста важно, а аз дори и не бих си помислил, че има такава схема. Още един път БЛАГОДАРЯ!
Не съм го видял наживо още, но на снимките е перфектен. Благодаря за изчерпателните отговори, особено това за китайчетата е доста важно, а аз дори и не бих си помислил, че има такава схема. Още един път БЛАГОДАРЯ!
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 16 октомври 2011 - 14:49
Иначе това,че Симбиана е много тъпа операционна система е вярно.Брат ми си взе N96 и просто този Симбиан ме побърква на Sony Ericsson CID-а е по-хубав
1886г. - първият двигател с вътрешно горене и първият автомобил с двигател,
1887г. - първата кола със скоростна кутия,
1888г. - първата кола пусната в масово производство,
1901г. - първата кола с вентилатор за охлаждане на двигателя,саморегулиращ се съединител,
подредба на скоростите, която се използва и до днес, маслен радиатор,
1906г. - първата кола с 6-цилиндров състезателен двигател,
1908г. - подобрява рекорда за максимална скорост по суша,
1921г. - първата кола със спирачки на предните колела, първата туристическа кола с турбо,
1926г. - първата кола със спирачки на четирите колела,
1933г. - първата кола с многоточково окачване,
1934г. - първата "Сребърна стрела", първата аеродинамична кола пусната в масово производство,
1937г. - първата дизелова туристическа кола,
1954г. - първата туристическа кола с инжекционно впръскване на горивото, първото Гранд При Mercedes-Benz,
1957г. - първата безопасна туристическа кола,
1959г. - първата кола със зони за деформация при катастрофа,
1960г. - първата кола със "скрити" чистачки за по-добра аеродинамика,
1965г. - първият креш тест, първата кола с предпазни колани,
1968г. - първата кола с телескопична кормилна колона,
1970г. - първата дизелова кола поставила рекорд за максимална скорост
1974г. - първата кола с триточкови предпазни колани....
... 2011г. - първият камион такси - Mercedes-Benz Actros.
1887г. - първата кола със скоростна кутия,
1888г. - първата кола пусната в масово производство,
1901г. - първата кола с вентилатор за охлаждане на двигателя,саморегулиращ се съединител,
подредба на скоростите, която се използва и до днес, маслен радиатор,
1906г. - първата кола с 6-цилиндров състезателен двигател,
1908г. - подобрява рекорда за максимална скорост по суша,
1921г. - първата кола със спирачки на предните колела, първата туристическа кола с турбо,
1926г. - първата кола със спирачки на четирите колела,
1933г. - първата кола с многоточково окачване,
1934г. - първата "Сребърна стрела", първата аеродинамична кола пусната в масово производство,
1937г. - първата дизелова туристическа кола,
1954г. - първата туристическа кола с инжекционно впръскване на горивото, първото Гранд При Mercedes-Benz,
1957г. - първата безопасна туристическа кола,
1959г. - първата кола със зони за деформация при катастрофа,
1960г. - първата кола със "скрити" чистачки за по-добра аеродинамика,
1965г. - първият креш тест, първата кола с предпазни колани,
1968г. - първата кола с телескопична кормилна колона,
1970г. - първата дизелова кола поставила рекорд за максимална скорост
1974г. - първата кола с триточкови предпазни колани....
... 2011г. - първият камион такси - Mercedes-Benz Actros.
Публикувано 16 октомври 2011 - 14:54
Мишо имам такава нокия обаче е Мини , имам го от 1 година брат и да ти кажа всичко тръгва , интернет , скупе , много приложения , камерата е добра , на тази цена го взимай , не е изгоден да се взима нов обаче , може да си сложиш и навигация , аз съм си сложил и върви без проблеми , понякога телефона засича , но е много рядко .
Абе с една дума го вземи за тия мангизи.
Абе с една дума го вземи за тия мангизи.
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 16 октомври 2011 - 21:42
скоро ще се промени разбирането за резервни части, консумативи и гуми на българския потребител...
бъдете в очакване
Биги дай жокер де?........изгорех.
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 17 октомври 2011 - 11:08
Мишо, чак сега виждам запитването, но и аз да кажа.
Ползвам такъв от близо 2 години и аз определено съм си доста доволен.
Единствено страничната лайсна (м/у клавиатурата и горната част на телефона, уж е никелирана ) се обели и сега е бяла, но това е защото доста късно си купих калъфче
Като функции за мен е напълно достатъчен, освен за разговори ползвам wirless-a, екрана е достатъчно голям да се гледа youtube напр., клавиатурата е много удобна за писане...за мен това е напълно достатъчно, оттук нататък, за тази цена според мен е супер (аз го взех 4 пъти по скъп ,вярно минали са 2 г. но.... ), ако е истински .
Ползвам такъв от близо 2 години и аз определено съм си доста доволен.
Единствено страничната лайсна (м/у клавиатурата и горната част на телефона, уж е никелирана ) се обели и сега е бяла, но това е защото доста късно си купих калъфче
Като функции за мен е напълно достатъчен, освен за разговори ползвам wirless-a, екрана е достатъчно голям да се гледа youtube напр., клавиатурата е много удобна за писане...за мен това е напълно достатъчно, оттук нататък, за тази цена според мен е супер (аз го взех 4 пъти по скъп ,вярно минали са 2 г. но.... ), ако е истински .
ex C124 220 '94
ex CL203 200 Kompressor SportCoupe '02
ex W163 270 CDI '03
ex W203 200 Kompressor '01
ex CL203 200 Kompressor SportCoupe '02
ex W163 270 CDI '03
ex W203 200 Kompressor '01
Публикувано 18 октомври 2011 - 22:03
"Примоция в УНСС - два изпита за 200 марки и едно прасе!"
п.с. Ъпсурт
п.с. Ъпсурт
Публикувано 18 октомври 2011 - 23:04
Я па ти Хамъре! Т'ва, че са от малък град или село, значи ли, че нямат право на амбиция и мечти... Евала на тия 39% - поклон!Мисля , че снимката е без коментар
п.с. Марто много неподготвен се изказа брато - сори, че ти го казвам.
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 18 октомври 2011 - 23:05
все големци викаш , а ?
Само да не се спречкаме някъде , че ич не ги обичам дивите селяци
Само да не се спречкаме някъде , че ич не ги обичам дивите селяци
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 19 октомври 2011 - 09:10
Според мен смеха е в това че Кюстендил е в края на класацията след всички изброени градове, след това други и чак след това Кюстендил. Мисля че това е имал на предвид Хамъра.Я па ти Хамъре! Т'ва, че са от малък град или село, значи ли, че нямат право на амбиция и мечти... Евала на тия 39% - поклон!
п.с. Марто много неподготвен се изказа брато - сори, че ти го казвам.
Публикувано 19 октомври 2011 - 09:23
Наско, аз съм ти пример за див селяк. Софийската ми рода са цветя за мирисане само. Роден съм доста на изток от София, израстнал съм малко по на запад...
Ако това е критерий за читав човек, мани...
Отделно повечето ми съученици са невероятно успели хора в живота, докато огромна част от "кореняк столичаните", които са били или са все още част от обкръжението ми, си останаха хора без въображение, мечти и амбиции в по-мащабен план. Плюят по всичко и по всички и нищо не се променя за тях...
Имаше 2 много умни мисли, които са ми се запечатали:
"Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му!"... ако мечтаеш за нещо, го постигаш братле!
И другата е на Аристотел, което не знаех до скоро...:
"We are what we repeatedly do. Excellence, therefore, is not an act, but a habit."
Ние сме следствие на нещата, което правим постоянно. Следователно съвършенството не е индивидуално действие, а навик (или гледна точка).
Навсякъде си има мърша, но не е редно да се генерализира!
Mишо, мисля че с Marty говорите за едно и също нещо, просто не се разбрахте
Ако това е критерий за читав човек, мани...
Отделно повечето ми съученици са невероятно успели хора в живота, докато огромна част от "кореняк столичаните", които са били или са все още част от обкръжението ми, си останаха хора без въображение, мечти и амбиции в по-мащабен план. Плюят по всичко и по всички и нищо не се променя за тях...
Имаше 2 много умни мисли, които са ми се запечатали:
"Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му!"... ако мечтаеш за нещо, го постигаш братле!
И другата е на Аристотел, което не знаех до скоро...:
"We are what we repeatedly do. Excellence, therefore, is not an act, but a habit."
Ние сме следствие на нещата, което правим постоянно. Следователно съвършенството не е индивидуално действие, а навик (или гледна точка).
Навсякъде си има мърша, но не е редно да се генерализира!
Mишо, мисля че с Marty говорите за едно и също нещо, просто не се разбрахте
Публикувано 19 октомври 2011 - 09:25
Мишка аз мисля че Марто не е искал да се надсмива на някого.....най-вероятно отново в писането става грешчица.
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 19 октомври 2011 - 09:26
Хамъра имаше в предвид съвсем друго.
Нямам против кой от къде е... Както се казва .. да си селянин не е обидно , обидното е да си селяндур.
Само че Мише има и друго. Тук се понапълни с хора които са далееееч от София. Нон стоп плюват колко е гадно тук. Подбиват заплатите ... и тн и тн.. и какво следва ? И за учене , и за работа , и за живеене са тук.
Пак казвам... нямам против кой от къде е...даже имам доста приятели точно от университета които не са от София , но не ги прави по-малко точни
Хареса ми статистиката.... ;]
п.с И като го поствах се сетих точно за "3 изпита за 200 марки и едно прасе... "
Нямам против кой от къде е... Както се казва .. да си селянин не е обидно , обидното е да си селяндур.
Само че Мише има и друго. Тук се понапълни с хора които са далееееч от София. Нон стоп плюват колко е гадно тук. Подбиват заплатите ... и тн и тн.. и какво следва ? И за учене , и за работа , и за живеене са тук.
Пак казвам... нямам против кой от къде е...даже имам доста приятели точно от университета които не са от София , но не ги прави по-малко точни
Хареса ми статистиката.... ;]
п.с И като го поствах се сетих точно за "3 изпита за 200 марки и едно прасе... "
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 19 октомври 2011 - 09:32
Мацки с цайски 500 марки"Примоция в УНСС - два изпита за 200 марки и едно прасе!"
п.с. Ъпсурт
мацки с джантки деветнайски
Скрий се, идва гост
30 евро in the nose
бих пийнал един кекс!!! on the beach
шутих малко нагоре до Петрич
Примоция в УНСС, 3 изпита за 200 марки и едно прасе
Преса и партия жълта,
тая плуй, а оная гълта
3 в 1 - гюбеци всеки ден
рападжията днес е джентълмен
P.S. Просто правя лека корекция. Не е заяждане.
8 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 8 гости, 0 анонимни