ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Started by a_atanasov, 11 Aug 2009 - 20:46:13
24117 replies to this topic
Posted 19 October 2009 - 10:34
Как па не му писна да вали бря?!?!
И метеролозите излъгаха-уж събота спира дъжда...да да -ама не.
И метеролозите излъгаха-уж събота спира дъжда...да да -ама не.
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Posted 19 October 2009 - 22:18
Днес бях в София по работа.
Бах и задръстването имаше на Владая на ЛукОйл. Двама галфони се чукнали, ама съвсем леко, пуснали аварийките, един триъгълник и не мърдат. И пушат цигари и правят страшно задръстване.
Не пишеше ли някъде, че щом няма жертви при ПТП колите следва да се отстранят от платното, за да не пречат.
Пълзяхме като мравки, деа.
Бах и задръстването имаше на Владая на ЛукОйл. Двама галфони се чукнали, ама съвсем леко, пуснали аварийките, един триъгълник и не мърдат. И пушат цигари и правят страшно задръстване.
Не пишеше ли някъде, че щом няма жертви при ПТП колите следва да се отстранят от платното, за да не пречат.
Пълзяхме като мравки, деа.
Posted 22 October 2009 - 10:34
Май има такова нещо в ЗДП. Даже съм чувал за глобени, дето след ПТП не са преместили колите! Ама трябва да стане масова практика. Аз вчера имах подобен случай - заебали двете коли в двете ленти на двулентов път и няма заобикаляне...
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Posted 22 October 2009 - 22:16
А класа! 53 бона вкарани в нея! За колко ли ще се продаде!?
Има луди дето незнаят за какво да си хвърлят парите!
http://cgi.ebay.de/M...ht_11923wt_1165
Sky каза:Ела да сръбнеш от извора!
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
Posted 22 October 2009 - 22:47
Мамка му стара - видяхте ли къде е навигацията? Почти под скоростния лост! Някой луд е сипал маса пари в тая кола, а пък я продават за жълти стотинки...А класа! 53 бона вкарани в нея! За колко ли ще се продаде!?
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Posted 23 October 2009 - 09:14
Имам въпрос, сигурно е глупав, но не мога да го задам по-умно.
Тъй като тази година смених застрахователя от Армеец на ДЗИ и имам комбинирана застрахователна полица, а ми дадоха само по един екземпляр ( миналата година ми дадоха два "Чаршафа"-един за в колата и един, който да стои вкъщи).
Аз си направих ксерокопия и тях си нося в колата, обаче не знам редно ли е.
Оригиналите ли трябва да ми стоят при документите на колата или ксерокопия?
Тъй като тази година смених застрахователя от Армеец на ДЗИ и имам комбинирана застрахователна полица, а ми дадоха само по един екземпляр ( миналата година ми дадоха два "Чаршафа"-един за в колата и един, който да стои вкъщи).
Аз си направих ксерокопия и тях си нося в колата, обаче не знам редно ли е.
Оригиналите ли трябва да ми стоят при документите на колата или ксерокопия?
Posted 23 October 2009 - 09:31
И аз карам с копия - не съм имал проблеми досега. Важното е да имаш зеленото картонче в теб и стикера за ГО на стъклото.
Ама между другото, аз също съм в Армеец и имам един чаршаф за комбинираната и едно копие на чаршафа.
Макар че вярвам, че не си сменила застрахователната компания заради вида на документите им
Ама между другото, аз също съм в Армеец и имам един чаршаф за комбинираната и едно копие на чаршафа.
Макар че вярвам, че не си сменила застрахователната компания заради вида на документите им
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Posted 23 October 2009 - 09:36
Мерси много , още не са ме спирали за проверка и искам да съм абсолютно изрядна. Оставам си с копията.И аз карам с копия - не съм имал проблеми досега. Важното е да имаш зеленото картонче в теб и стикера за ГО на стъклото.
Posted 23 October 2009 - 14:34
Айде и аз да се помоля за съвет....КОЛЕГИ МОЛЯ ВИ-ако някой знае рецепта или чалъм за схванат/изтръпнал мускул,нека сподели....По тъпи причини ми се схвана левия крак -от коляното надолу,и ходя като паметник Релакс или упражнения?!?! Или хапове или мазила....който е запознат-нека каже.
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Posted 23 October 2009 - 16:07
Аааааааа, песъкоструйка. И да им вдигна цената двойно.
Има прекрасна шкурка върху дунапренена гъба. Една кутия грунд за 4 лв. и един черен мат спрей за още 4 лв. и са като нови. Мисля.
БЕЗЦЕННО
Водна шкура.
Търкаш 2-3 часа на макс.
купуваш 2 спрея за джанти.
и си чуруликаш този сезон
Успех.
Posted 23 October 2009 - 16:09
Айде и аз да се помоля за съвет....КОЛЕГИ МОЛЯ ВИ-ако някой знае рецепта или чалъм за схванат/изтръпнал мускул,нека сподели....По тъпи причини ми се схвана левия крак -от коляното надолу,и ходя като паметник Релакс или упражнения?!?! Или хапове или мазила....който е запознат-нека каже.
Колега и аз ги имам тези проблеми...
Понеже като по малък тренирах колоездене 7год. и няколко месеца.
та докторката ми изписваше фастум гел.. и ми минаваше от него.
но твоята болка незнам от какво е???
от претоварване ли е ?
Posted 23 October 2009 - 20:37
Жив е той, жив е! Там под юргана,
потънал в мисли
лежи и пъшка.
Студент със поглед забит в
тавана,
студент от лекции свикнал да
кръшка.
От една страна декан го ръчка,
от
друга съвест на две строшена,
очи тъмнеят, глава
се люшка-
зер не е пил вода студена!
Лежи
студентът, а в механата
нещо го силно, страстно
влече,
хлебарка скърца нейде в кревата,
а му се
вече яйцето пече.
Сесия е сега! Пейте
робини
тез тъжни песни! От института
ще да
замине и този студент.
Но замълчи сърце!
Тоз,
който мързел е по природа,
той не умира. Него
жалеят
баща и майка - цялата рода.
Без жал
пилеят сухи парици -
като са майка и баща
овчици.
Tой ще да ги до гроба стриже.
Вуйчо
владика - юнашка птица -
за братов син ще се
погрижи.
Настане вечер. Печка затлее.
Колеги
пълнят квартирата тясна.
Познат засвири, тълпа
запее,
"На есен с песен", юнакът крясна.
Родни
колежки с дивни премени
чудни, прекрасни танци
поемат.
И потанцуват с лица засмени,
па при
студента дойдат та легнат.
Една му уиски налива
бърже,
друга му вино бяло прибавя,
трета го в
уста целуне бърже,
а той я гледа мила,
засмяна.
"Кажи ми, татко, де е файдата
от тез
студентски гладни години?
Да смуча ази твойта
заплата
дорде ми кефът не попремине."
И
плеснат с ръце та се прегърнат,
и с песни тръгват
из махалата.
Вървят и пеят, дорде осъмнат,
дорде
си найдат нейде белята.
потънал в мисли
лежи и пъшка.
Студент със поглед забит в
тавана,
студент от лекции свикнал да
кръшка.
От една страна декан го ръчка,
от
друга съвест на две строшена,
очи тъмнеят, глава
се люшка-
зер не е пил вода студена!
Лежи
студентът, а в механата
нещо го силно, страстно
влече,
хлебарка скърца нейде в кревата,
а му се
вече яйцето пече.
Сесия е сега! Пейте
робини
тез тъжни песни! От института
ще да
замине и този студент.
Но замълчи сърце!
Тоз,
който мързел е по природа,
той не умира. Него
жалеят
баща и майка - цялата рода.
Без жал
пилеят сухи парици -
като са майка и баща
овчици.
Tой ще да ги до гроба стриже.
Вуйчо
владика - юнашка птица -
за братов син ще се
погрижи.
Настане вечер. Печка затлее.
Колеги
пълнят квартирата тясна.
Познат засвири, тълпа
запее,
"На есен с песен", юнакът крясна.
Родни
колежки с дивни премени
чудни, прекрасни танци
поемат.
И потанцуват с лица засмени,
па при
студента дойдат та легнат.
Една му уиски налива
бърже,
друга му вино бяло прибавя,
трета го в
уста целуне бърже,
а той я гледа мила,
засмяна.
"Кажи ми, татко, де е файдата
от тез
студентски гладни години?
Да смуча ази твойта
заплата
дорде ми кефът не попремине."
И
плеснат с ръце та се прегърнат,
и с песни тръгват
из махалата.
Вървят и пеят, дорде осъмнат,
дорде
си найдат нейде белята.
Posted 24 October 2009 - 09:49
Аз като карам ски понякога ползвам фастум, но по-често ползвам диклак акут.Колега и аз ги имам тези проблеми...
Понеже като по малък тренирах колоездене 7год. и няколко месеца.
та докторката ми изписваше фастум гел.. и ми минаваше от него.
но твоята болка незнам от какво е???
от претоварване ли е ?
Като го нагрееш - отпуска ли те крака? Примерно в банята ако го държиш под топла вода 2 - 3 минути - отпуска ли?
Ако се отпуска мускулът от топлото - значи можеш да ползваш фастум или диклак, те имат загряващ ефект и ще действат, освен това имат и активно вещество.
Но попринцип са препарати против ставни възпаления. Най-добре е да се обърнеш към лекар!
Posted 24 October 2009 - 11:40
Колега това схващане, хронично ли е или след физическо натоварване!?
Ако съм разбрал правилно на теб ти се схваща прасецът. Принципно трябва да го разтягаш. Досещаш се как, както се разтегля ахилес!
Сега, има няколко възможни причини за такова схващане:
Да има скъсяване на връзките при петата, изменения в коляното ти, разширени или стеснени вени. Схващането на мускула е в следствие на недостиг на кислород или физическо и структурно изменение на двата края на мускула!
Преди да си тръгнал по разни доктори и да са те надрусали с разни хапове и мазила ти препоръчвам:
Всекидневни разтягания на този мускул. Другото, което можеш да направиш е както си седиш в хола удобно на дивана, започваш да търси болката в мускула чрез натиск с палеца, примерно. На първо време се концентрирай върху крайните точкина мускула, в коляното и в петата. Където намериш болка силно натискаш за около минута. Почти съм 100% сигурен ако се концентрираш върху петата точно, където се залавят сухожилията,, ахилесът и връзки ще намериш доста болезнени места дори можеш да усетиш малки топченца. Ако е така това са калцирвания, които са се получили от моменти екстремни натоварвания и тялото е произвело в повече калций, за да предпази тези сухожилия от скъсване, което в последствие довежда до доста неприятни болки!
Ако имаш такива калцирвания, всяка сутрин преди да закусиш, изтискваш два лимона и прибавяш същото количество вода.
Това го правиш три месеца. Процесът е бавен но много добре прочиства всички плаки и други мръсотии които са се формирали по нашето тяло.
Това веднъж го направих и да си призная много добре се чуствах. Свеж, мотивиран, пълен с енергия. Знам, че звучи доста комично, но съм го изпитал върху себе си!
Posted 26 October 2009 - 11:22
Колеги-благодаря за отзивчивостта
Първо се извинявам,че пиша с закъснение,но два дена бях около рилските езера,а там нет е непозната чуждица....
Та като казах "тъпи причини" да разясня-от мин.седмица мечо е в бокса,и се развозвам с жигулата,и понеже все в центъра карам,левия ми крак седи нон стоп на съединителя,предполагам се сещате колко ергономична е седалката на ВАЗа,и колко мноо му стърчат педалите,и просто крака ми се схвана-като изтръпнал е-все едно както да заспиш на ръката си,и като се събудиш е изтръпнала с малка чувствителност.Ще пробвам с Фастума,а и днес си вземам колата,та се надявам да отшуми.
Първо се извинявам,че пиша с закъснение,но два дена бях около рилските езера,а там нет е непозната чуждица....
Та като казах "тъпи причини" да разясня-от мин.седмица мечо е в бокса,и се развозвам с жигулата,и понеже все в центъра карам,левия ми крак седи нон стоп на съединителя,предполагам се сещате колко ергономична е седалката на ВАЗа,и колко мноо му стърчат педалите,и просто крака ми се схвана-като изтръпнал е-все едно както да заспиш на ръката си,и като се събудиш е изтръпнала с малка чувствителност.Ще пробвам с Фастума,а и днес си вземам колата,та се надявам да отшуми.
4 user(s) are reading this topic
0 members, 4 guests, 0 anonymous users