ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Started by a_atanasov, 11 Aug 2009 - 20:46:13
24116 replies to this topic
Posted 09 October 2009 - 13:59
Сигурно така като тебе са мислили и съселяните на братята Райт....
Verba volant,scripta manent...Казаното отлита,написаното остава .../ако не го изтрият/....
На тази сладурана е кръстена нашата марка
Мерседес Йелинек
Мерседес Йелинек
Posted 09 October 2009 - 15:06
Сигурно така като тебе са мислили и съселяните на братята Райт....
Колега, трудно се съпоставят двете неща, особено, когато тези експерименти на НАСА струват милиарди долари, а в същото време милиони хора, гладуват и умират в бедност!
Sky каза:Ела да сръбнеш от извора!
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
Posted 09 October 2009 - 15:14
Това ми звучи като призив: "Експроприяция на експроприяторите". И Великата октомврийска революция не можа да нахрани гладните. Но за левите идеи винаги ще има място под слънцето...
Извинявай, ама популистките изрази като "милиони гладуват и са бедни" ме карат да имам угризения,че карам МВ/не кой знае какъв/ ,а не друг евтин автомобил, за да съм спестил и да съм дал за бедните..
Извинявай, ама популистките изрази като "милиони гладуват и са бедни" ме карат да имам угризения,че карам МВ/не кой знае какъв/ ,а не друг евтин автомобил, за да съм спестил и да съм дал за бедните..
Verba volant,scripta manent...Казаното отлита,написаното остава .../ако не го изтрият/....
Мерседес Йелинек
Мерседес Йелинек
Posted 09 October 2009 - 17:26
Винаги малките хора с малките си дела могат да помогнат много. Аз говоря за огромни суми и за човечеството. Е..л съм я Луната, по-добре да бяха вкарали тези пари във вятърни генератори, или за нещо друго по полезно.
Фърлиха сега милиони за нещо, което е хипотетично да се случи след 12 години. Честно да си кажа, аз по вярвам смарфоните да започнат да правят свир.и от колкото това да стане!
Фърлиха сега милиони за нещо, което е хипотетично да се случи след 12 години. Честно да си кажа, аз по вярвам смарфоните да започнат да правят свир.и от колкото това да стане!
Posted 09 October 2009 - 20:00
Не съм съгласна...това е фундаментално откритие...нали знаете, че земята "издиша", губим битката с глобалното затопляне...много учени в момента сериозно обмислят въпроса за преселване на Марс, за времето, в което земята ще стане необитаема....а то идва...за жалостВинаги малките хора с малките си дела могат да помогнат много. Аз говоря за огромни суми и за човечеството. Е..л съм я Луната, по-добре да бяха вкарали тези пари във вятърни генератори, или за нещо друго по полезно.
Вода на Луната ?!
Ами това автоматично означава възможност за колония - от водата чрез електролиза може да се получи кислород за дишане, водород за двигателите...Самата вода - за пиене, за хидропонно земеделие и какво ли още не.
Posted 09 October 2009 - 20:57
Аз всъщност съм за глобалното затопляне. От студа полза няма(освен за топлофикация), живота се развива където има вода и топлина.Не съм съгласна...това е фундаментално откритие...нали знаете, че земята "издиша", губим битката с глобалното затопляне...много учени в момента сериозно обмислят въпроса за преселване на Марс, за времето, в което земята ще стане необитаема....а то идва...за жалост
Вода на Луната ?!
Ами това автоматично означава възможност за колония - от водата чрез електролиза може да се получи кислород за дишане, водород за двигателите...Самата вода - за пиене, за хидропонно земеделие и какво ли още не.
Тия работи с Марс и Луната сигурно ще ги видят пра-внуците на моите пра-внуци...
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Posted 09 October 2009 - 22:53
Не съм съгласна...това е фундаментално откритие...нали знаете, че земята "издиша", губим битката с глобалното затопляне...много учени в момента сериозно обмислят въпроса за преселване на Марс, за времето, в което земята ще стане необитаема....а то идва...за жалост
Вода на Луната ?!
Това е все едно да започнеме да строиме нов барел без да се опитаме да запушиме дупката на старият.
Значи по много крехки спомени четох, че ако някакъв малък % от военният бюджет на планената бъде пренасочен към решаването на фундаменталните проблеми с гладът в Африка, то той такъв няма да има.
Значи да приемеме, че това нас ( човечеството ) ни касае, щото аджеба един ден няма какво да експлоатираме повече от Земята. Ако сметнеме колко милиарда долара ще бъдат хвърлени до 2020 ( година запланувана за повторно завръщане на човек на Луната ) и отбор хамерикански каубой се дотътрят до Луната, аз си мисля, че тези пари ако бъдат вкарани в технологии, които ще помогнат на човечеството да се намали ефектът от глобалното затопляне ще е по рационалното решение!
Дай да вземеме УСА като водеща световна сила и също така пионер в опознаването на космоса.
Ако тези милиарди долари ги вложат в зелени технологии които да намалят замърсяването на земята ефектът ще е огромен. УСА е производител на 25% от CO2, те са единствените които не подписаха едно време договора в Киото, пък и сега пак се теглиха от новите в ДАВОС.
За какво си говориме!
http://www.thevenusproject.com/
ето ти проект на, който тези милиарди ще донесат повече полза както за него така и за човечеството. Нека първо си оправиме нашата кочина тук преди да започнеме да правиме кочина и в космоса. Пък накрай зелените човечета ще дойда и ще ни дръпнат шалтеро!
Posted 10 October 2009 - 00:27
Батка видяхте преди седмица и нещо да пилиш гуми на паркинга на Арена Младост, да не показваше на пича до теб, кво мое 124!?
Ми... какво да ти кажа.. пича кара Нисан Примера 150 кс.. ама.. пусто с предно е
както видя само веднъж стана това.. че ми е гузно за новите гуми и джанти и прочее.
Иначе... като си купя чочончо... тогава ще му покажа какво може и то само на 1/2 газ
А ти като си бил в Арена що не се обади а
Драскам ти телефон на ЛС , другия път като дойдеш и видиш колата да звъннеш
Там съм на работа по 12 часа.. петък , събота и неделя
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Posted 13 October 2009 - 20:41
Хм.. тая тема нещо по замря .. я да я съживиме
Попаднах в мобилето на тази обява
http://www.mobilen.b...n...&f1=details
и мисля утре да се разходя да видя кожата.. и евентуално да я отнасям , че е с ел седалки , подгряване и прочее. Знам че задната седалка не пасва... но все ще измисля нещо тъй като цената е примамлива според мен
Помня , че Боян беше писал нещо за новите модели кожа и прочее... та някой знае ли дали е по-нов вариант и какво мислите.. дали изобщо си заслужава ?
Попаднах в мобилето на тази обява
http://www.mobilen.b...n...&f1=details
и мисля утре да се разходя да видя кожата.. и евентуално да я отнасям , че е с ел седалки , подгряване и прочее. Знам че задната седалка не пасва... но все ще измисля нещо тъй като цената е примамлива според мен
Помня , че Боян беше писал нещо за новите модели кожа и прочее... та някой знае ли дали е по-нов вариант и какво мислите.. дали изобщо си заслужава ?
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Posted 13 October 2009 - 20:43
Видя ли долу в краката палчето за отваряне на шофьорската врата.
Какви мисли ти навява ?
Утре ще разбереш де.
Какви мисли ти навява ?
Утре ще разбереш де.
Posted 13 October 2009 - 20:46
я....
Марти, ако ще ходиш, виж за какво става дума...
щото ...
кожа за комби..
интересно
няма кинти за чисто нова, ама за сек хенд...
знае ли човек...
пък сподели, може да е интересна оферта...
Марти, ако ще ходиш, виж за какво става дума...
щото ...
кожа за комби..
интересно
няма кинти за чисто нова, ама за сек хенд...
знае ли човек...
пък сподели, може да е интересна оферта...
Posted 13 October 2009 - 21:16
аа офертата е доста интересна.. ама предните седалки направо съм ги заплюл
че е ел... и че е с подгрев.. и че е... абе искам кожа
Вени имаш ЛС
че е ел... и че е с подгрев.. и че е... абе искам кожа
Вени имаш ЛС
Posted 14 October 2009 - 11:06
Вчера най-накрая се прибрах и аз в Софиятаааа...По пътя вятър якоо и таман се качвам на магистралата (хемус) и почва някакъв уникален порой,чак чистачката не смогва.Опитах с 120км,но като стъпих на една вадичка вода колата занесе яко към канавката-айде на 80-90км,и след мен 6-7коли-газят ми в дирите...Само един GL ме задмина с малко над 100км.Не знам кофти се оттичат пътищата ни ли,или дъжда беше много,но аквапланинга е страшно нещо.
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Posted 14 October 2009 - 11:11
Кофти са ни пътищата бате,не може по магистрала да има локви по 20-30 см,в такива случеи по-бавно и спокойно каране.
Posted 14 October 2009 - 11:26
За съжаление май си прав...хем имам 5-6мм грайфер и файда никаква какви гуми от трактор да сложа,и колко тона кола да карам,за да стигна жив?!?! БДЖ му е майката...Кофти са ни пътищата бате,не може по магистрала да има локви по 20-30 см,в такива случеи по-бавно и спокойно каране.
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
5 user(s) are reading this topic
0 members, 5 guests, 0 anonymous users