Страхотно се е получило,махнал си калъфа отгоре ,а там със записан час ли се ходи и колко ти стуваше удоволствието?Резултата го пуснах в другата тема,както писах и там останах очарован...Малко трудно карах,щото държа лоста в ниската част,докато изсъхне пълнежа в топката,даже вчера в една тясна уличка не можах да включа задна,та полицаите,които ме чакаха бутнаха колата назад ,но няма КЪ-днес си мисля,че ще е втвърдил вече.
ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 30 септември 2009 - 11:20
Публикувано 30 септември 2009 - 12:05
Хехе-калъфа го сложих,не за красота,ами защото пълнежа на топката цапаше.Час чак не съм уговарял-човека каза "ела утре" без да сме конкретизирали,50левчета за удоволствието,защото топката е нацяло с маншона,а и наливат пълнеж,иначе на alipi за топката на 190ката само 20лв,като пак резултата е много добър.Единственото кофти е,че е в Горубляне и е неудобно да си оставиш колата,по-добре да чакаш там,но затова пък отидохме двама за компания.
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 30 септември 2009 - 12:55
Браво много се кефя на резултата,значи зимам някое приятелче или 2-3 пакета семки и съм тамХехе-калъфа го сложих,не за красота,ами защото пълнежа на топката цапаше.Час чак не съм уговарял-човека каза "ела утре" без да сме конкретизирали,50левчета за удоволствието,защото топката е нацяло с маншона,а и наливат пълнеж,иначе на alipi за топката на 190ката само 20лв,като пак резултата е много добър.Единственото кофти е,че е в Горубляне и е неудобно да си оставиш колата,по-добре да чакаш там,но затова пък отидохме двама за компания.
Публикувано 30 септември 2009 - 12:59
Мини към комитите днес,ще разгледаш на живоБраво много се кефя на резултата,значи зимам някое приятелче или 2-3 пакета семки и съм там
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 30 септември 2009 - 13:07
Не мога,на работа съм!
Публикувано 01 октомври 2009 - 10:08
Егати-пуснаха някакви сирени,сигурно от гражданска защита...супер умрялo свирят - като изпърдян калксон
Публикувано 01 октомври 2009 - 13:06
Егати-пуснаха някакви сирени,сигурно от гражданска защита...супер умрялo свирят - като изпърдян калксон
Дай да проучим по какъв повод се разсвирваха,днес,че ми е почивния ден,а ме събудиха свирачите.Ма наистина много изплющяна свирка си беше
Публикувано 01 октомври 2009 - 13:13
Ясно е то,ама старите тромбички по ме кефятДай да проучим по какъв повод се разсвирваха,днес,че ми е почивния ден,а ме събудиха свирачите.Ма наистина много изплющяна свирка си беше
Публикувано 01 октомври 2009 - 14:47
Ясно е то,ама старите тромбички по ме кефят
Има някаква романтика,в тези старите свирки.Помя по тошково,как ни караха да слизаме в едни мазета,под трапезарията в основното училище и само ни стресираха,а имаше и такъв предмет,как да сложиш противогаз,противопрахова маска и такива
Публикувано 01 октомври 2009 - 15:58
Илия,Илияяяя-къде си бре бруте?!?!Форума го обърнаха на каталог от морга
Публикувано 01 октомври 2009 - 16:13
.От догодина над България ще звучат сирени три пъти в годината - на първи април, 2 юни и на 1 октомври
Първата и последната дати нещо не ги връзвам.
Публикувано 01 октомври 2009 - 18:35
Първи октомври бил международен ден на старите хора,а за първи април-не вързвам и аз,но от малък си знам,че е ден на лъжата.Ако някой открие каква е ролята на сирените на тези дни-да драсне два-три реда.
Първата и последната дати нещо не ги връзвам.
Публикувано 01 октомври 2009 - 20:11
Първи октомври бил международен ден на старите хора,а за първи април-не вързвам и аз,но от малък си знам,че е ден на лъжата.Ако някой открие каква е ролята на сирените на тези дни-да драсне два-три реда
Нищо общо със старите хорица.Това са тестови пускания на всеки 6месеца - нещо като ТЕО1 и 2 в казармата.
А за 2 юни нема смисъл да казвам .... нали?
Публикувано 03 октомври 2009 - 22:44
Е те ако тестовете имат планови дати - аз ако съм терорист, ще си планирам атаката в деня на теста, за да заблудя противника
Нямаше ме две седмици, вях си Д-то по Италия, Франция, Белгия, Холандия и Люксембург. Прибрах се вчера в 3 през нощта
Ама ще разправям по-подробно в отделна тема или на живо, като се видим
Нямаше ме две седмици, вях си Д-то по Италия, Франция, Белгия, Холандия и Люксембург. Прибрах се вчера в 3 през нощта
Ама ще разправям по-подробно в отделна тема или на живо, като се видим
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 03 октомври 2009 - 23:50
Имаше тема за пътуванията-пусни снимки,барем видим и ний малко от еРопатаАма ще разправям по-подробно в отделна тема или на живо, като се видим
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни