Що ли точно във форума на Опел говорят за ръжда и ръждопреобразувател?.... попаднах в Опел Клуб http://www.opelclub-...p...c=62428&hl=
ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 21 септември 2009 - 13:05
Публикувано 21 септември 2009 - 18:16
Ш`давам, как няа давам. Тия с трите букви болАт най-ногу - око, ухо, зъб, нос, к**, г** ...Я ш даваш пари за зззъбар, ти клещи нямаш ли си? Чук, длето...
Публикувано 22 септември 2009 - 06:50
Ш`давам, как няа давам. Тия с трите букви болАт най-ногу - око, ухо, зъб, нос, к**, г** ...
Хааааахахахахаа, говори ми , че не знам
Вече трети ден страдам
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Публикувано 22 септември 2009 - 21:23
Втори път казвам:
Бира с мастика, мешат се едно към едно. Пие се около литър от сместа - пенкелер! Помага и за шизофрения - забравяш я, на сутринта я няма, заедно с главата!
Бира с мастика, мешат се едно към едно. Пие се около литър от сместа - пенкелер! Помага и за шизофрения - забравяш я, на сутринта я няма, заедно с главата!
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 23 септември 2009 - 08:51
Тия пък зъбо-килъри като видят мъдрец и не могат да не го извадят...съдисти
Публикувано 24 септември 2009 - 15:10
Абе какво заспахме всички днес?!?! Няма кой да те напсува във форума-разбирам,че повечето почиват на раб.място от 4-и дневната почивка-ама все пак... Пишете не се жалете
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 24 септември 2009 - 18:49
Нещо се бави сайта.Като се прибрах от работа в 1900-беше нормално всичко,а след 1915-се налага да чакам по 3-минути,че да премина от профила си-към някоя тема,например.Иначе нетя ми стреля,а и с всички други сайтове нямам проблем.За проба,преди малко теглих с 8MB,от замунда.Някой да не върти сървъри.Ей това бави - "delivery.usermedia.net"Абе какво заспахме всички днес?!?! Няма кой да те напсува във форума-разбирам,че повечето почиват на раб.място от 4-и дневната почивка-ама все пак... Пишете не се жалете
Публикувано 24 септември 2009 - 20:08
Аз пък пощих сайта между 15:00 и 16:00 през мобилния нет, дори беше през GPRS, щото бх отпуска и бях на вилата с малкия, та сайта си беше пъргав. Дори завидно пъргав в сравнение със служебната ми поща.Нещо се бави сайта.Като се прибрах от работа в 1900-беше нормално всичко,а след 1915-се налага да чакам по 3-минути,че да премина от профила си-към някоя тема,например.Иначе нетя ми стреля,а и с всички други сайтове нямам проблем.За проба,преди малко теглих с 8MB,от замунда.Някой да не върти сървъри.Ей това бави - "delivery.usermedia.net"
П.С.
Без коментаи от сорта:"... да ти таковам отпуската, като си четеш мейла...", щото от сряда за четвъртък отпуската си има цена!
Публикувано 24 септември 2009 - 21:44
Утре отивам да ми махат конците...дано поне тва не боли, че ми писна една седмица да редувам нурофен, аулин, попара...джин
Публикувано 24 септември 2009 - 21:55
Извинявам се, ама не се сдържах. Поредното доказателство, че простотията не ходи по гората, а по хората.
П.С.Моля, ако преценят модераторите да го преместят в темата "Интересни филмчета с Мерцедеси"
П.С.Моля, ако преценят модераторите да го преместят в темата "Интересни филмчета с Мерцедеси"
Публикувано 24 септември 2009 - 23:16
Извинявам се, ама не се сдържах. Поредното доказателство, че простотията не ходи по гората, а по хората.
Че и Варненска цетката,ужас! Ще се опитам да открия собственика на возилото,а и да го питам разни неща! иначе ме знаят в махалата-споко ,ама най-вече Маринов си е за попържане.
Публикувано 25 септември 2009 - 17:52
сега трябва да направи и клип,,свински грип,,
Публикувано 25 септември 2009 - 20:06
Аз не съм расист, обаче, ако тия мазните само се доближат до колата ми, ще ги гръмна с пушката за птчи грип, а ако се качат, ще изгорят заедно с колата, да не се разнасят зарази!Че и Варненска цетката,ужас! Ще се опитам да открия собственика на возилото,а и да го питам разни неща! иначе ме знаят в махалата-споко ,ама най-вече Маринов си е за попържане.
Публикувано 26 септември 2009 - 08:47
Аз не съм расист, обаче, ако тия мазните само се доближат до колата ми, ще ги гръмна с пушката за птчи грип, а ако се качат, ще изгорят заедно с колата, да не се разнасят зарази!
Ти ли не си расист(с това красиво изказване)! ...И аз съм от тоя тип "нерасист",..и Мерчо го прежалвам отвсякъде,ако гръмне преди бацилите да могат да изкочат от него.
"Марката е като живо същество-нейният авторитет расте или се уронва все повече с течение на времето..."
Публикувано 26 септември 2009 - 09:39
Моля правилно да се разбира разликата между хигиена и расизъм!Ти ли не си расист(с това красиво изказване)! ...И аз съм от тоя тип "нерасист",..и Мерчо го прежалвам отвсякъде,ако гръмне преди бацилите да могат да изкочат от него.
Докато ромите си стоят в гетата и не ги дават по телевизията не съм расист, като изпълзят микробите и плазмодиите се превръщам в хигиенист!
Който иска да живее като гнида, нека си живее като гнида, без да пречи на моето желание да живея нормално, като човек.
Борбата с паразити и вредители е основно задължение на съвестния гражданин, дори да се налгат жертви от негова страна!
6 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 6 гости, 0 анонимни