ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 16 септември 2009 - 22:46
И един мармот.. увиваше шоколада... в станиол
Дай Боже информацията която си получил да е вярна.... въпреки че се съмнявам
Дай Боже информацията която си получил да е вярна.... въпреки че се съмнявам
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 17 септември 2009 - 08:43
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 17 септември 2009 - 09:03
" Секунда невнимание - цял живот страдание "
това беше цитирал един приятел пред бъдещия си тъст, докато обикаляха да търсят сватбена рокля за бъдещата булка, бременна в петия месец.
респект и уважение за цял живот...
това беше цитирал един приятел пред бъдещия си тъст, докато обикаляха да търсят сватбена рокля за бъдещата булка, бременна в петия месец.
респект и уважение за цял живот...
Публикувано 17 септември 2009 - 10:46
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
Публикувано 17 септември 2009 - 11:13
Несъмнено "ЗАБРАНЕНО СКАЧВАНЕТО НА ЗАВАРОЧНИЯ КАБЕЛ БЕЗ СТЯГА С ВЪРТОК" е най-доброто попадение
Иначе повечето лозунги се отнасят до култура на хигиената и в днешно време би имало голяма полза, ако пак има такива надписи.
Вчера гледам в новините - директорите на училищата били възмутени от новото изискване на МЗ да има топла вода и кърпи за ръце в училищата.
Забога, 2009 г. е непосилно изискване да има ТОПЛА ВОДА в училище?
А репортажът на bTV беше още по-покъртителен - питат една ученичка, трябва ли да има топла вода в училище?
- Не, за какво ни е топла вода, ние да не се къпем тук...
Е какво повече да коментираме?
А този също е добър!
"Хвърлянето на отпадъци яденето на семки плюенето по улиците е признак на низка култура"
Към този лозунг може да се добави, че грамотното писане е минимално изискване при писането на табели!
Като пренебрегнем факта, че има дума низък, но значението й е различно, можеше да има поне един препинателен знак на тая табела. Че така не става ясно - изхвърлянето на отпадъци по принцип ли е признак на ниската култура или конкретно изхвърлянето на отпадъци по улиците
Иначе мога да ви предложа друга сполучлива табела:
Обърнете внимание на текстовете на "английски език"...
Иначе повечето лозунги се отнасят до култура на хигиената и в днешно време би имало голяма полза, ако пак има такива надписи.
Вчера гледам в новините - директорите на училищата били възмутени от новото изискване на МЗ да има топла вода и кърпи за ръце в училищата.
Забога, 2009 г. е непосилно изискване да има ТОПЛА ВОДА в училище?
А репортажът на bTV беше още по-покъртителен - питат една ученичка, трябва ли да има топла вода в училище?
- Не, за какво ни е топла вода, ние да не се къпем тук...
Е какво повече да коментираме?
А този също е добър!
"Хвърлянето на отпадъци яденето на семки плюенето по улиците е признак на низка култура"
Към този лозунг може да се добави, че грамотното писане е минимално изискване при писането на табели!
Като пренебрегнем факта, че има дума низък, но значението й е различно, можеше да има поне един препинателен знак на тая табела. Че така не става ясно - изхвърлянето на отпадъци по принцип ли е признак на ниската култура или конкретно изхвърлянето на отпадъци по улиците
Иначе мога да ви предложа друга сполучлива табела:
Обърнете внимание на текстовете на "английски език"...
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 17 септември 2009 - 12:21
Надпис от Коколандия : Люпенето на семки е признак на ниска култура, а плюенето - доказателство за това!
Публикувано 18 септември 2009 - 19:09
Да се оплача..извадиха ми днес долен мъдрец....2 упойки, 1 час борба, два шева.....и 250 лв.
Не мога да си отворя устата, още преглъщам кръв, а в лицето няма да ви кажа на кво приличам....имам още два за вадене (приплаква ми се)
Кажете, препатилите....с какво да спомогна за по-бързото и безболезнено затваряне на раната
Не мога да си отворя устата, още преглъщам кръв, а в лицето няма да ви кажа на кво приличам....имам още два за вадене (приплаква ми се)
Кажете, препатилите....с какво да спомогна за по-бързото и безболезнено затваряне на раната
Публикувано 18 септември 2009 - 19:20
сладолед. На брат ми по два на веднъж, беше адска гледка!
Sky каза:Ела да сръбнеш от извора!
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
Публикувано 18 септември 2009 - 19:24
Не ми дават , 20 дена бях с фарингит..тъкмо ми помина...забраниха ми газираното и студеното, егати..сладолед. На брат ми по два на веднъж, беше адска гледка!
Публикувано 18 септември 2009 - 20:04
Накълваваш се порядъчно с мастика и бира. На другия ден изобщо няма да ти е до болка в зъба, ще искаш да си мъртва!!!Не ми дават , 20 дена бях с фарингит..тъкмо ми помина...забраниха ми газираното и студеното, егати..
На мен са ми оперирали мъдрец без упойки и глезотии три пъти за две седмици. Да си кажа честно не помня колко е боляло, щото преди и след процедурите се напуквах с нещо твърдо. Главобола е сериозен, но от зъбобол не остава и следа! Кой каквото предпочита...
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 18 септември 2009 - 21:09
Ками...
приятелко...
и Господ не помага много in this situation...
ама Мишо е прав - анестезийка си требе...
анестезийка се римува с анасонлийка, и всичките и вариации...
това е положението, друже, уви..
прекали една две вечери, и оттам ..
по-добре глава, отколкото зъб ( тайна поговорка на стоматолозите - няма да я издаваш никому!!!! )
а, и още една - пияна жена - весела къща - ( пак ще си правиш пас, че ще се сърдят някои люде.. )
апропо, защо не ви виждам в списъка на националната среща на Клуба?
зъбобола ще го изкореним за следващите десетилетия..
помислете си!!!
приятелко...
и Господ не помага много in this situation...
ама Мишо е прав - анестезийка си требе...
анестезийка се римува с анасонлийка, и всичките и вариации...
това е положението, друже, уви..
прекали една две вечери, и оттам ..
по-добре глава, отколкото зъб ( тайна поговорка на стоматолозите - няма да я издаваш никому!!!! )
а, и още една - пияна жена - весела къща - ( пак ще си правиш пас, че ще се сърдят някои люде.. )
апропо, защо не ви виждам в списъка на националната среща на Клуба?
зъбобола ще го изкореним за следващите десетилетия..
помислете си!!!
Публикувано 19 септември 2009 - 13:45
.... попаднах в Опел Клуб http://www.opelclub-...p...c=62428&hl=
Публикувано 21 септември 2009 - 09:19
Работите ли по празниците?
Аз, защото, рядко пропускам, не, че много държа...но така се налага.
Аз, защото, рядко пропускам, не, че много държа...но така се налага.
Публикувано 21 септември 2009 - 09:32
Съвсем по Законите на Мърфи по празниците ме заболя зъб и сега ще диря зъбар.
Да му се не види...
Да му се не види...
Публикувано 21 септември 2009 - 10:02
Я ш даваш пари за зззъбар, ти клещи нямаш ли си? Чук, длето...
5 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 5 гости, 0 анонимни