Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Мнение за евентуална покупкаЕ250 Diesel 20V, 1994

• Please log in to reply
60 мнения по тази тема

#16 ilia1971

ilia1971

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 6 Мнения:
  • Град:пловдив

Публикувано 23 март 2009 - 19:48

И е от Плевен :D
  • 0

#17 brpi

brpi

Майстор

• Потребители на форума
  • 1243 Мнения:
  • Град:Karlsruhe,Germany
  • Автомобил:
    W124 300D 603
    W124 230E 102

Публикувано 23 март 2009 - 19:55

Too good to be a true

Да кажем че вносителя ще спечели много малко и транспорта на колата от Италия до Бг е минимален -горе долу излиза че там трябва да е палтил около 3000евро -е ако тва дет е написно е вярно няма как да стане.
  • 0
W 124 - 300D
W 124 - 230E

#18 mbenz

mbenz

Майстор

• Потребители на форума
  • 2892 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    МВ 124/Е 250D 20V'94г.

Публикувано 23 март 2009 - 19:55

Направо ме разсмя,Аз съм почитател на комбитата.Седана даже няма цена

И кат няма цена що реши,че е по-евтин...?И последно откъде е ...?Не,че ме интересува лично-иде реч за отношение към съфорумци!Та,ако може по-сериозно и без лигавщини и празни приказки! :nono:
Ако някой модератор реши,че има основание-да се намеси.
От мен толкова по тази тема.

П.С. Пък аз не обичам комбитата и според мен те нямат цена! :0_yahoo: Ама не съм седнал да го разправям,и да убеждавам останалите какво да харесват!
  • 0
Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

#19 ilia1971

ilia1971

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 6 Мнения:
  • Град:пловдив

Публикувано 23 март 2009 - 19:59

Моя грешка гледал съм друг,вярмо че тоя от Плевен е без цена
  • 0

#20 vik_70

vik_70

Чирак

• Потребители на форума
  • 320 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Автомобил:
    W210 3,2CDI 197hp avangard

Публикувано 23 март 2009 - 21:10

На пръв поглед колата е мн добра,цената също.Предполага се че от там тръгва максимум 2500 евро,но ако се поразтърсиш тук в бг погледни на тая цена 6800 май беше едва ли ще намериш нещо читаво.
Хубаво гледай и слушай като я караш.Ако е студено....виж дали преди тебе е палена.Най -добре да не е,така че не споменавай на продавача кога отиваш.Отиди рано сутрин.Дизелите тогава ги припалват по автосалоните :unsure:
  • 0

#21 Lorinser

Lorinser

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 5339 Мнения:
  • Град:Sofia
  • Автомобил:
    --Първият в БГ C124 CE500 M117-V8 Custom.
    --W126 260SE 1988

Публикувано 24 март 2009 - 01:26

Задължително трябва да я покараш и да я понастъпиш малко,за да чуеш диф-а вие ли,и изобщо какви шумове и тропания има,или няма?
Кожения салон изглежда перфектно на снимките,но бих искал да попитам Боян,например има ли кожа с такъв цвят в оригинално изпълнение...?VIN-a ще покаже,де.
Да си призная цената ме притеснява,ако колата е толкова перфектна,колкото изглежда на снимките-то,че е криза-криза е,ама чак толкоз...? :dontknow: :kill_myself:
Ще следя темата с интерес,че имам същата,та да съм наясно как вървят цените! ;)

да, има го този цвят за салон. и си е оригиналната кожа, а не претапициран. само от снимка ще го позная дали е пипан от шивач, и то не ква да е кожа, А различна от черната.

brpi, що да няма такава кола, на такава цена, знаеш ли колко авто-търговци са на зор сега??
всъщност ще я видим де, ако продадена до четвъртък, значи си е била супер колата, ако не---ще разберем
  • 0

#22 tonyb

tonyb

Напреднал

• Потребители на форума
  • 290 Мнения:
  • Град:Добрич
  • Автомобил:
    W201 ,190E , 122 h.p.,1990

Публикувано 24 март 2009 - 09:05

Само да кажа,че обявата на тая кола върви от десетина дни. При тая цена или пазарът на коли се е сринал тотално или обектът не струва. Ако се продаваше по-близо до Добрич със сигурност щях да отида да я видя.
Успех колега , дано излизе свястна колата ! :icon_coolgrin:
  • 0
Mercedes Benz W201 - The Last Action Hero

#23 Ivan W210

Ivan W210

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 2836 Мнения:
  • Автомобил:
    E320 4MATIC
    E 250 TD
    150hp,1999
    ОГИН БЕШЕ!!!

Публикувано 24 март 2009 - 09:57

На всички вече е ясно,че има криза!Имам приятел автотъргаш,който от нова година насам по цял ден решава кръстословици!
Но все пак имай едно наум огледай внимателно всичко,дребните неща показват истината!
Успех
  • 0

#24 Angeloff

Angeloff

Чирак

• Потребители на форума
  • 61 Мнения:
  • Автомобил:
    W124/ 250D, '85 - Sold
    W210/ E200 Classic, '96

Публикувано 24 март 2009 - 13:23

Да, като гледам обявата е от 10-ти март, така че вече близо 15 дни се продава. Гледах в мобилето и по-евтините варианти (от 5200), но нито са нов внос, нито имат такъв салон, който да те накара да влезеш и да не излезеш. Причината да не се продава може наистина да е и кризата. Възможно е да е треснала и италианците. Аз също не съм много сигурен купувач, защото съм планирал да си "обновя" автопарка, но по-нататък. А този екземпляр ме дърпа към мисълта да подраня. Ако искам да я взема, трябва да правя някои комбинации и после да чакам да се продаде моята. Така че бих рискувал единствено ако има смисъл. Затова и се консултирам с вас :)

Мисля си, че единственото, което може да излезе като скрита лимонка у тази кола е двигателят. Всичко друго може да в види и почувства, даже и от мен - ръжди, течове, отделяне на съединител, скорости без шум, превключване, виещ диф, карета, полуоски и т.н. Но мотора... вярно, мога да позная чукане от повдигач, дюза, (не) равномерна работа, духане от капачката... но, чувайки как италианците обичат да не сменят масла... ако е прегряван. Абе всичко е на късмет. Собственикът ми каза, че е свободен за огледи винаги след 16 часа... дали за да избегне студения старт... А пък уж палела от четвърт с едно подгряване. Много са въпросите.

Чудя се дали няма някой от града, който да я погледне заедно с мен. Ще почерпя под каквато и да е форма :)
Поздрави
  • 0
Публикувано изображение

Публикувано изображение

#25 brpi

brpi

Майстор

• Потребители на форума
  • 1243 Мнения:
  • Автомобил:
    W124 300D 603
    W124 230E 102

Публикувано 24 март 2009 - 14:42

да, има го този цвят за салон. и си е оригиналната кожа, а не претапициран. само от снимка ще го позная дали е пипан от шивач, и то не ква да е кожа, А различна от черната.

brpi, що да няма такава кола, на такава цена, знаеш ли колко авто-търговци са на зор сега??
всъщност ще я видим де, ако продадена до четвъртък, значи си е била супер колата, ако не---ще разберем

Щото ако това дет е написано наистина е истина- в мига в които тая кола се появи на пазара в немско и цената и е да кажем 3000 евро -след 1-2 часа наи много е продадена.
То на продавача в Италия му стига да пусне 1 обява в немското Мобиле и колата е продадена -1 самолет до Италия е 100 евро и още 100евро нафтана обратно и готово.
Колкото и да е различен пазара в Италия и да са на зор- 3000 евро са никви кинти -и наи бедния даже да ги няма кат идеш до банката толкова пари отпускат без проблем.

Възможно е и да има чудеса -ама в повечето случаи просто измамата е добре нагласена.
  • 0
W 124 - 300D
W 124 - 230E

#26 Lorinser

Lorinser

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 5339 Мнения:
  • Град:Sofia
  • Автомобил:
    --Първият в БГ C124 CE500 M117-V8 Custom.
    --W126 260SE 1988

Публикувано 24 март 2009 - 14:56

явно при iohoho е имало чудо. колата му я оглеждах доста време--от чудноватите е.
аааа не, всъщност съм в грешка---- на другия ден след покупката излезе ДЪРВОТО, оказасе, че здраво се е преебал--не му работеше ел.антената та трябваше да се раздели с 60лв за рем комплект + 10 монтаж + 1 час изгубено време

:D
  • 0

#27 brpi

brpi

Майстор

• Потребители на форума
  • 1243 Мнения:
  • Автомобил:
    W124 300D 603
    W124 230E 102

Публикувано 24 март 2009 - 15:12

Точно така е както казваш -всички коли в Бг са нов внос ,на под 200 000 и са на 1 ви собственик и са на по тънка цена от немско или незнам си от къде - и тва е винаги истина.
Просто наще джамбази са наи умните и чесните хора и винаги успяват да намерят наи готините коли дет да предложат на богатия Бг клиент -все пак търговеца знае че в Бг каквато и измама да направи -клиента може да му върне колата и да си получи парите обратно а и също така има наказания за такива недобросъвестни търговци и....
М...... да точно така е ... :D
  • 0
W 124 - 300D
W 124 - 230E

#28 mbenz

mbenz

Майстор

• Потребители на форума
  • 2892 Мнения:
  • Автомобил:
    МВ 124/Е 250D 20V'94г.

Публикувано 24 март 2009 - 15:28

Ангелофф-дай ВИН-а поне,бе човек! :tongue: Звънни днес след 16ч. да ти го продиктува и го постни тук,ок?
Давай,че ще пукна от любопитство за кво иде реч! :0_yahoo:
  • 0

#29 mbenz

mbenz

Майстор

• Потребители на форума
  • 2892 Мнения:
  • Автомобил:
    МВ 124/Е 250D 20V'94г.

Публикувано 24 март 2009 - 15:59

явно при iohoho е имало чудо. колата му я оглеждах доста време--от чудноватите е.
аааа не, всъщност съм в грешка---- на другия ден след покупката излезе ДЪРВОТО, оказасе, че здраво се е преебал--не му работеше ел.антената та трябваше да се раздели с 60лв за рем комплект + 10 монтаж + 1 час изгубено време

:D

така,де,ама какви пари даде Йонко за неговата....? ;)
  • 0

#30 Angeloff

Angeloff

Чирак

• Потребители на форума
  • 61 Мнения:
  • Автомобил:
    W124/ 250D, '85 - Sold
    W210/ E200 Classic, '96

Публикувано 24 март 2009 - 16:14

VIN след 20:30 ;)

Edit: Обявата е редактирана и от януари 1994 стана на декември 1993... май почват да се откриват подводните камъни. Нищо, поне да видя доколко са сови совите :)
  • 0
Публикувано изображение

Публикувано изображение

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни