Мнение за евентуална покупкаЕ250 Diesel 20V, 1994
Започната от Angeloff, 23 мар 2009 - 18:05:42
60 мнения по тази тема
Публикувано 23 март 2009 - 19:48
И е от Плевен
Публикувано 23 март 2009 - 19:55
Too good to be a true
Да кажем че вносителя ще спечели много малко и транспорта на колата от Италия до Бг е минимален -горе долу излиза че там трябва да е палтил около 3000евро -е ако тва дет е написно е вярно няма как да стане.
Да кажем че вносителя ще спечели много малко и транспорта на колата от Италия до Бг е минимален -горе долу излиза че там трябва да е палтил около 3000евро -е ако тва дет е написно е вярно няма как да стане.
W 124 - 300D
W 124 - 230E
W 124 - 230E
Публикувано 23 март 2009 - 19:55
Направо ме разсмя,Аз съм почитател на комбитата.Седана даже няма цена
И кат няма цена що реши,че е по-евтин...?И последно откъде е ...?Не,че ме интересува лично-иде реч за отношение към съфорумци!Та,ако може по-сериозно и без лигавщини и празни приказки!
Ако някой модератор реши,че има основание-да се намеси.
От мен толкова по тази тема.
П.С. Пък аз не обичам комбитата и според мен те нямат цена! Ама не съм седнал да го разправям,и да убеждавам останалите какво да харесват!
Публикувано 23 март 2009 - 19:59
Моя грешка гледал съм друг,вярмо че тоя от Плевен е без цена
Публикувано 23 март 2009 - 21:10
На пръв поглед колата е мн добра,цената също.Предполага се че от там тръгва максимум 2500 евро,но ако се поразтърсиш тук в бг погледни на тая цена 6800 май беше едва ли ще намериш нещо читаво.
Хубаво гледай и слушай като я караш.Ако е студено....виж дали преди тебе е палена.Най -добре да не е,така че не споменавай на продавача кога отиваш.Отиди рано сутрин.Дизелите тогава ги припалват по автосалоните
Хубаво гледай и слушай като я караш.Ако е студено....виж дали преди тебе е палена.Най -добре да не е,така че не споменавай на продавача кога отиваш.Отиди рано сутрин.Дизелите тогава ги припалват по автосалоните
Публикувано 24 март 2009 - 01:26
Задължително трябва да я покараш и да я понастъпиш малко,за да чуеш диф-а вие ли,и изобщо какви шумове и тропания има,или няма?
Кожения салон изглежда перфектно на снимките,но бих искал да попитам Боян,например има ли кожа с такъв цвят в оригинално изпълнение...?VIN-a ще покаже,де.
Да си призная цената ме притеснява,ако колата е толкова перфектна,колкото изглежда на снимките-то,че е криза-криза е,ама чак толкоз...?
Ще следя темата с интерес,че имам същата,та да съм наясно как вървят цените!
да, има го този цвят за салон. и си е оригиналната кожа, а не претапициран. само от снимка ще го позная дали е пипан от шивач, и то не ква да е кожа, А различна от черната.
brpi, що да няма такава кола, на такава цена, знаеш ли колко авто-търговци са на зор сега??
всъщност ще я видим де, ако продадена до четвъртък, значи си е била супер колата, ако не---ще разберем
Публикувано 24 март 2009 - 09:05
Само да кажа,че обявата на тая кола върви от десетина дни. При тая цена или пазарът на коли се е сринал тотално или обектът не струва. Ако се продаваше по-близо до Добрич със сигурност щях да отида да я видя.
Успех колега , дано излизе свястна колата !
Успех колега , дано излизе свястна колата !
Mercedes Benz W201 - The Last Action Hero
Публикувано 24 март 2009 - 09:57
На всички вече е ясно,че има криза!Имам приятел автотъргаш,който от нова година насам по цял ден решава кръстословици!
Но все пак имай едно наум огледай внимателно всичко,дребните неща показват истината!
Успех
Но все пак имай едно наум огледай внимателно всичко,дребните неща показват истината!
Успех
Публикувано 24 март 2009 - 13:23
Да, като гледам обявата е от 10-ти март, така че вече близо 15 дни се продава. Гледах в мобилето и по-евтините варианти (от 5200), но нито са нов внос, нито имат такъв салон, който да те накара да влезеш и да не излезеш. Причината да не се продава може наистина да е и кризата. Възможно е да е треснала и италианците. Аз също не съм много сигурен купувач, защото съм планирал да си "обновя" автопарка, но по-нататък. А този екземпляр ме дърпа към мисълта да подраня. Ако искам да я взема, трябва да правя някои комбинации и после да чакам да се продаде моята. Така че бих рискувал единствено ако има смисъл. Затова и се консултирам с вас
Мисля си, че единственото, което може да излезе като скрита лимонка у тази кола е двигателят. Всичко друго може да в види и почувства, даже и от мен - ръжди, течове, отделяне на съединител, скорости без шум, превключване, виещ диф, карета, полуоски и т.н. Но мотора... вярно, мога да позная чукане от повдигач, дюза, (не) равномерна работа, духане от капачката... но, чувайки как италианците обичат да не сменят масла... ако е прегряван. Абе всичко е на късмет. Собственикът ми каза, че е свободен за огледи винаги след 16 часа... дали за да избегне студения старт... А пък уж палела от четвърт с едно подгряване. Много са въпросите.
Чудя се дали няма някой от града, който да я погледне заедно с мен. Ще почерпя под каквато и да е форма
Поздрави
Мисля си, че единственото, което може да излезе като скрита лимонка у тази кола е двигателят. Всичко друго може да в види и почувства, даже и от мен - ръжди, течове, отделяне на съединител, скорости без шум, превключване, виещ диф, карета, полуоски и т.н. Но мотора... вярно, мога да позная чукане от повдигач, дюза, (не) равномерна работа, духане от капачката... но, чувайки как италианците обичат да не сменят масла... ако е прегряван. Абе всичко е на късмет. Собственикът ми каза, че е свободен за огледи винаги след 16 часа... дали за да избегне студения старт... А пък уж палела от четвърт с едно подгряване. Много са въпросите.
Чудя се дали няма някой от града, който да я погледне заедно с мен. Ще почерпя под каквато и да е форма
Поздрави
Публикувано 24 март 2009 - 14:42
да, има го този цвят за салон. и си е оригиналната кожа, а не претапициран. само от снимка ще го позная дали е пипан от шивач, и то не ква да е кожа, А различна от черната.
brpi, що да няма такава кола, на такава цена, знаеш ли колко авто-търговци са на зор сега??
всъщност ще я видим де, ако продадена до четвъртък, значи си е била супер колата, ако не---ще разберем
Щото ако това дет е написано наистина е истина- в мига в които тая кола се появи на пазара в немско и цената и е да кажем 3000 евро -след 1-2 часа наи много е продадена.
То на продавача в Италия му стига да пусне 1 обява в немското Мобиле и колата е продадена -1 самолет до Италия е 100 евро и още 100евро нафтана обратно и готово.
Колкото и да е различен пазара в Италия и да са на зор- 3000 евро са никви кинти -и наи бедния даже да ги няма кат идеш до банката толкова пари отпускат без проблем.
Възможно е и да има чудеса -ама в повечето случаи просто измамата е добре нагласена.
W 124 - 300D
W 124 - 230E
W 124 - 230E
Публикувано 24 март 2009 - 14:56
явно при iohoho е имало чудо. колата му я оглеждах доста време--от чудноватите е.
аааа не, всъщност съм в грешка---- на другия ден след покупката излезе ДЪРВОТО, оказасе, че здраво се е преебал--не му работеше ел.антената та трябваше да се раздели с 60лв за рем комплект + 10 монтаж + 1 час изгубено време
аааа не, всъщност съм в грешка---- на другия ден след покупката излезе ДЪРВОТО, оказасе, че здраво се е преебал--не му работеше ел.антената та трябваше да се раздели с 60лв за рем комплект + 10 монтаж + 1 час изгубено време
Публикувано 24 март 2009 - 15:12
Точно така е както казваш -всички коли в Бг са нов внос ,на под 200 000 и са на 1 ви собственик и са на по тънка цена от немско или незнам си от къде - и тва е винаги истина.
Просто наще джамбази са наи умните и чесните хора и винаги успяват да намерят наи готините коли дет да предложат на богатия Бг клиент -все пак търговеца знае че в Бг каквато и измама да направи -клиента може да му върне колата и да си получи парите обратно а и също така има наказания за такива недобросъвестни търговци и....
М...... да точно така е ...
Просто наще джамбази са наи умните и чесните хора и винаги успяват да намерят наи готините коли дет да предложат на богатия Бг клиент -все пак търговеца знае че в Бг каквато и измама да направи -клиента може да му върне колата и да си получи парите обратно а и също така има наказания за такива недобросъвестни търговци и....
М...... да точно така е ...
W 124 - 300D
W 124 - 230E
W 124 - 230E
Публикувано 24 март 2009 - 15:59
явно при iohoho е имало чудо. колата му я оглеждах доста време--от чудноватите е.
така,де,ама какви пари даде Йонко за неговата....?
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни