Мнение за евентуална покупкаЕ250 Diesel 20V, 1994
Започната от Angeloff, 23 мар 2009 - 18:05:42
60 мнения по тази тема
Публикувано 23 март 2009 - 18:05
Здравейте, колеги!
Попаднах в Мобилето на следната обява и бих помолил за мнението ви за въпросния автомобил, който ме грабна:
6800 ЛВ.
Mercedes E250 2,5 disel 20 v
Данни:
Дата на производство - януари 1994 г.
Тип двигател - Дизелов
Мощност (к.с.) - 113 к.с.
Скоростна кутия - Ръчна
Категория - Лимузина
Пробег - 193000 км
Цвят - Син
Особености:
4(5) Врати
ABS
Airbag
Аларма
Ел. Огледала
Ел. Стъкла
Имобилайзер
Климатик
Климатроник
Кожен салон
Лети джанти
Нов внос
Серво управление
Стерео уредба
Халогенни фарове
Центр. заключване
Допълнителна информация:
Перфектно техническо и оптическо състояние. НОВ ВНОС 10. 03 . 09, ВИСОКО НИВО НА ОБОРУДВАНЕ ЕЛ ФАРОВЕ. 4-БР ОРИГИНАЛНИ СТЕЛКИ ЕДИН СОБСТВЕНИК. C-D JVC, ЕЛ АНТЕНА, АЛАРМА 5-БР ЛЕТИ ДЖАНТИ, ЗАКЛЮЧВАНЕ НА СКОРОСТНИЯ ЛОСТ , КОЖАТА НА КОЛАТА Е КАТО НОВА
Като гледам е италианка, на вид ми изглежда отлично поддържана. Още не съм я гледал, мисля да я погледна четвъртък. Тогава ще взема и VIN. Та само по снимките бихте ли могли, по-наблюдателните от вас да забележат нещо нередно. Карам 250Д от '85-та вече 6 години и предполагам, че имам известна насока какво да гледам при покупка... но все пак... още няколко мнения не са излишни - струва ли си като цена и каквото изобщо може да ме посъветвате. Според собственика са правили нещо по климатика и уж вече е ок, не са сменяни никакви консумативи. Предполагам бих могъл да се пазаря малко заради това.
Благодаря предварително
Попаднах в Мобилето на следната обява и бих помолил за мнението ви за въпросния автомобил, който ме грабна:
6800 ЛВ.
Mercedes E250 2,5 disel 20 v
Данни:
Дата на производство - януари 1994 г.
Тип двигател - Дизелов
Мощност (к.с.) - 113 к.с.
Скоростна кутия - Ръчна
Категория - Лимузина
Пробег - 193000 км
Цвят - Син
Особености:
4(5) Врати
ABS
Airbag
Аларма
Ел. Огледала
Ел. Стъкла
Имобилайзер
Климатик
Климатроник
Кожен салон
Лети джанти
Нов внос
Серво управление
Стерео уредба
Халогенни фарове
Центр. заключване
Допълнителна информация:
Перфектно техническо и оптическо състояние. НОВ ВНОС 10. 03 . 09, ВИСОКО НИВО НА ОБОРУДВАНЕ ЕЛ ФАРОВЕ. 4-БР ОРИГИНАЛНИ СТЕЛКИ ЕДИН СОБСТВЕНИК. C-D JVC, ЕЛ АНТЕНА, АЛАРМА 5-БР ЛЕТИ ДЖАНТИ, ЗАКЛЮЧВАНЕ НА СКОРОСТНИЯ ЛОСТ , КОЖАТА НА КОЛАТА Е КАТО НОВА
Като гледам е италианка, на вид ми изглежда отлично поддържана. Още не съм я гледал, мисля да я погледна четвъртък. Тогава ще взема и VIN. Та само по снимките бихте ли могли, по-наблюдателните от вас да забележат нещо нередно. Карам 250Д от '85-та вече 6 години и предполагам, че имам известна насока какво да гледам при покупка... но все пак... още няколко мнения не са излишни - струва ли си като цена и каквото изобщо може да ме посъветвате. Според собственика са правили нещо по климатика и уж вече е ок, не са сменяни никакви консумативи. Предполагам бих могъл да се пазаря малко заради това.
Благодаря предварително
Публикувано 23 март 2009 - 18:09
супер е . на супер цена.
дори да е тотално преебан климатика, пак си струва.
за точно менние, трябват още снимки. но на тези е супер
дори да е тотално преебан климатика, пак си струва.
за точно менние, трябват още снимки. но на тези е супер
Публикувано 23 март 2009 - 18:27
Благодаря, колега
Когато отида да я пробвам, ще я снимам по-подробно и ще взема ВИНа.
Поздрави
Дай снимки и на мотора,таблото отблизо, снимай с добър апарат
Тук наистина има хора с много набито око
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Публикувано 23 март 2009 - 18:29
Найстина на снимките е 6+ дано и на живо да е така ... Колега като отидеш да я гледаш махни капачетата на прага да видиш дали е тръгнало да се сплува там Успех...
Публикувано 23 март 2009 - 18:35
Първо я огледай ти, дай ВИН и твои снимки и тогава ще коментираме
това с ВИСОКО НИВО НА ОБОРУДВАНЕ ЕЛ ФАРОВЕ е страшна Екстра - старата ми 190-ка от 84-та беше с ел фарове
ЕДИН СОБСТВЕНИК - Има ли документ от Балкан Стар , аа забравих че е от Италия т.е. собственниците са мен 2
Иначе така по снимки изглежда много добре - "абе хубавото си е хубаво - 2 мнения няма"
това с ВИСОКО НИВО НА ОБОРУДВАНЕ ЕЛ ФАРОВЕ е страшна Екстра - старата ми 190-ка от 84-та беше с ел фарове
ЕДИН СОБСТВЕНИК - Има ли документ от Балкан Стар , аа забравих че е от Италия т.е. собственниците са мен 2
Иначе така по снимки изглежда много добре - "абе хубавото си е хубаво - 2 мнения няма"
Публикувано 23 март 2009 - 18:40
Задължително трябва да я покараш и да я понастъпиш малко,за да чуеш диф-а вие ли,и изобщо какви шумове и тропания има,или няма?
Кожения салон изглежда перфектно на снимките,но бих искал да попитам Боян,например има ли кожа с такъв цвят в оригинално изпълнение...?VIN-a ще покаже,де.
Да си призная цената ме притеснява,ако колата е толкова перфектна,колкото изглежда на снимките-то,че е криза-криза е,ама чак толкоз...?
Ще следя темата с интерес,че имам същата,та да съм наясно как вървят цените!
Кожения салон изглежда перфектно на снимките,но бих искал да попитам Боян,например има ли кожа с такъв цвят в оригинално изпълнение...?VIN-a ще покаже,де.
Да си призная цената ме притеснява,ако колата е толкова перфектна,колкото изглежда на снимките-то,че е криза-криза е,ама чак толкоз...?
Ще следя темата с интерес,че имам същата,та да съм наясно как вървят цените!
Публикувано 23 март 2009 - 19:23
Значи хубава е колата. На снимките изглежда перфектно, цвета на кожата го има оригинален- и на 140 съм виждал такъв цвят кожен салон.
Моят съвет е да обърнеш особено внимание на двигател, скорости и диференциал. Виж как пали студена, виж как пали топла, покарай, понастъпи я
(колкото може) виж какво пуши през ауспуха. Ако ти хареса закарай я в някой сервиз, да я прегледат цялостно, да и измерят компресията, да проверят за наличие на изгорели газове в антифриза- абе въобще всичко което може да ти дойде на ум. Все пак говорим за 15год. кола.
Огледай и ламарините, щом е от Италия- НИКАКВА РЪЖДА не трябва да има.
Моят съвет е да обърнеш особено внимание на двигател, скорости и диференциал. Виж как пали студена, виж как пали топла, покарай, понастъпи я
(колкото може) виж какво пуши през ауспуха. Ако ти хареса закарай я в някой сервиз, да я прегледат цялостно, да и измерят компресията, да проверят за наличие на изгорели газове в антифриза- абе въобще всичко което може да ти дойде на ум. Все пак говорим за 15год. кола.
Публикувано 23 март 2009 - 19:29
Значи хубава е колата. На снимките изглежда перфектно, цвета на кожата го има оригинален- и на 140 съм виждал такъв цвят кожен салон.
Абе на мотор ОМ 605 911 да се мери компресия си е бая зор...Ако на работещ двигател духа едвам-едвам от капачката на капака на клапаните(дето се долива масло) няма кво да се мери компресия-мотора има много живот още!А,ако духа силно също няма смисъл да се мери-животеца му е поприключил...
Публикувано 23 март 2009 - 19:38
Колега и Аз я видах в Мобилето,но ми се видя скъпа.Има 1 бял седан пак от Пловдив виж го,обявата е от днес
Публикувано 23 март 2009 - 19:46
Направо ме разсмя,Аз съм почитател на комбитата.Седана даже няма цена
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни