Публикувано 28 януари 2009 - 23:52
Не е монтаж... паделите се виждат на снимката с големите червени клещи на шофьорската седалка. Това е автоматик (на първата снимка се вижда) и има само три педала (вкл. ръчната спирачка). Вижда се даже, че спирачката е широк педал и газта се вижда, ако се загледаш.
Инсталацията изглежда доста добре, но мен не ме кефи идеята четирите мигача да са ми в пепелника. Бутонът за отключване и заключване също не ме кефи да е в пепелника. Другите два - задните подглавници и гасене на алармата и без друго не ги ползвам почти никога. Аз съм елеганс оборудване и нямам повече бутони. Че на авангарда там е миенето на фаровете, подгряването на седалките и още един (общо 6 бутона).
Но така горе, нависоко, готино е, че е на видимо място екрана, ама мен нещо не ми допада съвсем! Много се вижда... ще ми разбият колата за тоя дето духа. Все едно не могат да извядат всичко, ще свалят само екрана. След което ще ме е яд и ще ми образуват куп проблеми.
Даже, първоначалният ми план беше да монтирам по-малък екран в пепелника и да му сложа с мотор от стар CD-ROM едно жило, дето като се включи, автоматично да го отваря, като се изключи, автоматично да го затваря. Ама размерите са много малки, в пепелника повече от 4 инча няма да влезе. А тоя екран, който съм предвидил сега, е два пъти по-голям. Ще видим, засега идеята си остава - касетофона най-долу, над него екрана. Даже се чудя за някакъв алтернативен механизъм за прибиране на екрана, но за съжаление няма никакво място за релси. Не си предвидих такова и матрицата заема цялата височина и цялата широчина.