Снимки от днешната среща:МБКБ-Великден
Тия яйца на кой са? - дънките му пускат, мъжка му работа значи!!!
Слагайте по повече яйца, че жените във форума ще се нацупят!
И ягне нема, добре поне, че кафенето е работило...
Публикувано 19 април 2009 - 21:53
Снимки от днешната среща:МБКБ-Великден
Публикувано 20 април 2009 - 11:14
Зорко око имат жените, ей! Закъде сме без тях?!Всичко хубаво, само дето в албума на Веско видях мааалка грешка, оправи си го.
Mercedes Vekikden 2009 :: Снимки
ВеКикден ли ?
Публикувано 10 май 2009 - 07:19
Публикувано 10 май 2009 - 13:02
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 10 май 2009 - 16:25
Публикувано 10 май 2009 - 16:37
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 12 май 2009 - 16:51
Хахахахаха-ей ся ще изненадамИ аз бях.
Кеф!
Илия, другия път ще ти звънна аз, за да те събудя!
Публикувано 12 май 2009 - 18:46
Верно си спомням, че го писах това.Хахахахаха-ей ся ще изненадам
Глей кво си открих от време оно(следва цитат):
Цитат(Blond @ Apr 11 2007, 06:30 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Самурай Джак, интересен стил имаш на разговор, хем леко дразнещ, хем необиждащ другите! Но определено задържаш вниманието.
Добре дошъл във форума, а скоро може би и като член на клуба! Ще се радвам да те засека на сбирките (колкото и рядко да се появявам аз).
Отдалеч си личи фенът на МАРКАТА.
flagMB new.JPG
ей го на ве...засякохме се..член съм..и се така леко дразнещ ....как съм се смял само
Публикувано 16 май 2009 - 16:48
Публикувано 17 май 2009 - 00:49
Ми с транспорта хич ме няма ,но имам някви спомени за автобус 111 които може да вземеш на бул.Никола Петков(от цар Борис 3"вдясно по булеварда има спирка-близко е до редакцията),а той вече ходи в Люлин...ама в коя част...ба ли го...понеже утре в11 трябва да съм в редкацията на списание автокласика, а тя се намира в бъкстон, как да стигна до люлин и по-точно мястото на срещата?
далечко ли е?
Публикувано 17 май 2009 - 02:24
Публикувано 17 май 2009 - 09:21
Илийка, след малко ще ти направя събуждащо прозвъняване.Еми организация си трябва, само с мерак не става
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни