Редовни неделни срещиСофия, Люлин
Започната от Илия Горанов, 17 яну 2009 - 22:44:49
1861 мнения по тази тема
Публикувано 15 март 2009 - 18:28
И днес мина приятно срещата. Бяхме Иво, Владек, Марти, Иван и аз. Кафето беше прекрасно, имаше тортички и от онези вълшебни шоколадови кексчета (така и не им научих името).
Имаше и подарък за мен.
3 часа минаха много бързо.
Имаше и подарък за мен.
Публикувано 15 март 2009 - 18:42
И днес мина приятно срещата. Бяхме Иво, Владек, Марти, Иван и аз. Кафето беше прекрасно, имаше тортички и от онези вълшебни шоколадови кексчета (така и не им научих името).
Имаше и подарък за мен.
Браво, браво
И кафенцата бяха хубави и тортичките също бяхя прекрасни
А каво ти подариха, ако не е тайна
Нещо снимчица - ала, бала или пак не си донесе фото апарата
Ще ме накараш от другия път да си нося мойта сапунерчица - самсунгчето
Поздрави
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител
Публикувано 15 март 2009 - 19:31
Ето ги бре.. идат...
1 е хубавта снимка.. другата се размазала.... ама нищо поне се вижда хубавия му подарък
1 е хубавта снимка.. другата се размазала.... ама нищо поне се вижда хубавия му подарък
Прикачени файлове
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 15 март 2009 - 19:51
Аз като гледам - все с подаръци съм се издокарал - фанелката е от пичовете от Autofrostcomfort, часовника - вчера от колегите, ризката и боксерките от днешната среща... (Ииввоо, от днес официално ти е позволено да ми викаш "дедо"!)
Ей добре, че не се опитахте насила да ми обуете боксерките пред всички в заведението!
Ей добре, че не се опитахте насила да ми обуете боксерките пред всички в заведението!
Публикувано 15 март 2009 - 20:07
Шо па да ти вика дедо ?Аз като гледам - все с подаръци съм се издокарал - фанелката е от пичовете от Autofrostcomfort, часовника - вчера от колегите, ризката и боксерките от днешната среща... (Ииввоо, от днес официално ти е позволено да ми викаш "дедо"!)
Веско, може ли и аз
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Публикувано 15 март 2009 - 20:28
Наистина един добре прекаран следобед с хубава компания!
....и вкусни кексчета и торти
....и вкусни кексчета и торти
Публикувано 15 март 2009 - 20:34
Ами вчера като се обади да ми честити РД-то ми каза "дедо" и... майтапихме се с това днес на сбирката.Шо па да ти вика дедо ?
Веско, може ли и аз
Публикувано 15 март 2009 - 20:36
Момчилееееее,
Де си бе пич
Виж как човекът се уреди с ...Дедо ....а
Поздрави
Де си бе пич
Виж как човекът се уреди с ...Дедо ....а
Поздрави
Публикувано 15 март 2009 - 20:39
Майтап ли казваш ...хмАми вчера като се обади да ми честити РД-то ми каза "дедо" и... майтапихме се с това днес на сбирката.
Поздрави
Публикувано 15 март 2009 - 21:10
ебавка ебавка.. ама на чуждо дупе си е цело е**не
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 16 март 2009 - 10:54
Пичове мисля че е добре някой който има възможноста да промени подзаглавието на темата.
Публикувано 16 март 2009 - 20:18
Здравейте досега не съм идвал на нито една сбирка, кога ще има друга и къде?
Може въпроса да не е коректен ама видях че се сменят местата на сбирките.
ПРАВИ КАКВОТО ТРЯБВА ,ПЪК ТО ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ! :flagMB new:
Публикувано 16 март 2009 - 20:20
Не се сменят колега,Здравейте досега не съм идвал на нито една сбирка, кога ще има друга и къде?
просто има много сбирки,
и всички места са актуални
Заповядай в сряда в Комитите
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Публикувано 16 март 2009 - 22:27
Докторе-е-е-е...
ще объркаш хората.
Сменено е мястото на неделните срещи от пицария Кери (Люлин) в магазин Лабиринт (пак в Люлин).
Тези неделни срещи се провеждат всяка неделя, която не е в първата и последната седмица от месеца.
В първата събота и последната неделя на всеки месец - п. Александър Невски.
А също и всяка сряда, независимо от седмицата - ресторант Комитите в Студентски град.
Така че - чакаме те!
ще объркаш хората.
Сменено е мястото на неделните срещи от пицария Кери (Люлин) в магазин Лабиринт (пак в Люлин).
Тези неделни срещи се провеждат всяка неделя, която не е в първата и последната седмица от месеца.
В първата събота и последната неделя на всеки месец - п. Александър Невски.
А също и всяка сряда, независимо от седмицата - ресторант Комитите в Студентски град.
Така че - чакаме те!
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 21 март 2009 - 15:08
Утре на първа пролет ще има ли хора за по кафенце в Лабиринта
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни