Абе нали към 1 часа беше,м?...иоли по раншко...таковато..Илийка, след малко ще ти направя събуждащо прозвъняване.
Айде народе на срещата.
(Абе събирането в Лабиринта пак не се появява в предстоящи събития)
Редовни неделни срещиСофия, Люлин
Започната от Илия Горанов, 17 яну 2009 - 22:44:49
1861 мнения по тази тема
Публикувано 17 май 2009 - 22:32
следващият път и аз ще апна торта, но трябва да си поръчаме една торта цяла за нас само, да не свършат тортите на заведението
даже илия предложи по една на всеки
а снимки след малко
даже илия предложи по една на всеки
а снимки след малко
Публикувано 18 май 2009 - 00:08
Публикувано 20 май 2009 - 07:45
Искам и аз 2 комплекта пластини и стикери. Ще бъда в София за събота и неделя.
Ако има среща ще се отбия да ги взема там, стига някой да поеме ангажимента.
flagMB new.JPG
Писах и във Фен Шопа за това за по-сигурно.
Ако има среща ще се отбия да ги взема там, стига някой да поеме ангажимента.
flagMB new.JPG
Писах и във Фен Шопа за това за по-сигурно.
Публикувано 13 юни 2009 - 22:17
Утре да не забравите - в 12 ч в Лабиринта на мандаринова тортичка, кафе и сладки приказки.
Публикувано 14 юни 2009 - 08:03
Ахааа, гони те носталгията вече.
Няма да споменавам шоколадовите кексчета, че ще вемеш да сихванеш самолета и да пристигнеш набързо.
Няма да споменавам шоколадовите кексчета, че ще вемеш да сихванеш самолета и да пристигнеш набързо.
Публикувано 15 юни 2009 - 01:19
Мен не ме е пускала,,.,ама пусто да обиколя свят...да се ..у таковато....ама нищо де...може пък да е за хубаво-много повече цениш това което вече веднъж си загубил....и затова като си доида се чувствам така блаженно....а и ей го е къде е НоемвриАхааа, гони те носталгията вече.
Публикувано 15 юни 2009 - 22:04
Ноември... а дотогава ми забраняваш да ти показвам и на снимка тортичките от Лабиринта и тирамисуто от Академията, нали?! (оказа се че правят великолено тирамису - ама щото още не съм пробвал произведението на Gimmi може би).
Публикувано 16 юни 2009 - 20:03
Предлагам дружно да се изсипем някоя вечер в гранда и да изконсумираме всичкото налично тирамису при Gimmi, а?
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 16 юни 2009 - 20:09
Предлагам дружно да се изсипем някоя вечер в гранда и да изконсумираме всичкото налично тирамису при Gimmi, а?
Лами такива....
Публикувано 16 юни 2009 - 20:18
ЛАми не, ами хали
Последните два пъти като ходих на неделно събиране в Лабиринта, и двата пъти тортите (не един от видовете) свършваха докато сме там.
А кажи ми, че е съвпадение?!
Последните два пъти като ходих на неделно събиране в Лабиринта, и двата пъти тортите (не един от видовете) свършваха докато сме там.
А кажи ми, че е съвпадение?!
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Публикувано 16 юни 2009 - 20:57
едвам се навих
Публикувано 16 юни 2009 - 21:19
Малко СПАМ, ама Сашо не те ли е срам - 11 месеца и 27 дни шофьорски стаж с Голфче!
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни