Снимки от днешната среща:МБКБ-Великден
Тия яйца на кой са? - дънките му пускат, мъжка му работа значи!!!
Слагайте по повече яйца, че жените във форума ще се нацупят!
И ягне нема, добре поне, че кафенето е работило...
Публикувано 19 април 2009 - 21:53
Снимки от днешната среща:МБКБ-Великден
Публикувано 20 април 2009 - 11:14
Зорко око имат жените, ей! Закъде сме без тях?!Всичко хубаво, само дето в албума на Веско видях мааалка грешка, оправи си го.
Mercedes Vekikden 2009 :: Снимки
ВеКикден ли ?
Публикувано 10 май 2009 - 07:19
Публикувано 10 май 2009 - 13:02
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 10 май 2009 - 16:25
Публикувано 10 май 2009 - 16:37
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 12 май 2009 - 16:51
Хахахахаха-ей ся ще изненадамИ аз бях.
Кеф!
Илия, другия път ще ти звънна аз, за да те събудя!
Публикувано 12 май 2009 - 18:46
Верно си спомням, че го писах това.Хахахахаха-ей ся ще изненадам
Глей кво си открих от време оно(следва цитат):
Цитат(Blond @ Apr 11 2007, 06:30 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Самурай Джак, интересен стил имаш на разговор, хем леко дразнещ, хем необиждащ другите! Но определено задържаш вниманието.
Добре дошъл във форума, а скоро може би и като член на клуба! Ще се радвам да те засека на сбирките (колкото и рядко да се появявам аз).
Отдалеч си личи фенът на МАРКАТА.
flagMB new.JPG
![]()
ей го на ве...засякохме се..член съм..и се така леко дразнещ....как съм се смял само
![]()
Публикувано 16 май 2009 - 16:48
Публикувано 17 май 2009 - 00:49
Ми с транспорта хич ме няма ,но имам някви спомени за автобус 111 които може да вземеш на бул.Никола Петков(от цар Борис 3"вдясно по булеварда има спирка-близко е до редакцията),а той вече ходи в Люлин...ама в коя част...ба ли го...понеже утре в11 трябва да съм в редкацията на списание автокласика, а тя се намира в бъкстон, как да стигна до люлин и по-точно мястото на срещата?
далечко ли е?
Публикувано 17 май 2009 - 02:24
Публикувано 17 май 2009 - 09:21
Илийка, след малко ще ти направя събуждащо прозвъняване.Еми организация си трябва, само с мерак не става
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни