"Черен" списък на бензиностанциив цялата страна!
Започната от mbenz, 03 яну 2009 - 17:22:50
55 мнения по тази тема
Публикувано 19 ноември 2012 - 01:33
Разход от ОМВ 24/100 ако искаш... за кола 2000кубика
Публикувано 19 ноември 2012 - 12:01
Напълно съм съгласен за ОМВ. Там зареждам само по 5-10лв колкото да стигна до друга бензиностанция.
Това лято до морето ходихме с един пасат 1.6 карбуратор. Ами и на отиване и на вращане все си даваше по 11-12 разход на 100км
E ти си намерил с какво да ходиш на море
Публикувано 19 ноември 2012 - 12:03
Странно, ОМВ ми даваха много приятен разход. Само че ОМВ на ПИБ, на Др.Цанков.
Не съм ги пробвал на бенз сега, че все ЕКО-та целя заради отстъпките
Не съм ги пробвал на бенз сега, че все ЕКО-та целя заради отстъпките
Публикувано 19 ноември 2012 - 12:13
Да верно. Мерцедеса ми дава 8-9/100 до морето.
8-9 газ???/ Много малко ми се вижда, или караш леко?
Публикувано 19 ноември 2012 - 12:34
Моя 2.2 си папа 11 на 100 извън и 14 в града.....нормално магистрално каране 100/150, извън магистрално с каране или галене, все си е 11. От някой бензиностанции повече върви, на други не.
Все е различно, в БГ няма хващане на точен раход! Или въздух ще ти натепат, щото така било като балона е на финала и един куп други галимации топло-студено с тая газ иии.....заебах да му се вторачвам.
Все е различно, в БГ няма хващане на точен раход! Или въздух ще ти натепат, щото така било като балона е на финала и един куп други галимации топло-студено с тая газ иии.....заебах да му се вторачвам.
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 19 ноември 2012 - 13:53
1.Доколкото знам за всяка доставка трябва да имат лаборатория и проби, но у БГ всички били частни....
2.Имам познат,който кара газ цистерна и вика зареждаме всички от 1 казан...
3.Същият познат ми казва:
- Газта трябва да е "лека" тогава е хубава. По принцип трябва да тежи 0,555кг/лт, но се е случвало да тежи и по 1,5кг/лт. И лятото,карам за Варна и в една кутийка имам под шланга като се окапва да не ми улива,а да се събира там.Стигам след 4часа у Варна и гнячта си стои! Август месец! Плиснах я на асфалта и остана мазно петно...
2.Имам познат,който кара газ цистерна и вика зареждаме всички от 1 казан...
3.Същият познат ми казва:
- Газта трябва да е "лека" тогава е хубава. По принцип трябва да тежи 0,555кг/лт, но се е случвало да тежи и по 1,5кг/лт. И лятото,карам за Варна и в една кутийка имам под шланга като се окапва да не ми улива,а да се събира там.Стигам след 4часа у Варна и гнячта си стои! Август месец! Плиснах я на асфалта и остана мазно петно...
Мъдрецът сочи Луната, а глупакът гледа в пръста му!
Публикувано 19 ноември 2012 - 18:46
Колеги това дето споделяме тук за бензиностанциите е много добре.Но ето аз какво открих.един сайт ."некоректно.бг."наблюдавал се от МВР.СРП.и други три буквени абревиатури,Викам си поредната глупост,пак хвърлят прах в очите на хората.Обаче реших и да пробвам.Имах едно проблемче описах го и потърсиха ме хората от едното трибуквие да дам доказателствен материал. Сега чакам да видя как ще се развият нещата.Та си мисля дали ако само си описваме как ни кл@@тят по бензиностанциите да пише там, туко виж нещо се променило.За нас ще е по-добре та нали тук живеем.
Този пост е редактиран от valyon: 19 ноември 2012 - 20:37
Публикувано 05 септември 2013 - 19:12
Това под секрет... ама всичко де е у Люлин.....
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни