Говорим за фейслифт на 211,съответно за А6 след 2007 година.Там нещата са други.За милионници не говоря.
Е 3.0 tdi не е ли с мултитроник(мултитрошляк), и задължителна смяна на веригата с консумативите около 250-300к?
Публикувано 23 април 2017 - 20:50
Говорим за фейслифт на 211,съответно за А6 след 2007 година.Там нещата са други.За милионници не говоря.
Е 3.0 tdi не е ли с мултитроник(мултитрошляк), и задължителна смяна на веригата с консумативите около 250-300к?
Публикувано 23 април 2017 - 22:40
Публикувано 23 април 2017 - 23:02
Публикувано 23 април 2017 - 23:13
... За мен и двете коли си имат своя чар, аз лично предпочитам е60-ката защото е по-красива външно е-класата ми е доста грозна. Но пак казвам, най-важно е ти какво търсиш.
...Мисля, че е съвсем уместно да се пробва и А6, дали 4ф или 4г зависи от бюджета.
Публикувано 24 април 2017 - 06:41
Публикувано 24 април 2017 - 08:11
То не само че е необслужваема. Така е устроена, че изобщо не понася високооборотни двигатели, само един човек в България е можел кадърно да ремонтира тази кутия и той вече е в Герамния. Това беше една от основните причини, които ме спряха да си взема ауди миналата година.
А 6-степенен ZF е кутията на е60, та за това попитах, може да са различни модели.
Публикувано 24 април 2017 - 11:14
Multitronic се слага само на колите с предно. Всички Quattro са Tiptronic (демек ZF). Ако търси 3.0TDI май повечето предлагани са Quattro. Иначе да проблем са веригите преди фейслифта.
Публикувано 24 април 2017 - 11:21
Според мен въпрос на вкус. Возията на w211 и изобщо на Е класата, не може да се сравнява с е 60, особено на дълъг път в полза на първата...Глупости , имал съм и двата модела Е60 е магистрален бандит. Удоволствие да го шофираш на дълго. Бмв винаги са били "по-напред" с технологията, но до тук. Много скъпи и чести ремонти след приключването на гаранцията
Мерцедеса е икономически по-оправдан избор. Честно казано на твое място бих търсил бмв със стклопакет, вакум и т.н. Все пак ще се шофира в Европа!
Сходно е и при 212 и F10....
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Officeservices.bg
Публикувано 24 април 2017 - 11:56
Публикувано 24 април 2017 - 12:05
Готини са, но 2007 + цена, 167к е в сънищата на продавача според мен.Благодаря за отделеното време и множеството мнения.
Сега по въпроса. Викате Ауди да погледна, не ги омаловажавам като марка, просто не ги харесвам - не предизвикват грам емоция в мен. А говорейки за емосион, CLS ми е на сърце но някак разума ме подтиква да търся фейслифтова 211ка.
http://www.cars.bg/c2075892
Дали е поредният милионник този екземпляр?
Впрочем, горивната система 320cdi Бош ли е?
Хубава седмица!
Публикувано 24 април 2017 - 12:18
Тази кола ако е същата която мисля е на мой познат от Варна. До колкото го познавам ако я вземеш няма да сгрешиш. Ако не е същата неговата е с подобна визия и около тази цена, мисля още не е продадена. Аз лично засега съм много доволен от ЦЛС-а, страхотна кола е, в пъти по-елегантна от е-класата а като подръжка е същата работа.
Ако те итнересува ще се свържа с него да го питам дали е неговата кола.
Този пост е редактиран от vonko1988: 24 април 2017 - 12:20
Публикувано 24 април 2017 - 12:38
Публикувано 24 април 2017 - 14:18
Букнал съм си билет вече до Щутгарт, така че вероятноста да си намеря германка е голяма. Ако ли пък не, търсенето на автомобил в България е опция - задължително от човек.
п.п Вонко, ако не те бърка провери дали въпросната обява се отнася за CLS-а на твоят приятел.
Гледайки обявите и имайки предвид желанието ти да има обдухване на седалките... само една кола ме грабна въпреки че малко надхвърля бюджета ти с 900 евро, намира се близо до Köln и пише че я дава с по-обикновените 17ки със зимни гуми, за AMG 19ките иска доплащане. На първо четене й липсва само ел. прибирането на огледалата и седалките са полу-електрически (местенето напред и назад е от ръчка, останалото е ел.)
http://suchen.mobile...11&pageNumber=1
Публикувано 24 април 2017 - 14:30
Аз лично като видя повече от двама собственици и бягамГледайки обявите и имайки предвид желанието ти да има обдухване на седалките... само една кола ме грабна въпреки че малко надхвърля бюджета ти с 900 евро, намира се близо до Köln и пише че я дава с по-обикновените 17ки със зимни гуми, за AMG 19ките иска доплащане. На първо четене й липсва само ел. прибирането на огледалата и седалките са полу-електрически (местенето напред и назад е от ръчка, останалото е ел.)
http://suchen.mobile...11&pageNumber=1
Публикувано 24 април 2017 - 14:34
Букнал съм си билет вече до Щутгарт, така че вероятноста да си намеря германка е голяма. Ако ли пък не, търсенето на автомобил в България е опция - задължително от човек.
п.п Вонко, ако не те бърка провери дали въпросната обява се отнася за CLS-а на твоят приятел.
Писах ти на лично
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни