Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Да поговорим за проблемите по колата ми след диагностиката в БСНа W220 S500L

• Please log in to reply
153 мнения по тази тема

#106 LYNX

LYNX

Майстор

• Потребители на форума
  • 2380 Мнения:

Публикувано 21 декември 2008 - 21:26

Асене,

Наблюдавам те от доста време,...как те ряпнаха,..незнайно защо,...дано да го прочете некой свестен от управата,...!
И за тях се отнася!

Кви са тези работи,...кви са тея цензури/спам флууд и прочие/!
Нали си знаеш цената,....по-арен от теб нема
Давай смело напред,...ич да не ти пука,...а на модераторите,..и управата! :

-Не свивайте сърмите на Асен,..и другите арни хора,....оти и вашите коли един ден ще се повредят,......и тогава ще виждата само емотикони.///на Асен ,...и нашите/,....и още неарни неща!

Не е заплаха,....просто слезте на земята, и се огледайте!щщд!

С двете ръце съм за,....АСЕН!
  • 0

#107 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 21 декември 2008 - 21:43

Ще ти цитирам по спомени едни думи на модератор на тоя форум.

Заради такива като Боса си трьгнака Куис и други активни вьв форума,сега какво,да го оставим да си вее коня,че да изгубим и Линкса ли???

Не е директен цитат,но смисьла беше тоя.

Казвам ти защо и какво както аз го вижда.После пак щ го махнат,но тоя пьт ще ги псувам колкото мога,че ми писна все някой друг да им е виновен за ПРОСТОТИИТЕ.Нещо ЕСПЕР млькна ма на кой му дреме,важното е седянката да вьрви.

По времето на стария форум ме направих Модератор.Приех задачката с идеята да се подреди малко форума,да го направим полезен за всички,а не само за постоянно висящите тук,да го организираме,да променим това което куцаше из форума.
Взеха се някой грешни според мен решения,закри се подфорум без да се даде каквато и да е идея защо,без да знаят модераторите като аз бях един от тях.Бих капата в земята,ритнах модераторството и реших да опитам не от позицията на МОД,а от тая на нормалния член на форума.

Е дадох някой предложения,едни се приеха,други малко по-кьсно,гласуваха си тоя форум да се движи само от членовете на Клуба,а всичко друго е плява и така я караме.

Всеки пьт като стане вьпрос за това и ми скачат.Последния пьт ЕСПЕР подхвана една тема,аз написах 10 изречения и ми свиха сьрмите за 2 седмици.Ако го питаш господин мода дето се обьрна кьм мен с АБЕ ХУЬО едно време за чий и той май не се сеща ма как да е.Иначе на лични си пишем/ какво ако иска нека той каже /ма пред хората е друго.

В началото си мислех,че майтап си правят,толкова прости неща,а не ги виждат.След време разбрах,че просто не им дреме или не им се занимава с тоя форум и я караме по течението.Ни им се меся,ни идеи пускам,ни взимам каквото и да е участие / то па все едно можем де ма айде / вьв врьзка с форума.

Знаеш колко снимки имах,как се рьчкаше из тоя подфорум..................е сега нямам ни една,каквото и а правя ни го снимам ни имам мерак за тва.Членове на Клуба и форума ме рьчкат да направя една тема за линкове,послезна информация,ремонти...................ма за чий???Аз си ги имам,исках и тук да е подредено ма на кой му пука.Аз ли да рьчкам за тоя форум????Да си го подредят те,а че инфо нямало не е мой проблем.

И ако и ти спреш да пишеш знай,че е моя вината.Само не ги знам как ще ти извартят думите ма и това не е моя работа.

Сега чакам това да изчезне и после ме чакайте баннат до 3 дни.

ЕСПЕЕЕЕЕР,дрьж се брат,има шанс да стоплят..................кафето.
  • 0
.

#108 LYNX

LYNX

Майстор

• Потребители на форума
  • 2380 Мнения:

Публикувано 21 декември 2008 - 21:54

So Be It !

Ай да видим,.....за кого ще е коледния подарък!
  • 0

#109 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 21 декември 2008 - 21:58

Мани,че им призлява ако ни видят МЕН и ТЕБ на едно мнение.

Кажи,че ти е скучно и ги искаш настрьхнали и влизам ребром в МНЕНИЯ И ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ФОРУМА И САЙТА.Ма най-много да скочи пак форума,а мен да ме няма за още едно лято / или зима /.

Има някакво разместване обаче из вьрховете на Клуба,може да са се променили нещата,но не ми се рискува.Ма ако ти е интересно защо и какво пожар праим,ти само кажи.
  • 0
.

#110 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 21 декември 2008 - 22:10

АТАКАТА

http://www.mbclub.bg...showtopic=14835

А да видим кон боб яде ли

Мали,дано не ни четат личните с Линкса :tongue:
  • 0
.

#111 LYNX

LYNX

Майстор

• Потребители на форума
  • 2380 Мнения:

Публикувано 21 декември 2008 - 22:11

Нема да те цитирам,...обаче тва за скучното и че ги искам настръхнали е истина!
Оти форума е ТЪП като за шестима,...и познай защо!

А пък ако те ряпнат пак,...познай как солидарно ще замълча докато изядеш БАНАНА!

Мисля че всеки трезвомислещ участник у форума може да обсъжда,предлага и съветва,как да се развива тази седянка/колапс/,...и прочие!
Учим се от грешките си,...и бая пот фърляме!

И ако има доблест 'члена' дето ти е писал за члена,...нека се яви на видело!

Засега Весели Коледни Празници!
  • 0

#112 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 21 декември 2008 - 22:14

Е те тва го каза и ЕСПЕР преди да се включа и аз и мь лизнаа по гьз.Сега ше видиш ти кат та ряпнат и теб и мен,ше си пишат за времето после.

И драсни едно АЗ че като гледам и двамата сме в кюпа вече.Темичка сьм им пуснал,да видим реакция.И май пак ще е ТОЯ НИ ПРЕЧИ ако да е обратното.
  • 0
.

#113 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 21 декември 2008 - 22:16

Осави члена,че е модератор,свестен ми се вижда,хвьрли доста пот по форума,но според мен се подведе в грешна посока.

Той си знае,но това АБЕ ХУЬО аз поне трудно го забравям.
  • 0
.

#114 LYNX

LYNX

Майстор

• Потребители на форума
  • 2380 Мнения:

Публикувано 21 декември 2008 - 23:27

Абе ,Че СИ ХУЙ,..ХУЙ сИ,...И го Знае 'Члена',...разбираемо е,....Пак Ти Казвам....So Be It!
  • 0

#115 W123

W123

Майстор

• Потребители на форума
  • 2824 Мнения:

Публикувано 21 декември 2008 - 23:40

Аз малко пообясних и в другата тема ама нека и тука.
Босе,теб те ряпнах аз и то няколко пъти и го знаеш.Също така предполагам знаеш и защо.

Мали,дано не ни четат личните с Линкса

Да ти приличаме на "АлТъпоне ЕООД Форум ".

Сега чакам това да изчезне и после ме чакайте баннат до 3 дни.

Ба 3 дни...Мога още веднага ама няма за какво.Нищо няма да изчезне ама отиде на Топ S-ката в друга посока.Понеже гледам сте се разбрали с Линкса,ако нямате нищо против да не се разводни темата и да отиде коня в ряката можете да си изтриете последните постове.Пак го казвам не че говоря за нещо друго а че се омаза темата.Ако не-НЕ,голям праз.
Да я чистя ли?
  • 0

#116 misterj

misterj

Майстор

• Потребители на форума
  • 828 Мнения:

Публикувано 21 декември 2008 - 23:48

Според мен - чисти или отдели последните мнения. Няма смисъл колега в нужда след като си оправи проблема да се чуди на 10 мнения , които нямат нищо общо с това после.
То по принцип си е традиция да се оспами една тема- и аз съм го правил....
  • 0

#117 LYNX

LYNX

Майстор

• Потребители на форума
  • 2380 Мнения:

Публикувано 21 декември 2008 - 23:53

Венелин,

Държа да ти споделя че немаме тесно разбирателство с Асен,...нещата си вървят спонтанно,...познай зашо!
А това че си честен,..Ти прави Чест,...никога не съм се съмнявал в Теб!

Остави темата така,моля,...за колегата Топ не се притеснявай,...той е готов,...и е единодушен с нашите реплики!
Надявам се да да се прочете от доста голяма аудитория,...ще е полезно,....а и развитието се премнести в други конкретни теми!
Благодаря,предварително!
  • 0

#118 LYNX

LYNX

Майстор

• Потребители на форума
  • 2380 Мнения:

Публикувано 21 декември 2008 - 23:56

Според мен - чисти или отдели последните мнения. Няма смисъл колега в нужда след като си оправи проблема да се чуди на 10 мнения , които нямат нищо общо с това после.
То по принцип си е традиция да се оспами една тема- и аз съм го правил....

Мистър Джей,

Извинявай ама Теб никой не те пита,....дали,..или!
Сори!
  • 0

#119 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 22 декември 2008 - 00:00

И спрете с това триене.След 2 дни ще влезе някой дето не е наясно и после оди му обяснявайкакво и защо.Отделете темата както е правено и преди,озаглавете я НАЧАЛОТО НА ИДЕИТЕ или там както искате и спрете с това триене.
  • 0
.

#120 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 22 декември 2008 - 00:02

Да ти приличаме на "АлТъпоне ЕООД Форум ".

Честно ли???До някьде ДА,но до някьде само.И там нямаше кой да слуша и си мамата положението,дано и тук не стане така.
  • 0
.

2 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 2 гости, 0 анонимни