Off-topic - ако намериш някакви интересни сайтове с чарколяци от Англия, пиши да знам и аз евентуално да ги ползвам
Ми пак ОФФ
Сайтове ти давам веднага и то за нови резервни части ,плащане с ПАЙПАЛ и получаваш с колет след седмица.Много от тия магазини продават и е Ибей,че ни е по-лесно тьрсенето и плащането.Номера е,че много от моделите мотори ги няма тук,по окачване,спирачки,помпи и какво ли не проблеми нямаш.
Много от тия продавачи комбинират пратките а не ти е проблем в кашона да има 2 гуми,комплект свещи,накладки,6 шишета масло и тампони за мотора.
Имаше и тема едно време,бях извадил от Ибей кой и какво продава,списька беше само на тия които пращат по Европа.Рови из темите и дано я намериш,че пак няма да я пиша.Не и у форума,на лични ако искаш свирни и ти намирам каквото искаш,само гледай да не е 220 дизел,че такова животно тук няма.
От Англия сьм порьчвал лекарства за БГ.Пристигат за 3 дни.Ако знаеш немски из техния Ибей има много добри попадения сьщо.Малко терсене с това Евро ма пак се врьзва цифрата.
.