Вицове
Започната от ALEX_C200, 29 сеп 2006 - 16:22:07
2416 мнения по тази тема
Публикувано 15 януари 2013 - 19:36
Циганче свири на цигулка на тротоара. Минава човек, заслушва се и възхитен му казва:
- Момче, ти си Паганини! Вундеркинд! Виртуоз!
Циганчето гледа неразбиращо...:
- А ти па щот си 'ного убав...!
- Момче, ти си Паганини! Вундеркинд! Виртуоз!
Циганчето гледа неразбиращо...:
- А ти па щот си 'ного убав...!
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 16 януари 2013 - 09:15
Влиза един в бар.
- Барман, дай едно уиски.
Барманът му налива питието, пича го гълта цялото, жабури се малко, плюе и казва:
- Голям шофьор, голяма работа! Дай още едно от същото.
Сипва барманът и пак така, пича пие на екс жабурка се и плюе:
- Голям шофьор, голяма работа! Още едно уиски, ако обичаш.
След третото питие, барманът не издържал и попитал:
- А, бе пич, що така грозно хабиш уискито. Пък и цапаш, клиентите гледат, не е добре тази работа.
- Ще ти кажа - казал пичът - Значи, паркирам си аз полското фиатче между две коли, но мястото е много малко и се счупвам да правя маневри, и всеки път за много малко не успявам. По едно време, зад мен някъ’в с един бус ми свири, подаде се през страничното стъкло и ми вика, че ако не мога да паркирам, да се махам, за дапаркира той. Аз се изсмях и му казвам. Чшш алоу, аз тука фиатчето не мога да набутам,ти цял бус. Хайде малко по-кротко, а? И тогава онзи ми казва, че ако си паркира буса, аз съм щял да му направя една свирка...
Барманът пита:
- И какво стана де?
- Мани, мани... голям шофьор, голяма работа. Дай още едно уиски.
Децата в перник са толкова жеуезни, че вечер преди лягане не им четат приказки, а некролози.
- Барман, дай едно уиски.
Барманът му налива питието, пича го гълта цялото, жабури се малко, плюе и казва:
- Голям шофьор, голяма работа! Дай още едно от същото.
Сипва барманът и пак така, пича пие на екс жабурка се и плюе:
- Голям шофьор, голяма работа! Още едно уиски, ако обичаш.
След третото питие, барманът не издържал и попитал:
- А, бе пич, що така грозно хабиш уискито. Пък и цапаш, клиентите гледат, не е добре тази работа.
- Ще ти кажа - казал пичът - Значи, паркирам си аз полското фиатче между две коли, но мястото е много малко и се счупвам да правя маневри, и всеки път за много малко не успявам. По едно време, зад мен някъ’в с един бус ми свири, подаде се през страничното стъкло и ми вика, че ако не мога да паркирам, да се махам, за дапаркира той. Аз се изсмях и му казвам. Чшш алоу, аз тука фиатчето не мога да набутам,ти цял бус. Хайде малко по-кротко, а? И тогава онзи ми казва, че ако си паркира буса, аз съм щял да му направя една свирка...
Барманът пита:
- И какво стана де?
- Мани, мани... голям шофьор, голяма работа. Дай още едно уиски.
Децата в перник са толкова жеуезни, че вечер преди лягане не им четат приказки, а некролози.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 16 януари 2013 - 12:08
Борец се пъчи гол пред огледалото.Поглежда си чепа и казва:
- Още 5 см повече и щях да съм цар.
От хола се обажда гаджето му:
- Още 5 см по-малко и щеше да си царица
- Още 5 см повече и щях да съм цар.
От хола се обажда гаджето му:
- Още 5 см по-малко и щеше да си царица
Публикувано 17 януари 2013 - 10:01
Една кола блъснала Иванчо и той умрял. На другият ден след погребението един негов приятел звъннал до рая да види дали е пристигнал.
- Ало, кой е на телефона?
- Дева Мария!
- Иванчо пристигна ли?
- Не, чакаме го още.
След един час пак на телефона:
-Ало , с кого говоря?
-Дева Мария.
-Иванчо да е дошъл?
-Няма го още.
След още един час:
-С кого говоря?
-С Мария..
Аха , значи Иванчо най после е пристигнал!
- Ало, кой е на телефона?
- Дева Мария!
- Иванчо пристигна ли?
- Не, чакаме го още.
След един час пак на телефона:
-Ало , с кого говоря?
-Дева Мария.
-Иванчо да е дошъл?
-Няма го още.
След още един час:
-С кого говоря?
-С Мария..
Аха , значи Иванчо най после е пристигнал!
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 17 януари 2013 - 10:05
Джон поканил майка си на вечеря в квартирата си. Показал и всичко - кухня, хол, спалня с две легла. Майка му отдавна се съмнявала в ориентацията на сина си и не била учудена колко красив младеж е съквартирантът на Джон. По време на вечерята те се държали непринудено, но майка му все още не била удовлетворена и подозирала, че има повече отколкото показват на пръв поглед. Подпитала ги и Джон и казал:
- Знам какво си мислиш, но те уверявам, че с него сме само приятели!
Минала седмица след това и двамата се заприказвали:
- Джон, знаеш ли, че се чудя ... откакто майка ти ни гостува ми се струва, че изчезна единият сребърен нож от комплекта, който ти подарих.
- Малко вероятно е мама да го е взела, но ще й пиша.
Джон изпратил писмо:
''Скъпа мамо, не искам да кажа, че си взела един нож от нашата кухня, но не искам да кажа и че не си взела един нож от нашата кухня. Факт е обаче, че един сребърен нож липсва от там.''
В отговор на това получил:
''Скъпи Джон, не искам да кажа, че спиш с него, но не искам да кажа и, че не спиш с него. Факт е обаче, че ако съквартирантът ти си лягаше в собственото си легло, щеше вече да е намерил сребърния нож.
С любов:
Мама''
- Знам какво си мислиш, но те уверявам, че с него сме само приятели!
Минала седмица след това и двамата се заприказвали:
- Джон, знаеш ли, че се чудя ... откакто майка ти ни гостува ми се струва, че изчезна единият сребърен нож от комплекта, който ти подарих.
- Малко вероятно е мама да го е взела, но ще й пиша.
Джон изпратил писмо:
''Скъпа мамо, не искам да кажа, че си взела един нож от нашата кухня, но не искам да кажа и че не си взела един нож от нашата кухня. Факт е обаче, че един сребърен нож липсва от там.''
В отговор на това получил:
''Скъпи Джон, не искам да кажа, че спиш с него, но не искам да кажа и, че не спиш с него. Факт е обаче, че ако съквартирантът ти си лягаше в собственото си легло, щеше вече да е намерил сребърния нож.
С любов:
Мама''
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 17 януари 2013 - 15:48
Седят трима приятели на чашка и разговарят.
Единият разправя:
- Вървя си аз през гората и гледам глиган - бум в него - но защо ми е целият глиган, отрязах му единия крак и го прехвърлих на рамото. Вървя си нататък. Гледам лос - бум в него - но защо ми е целият, отразах му единия крак и го прехвърлих на другото рамо...
В този момент звъни телефонът и разказващият отива да го вдигне. След малко се връща и пита:
- Докъде бях стигнал?
- Единият крак на едното рамо, другият на другото...
- Даааааа... И ПОСЛЕ КАК Я ЧУ*АХ... НЕ МОЖЕШЕ ДА ХОДИ СЛЕД ТОВА!
Единият разправя:
- Вървя си аз през гората и гледам глиган - бум в него - но защо ми е целият глиган, отрязах му единия крак и го прехвърлих на рамото. Вървя си нататък. Гледам лос - бум в него - но защо ми е целият, отразах му единия крак и го прехвърлих на другото рамо...
В този момент звъни телефонът и разказващият отива да го вдигне. След малко се връща и пита:
- Докъде бях стигнал?
- Единият крак на едното рамо, другият на другото...
- Даааааа... И ПОСЛЕ КАК Я ЧУ*АХ... НЕ МОЖЕШЕ ДА ХОДИ СЛЕД ТОВА!
Публикувано 17 януари 2013 - 23:06
Един млад послушник пристига в манастир и игумена го развежда из манастира. Влизат в една стая, в която има маса, отрупана с всевъзможни вкусотии и игуменът казва:
- Тук, чадо мое, можеш да ядеш каквото поискаш и колкото поискаш всеки ден, само в петък - не!
Влизат в друга стая с маса, отрупана с всякакви маркови напитки.
- Тук, чадо мое, можеш да пиеш каквото и колкото поискаш всеки ден, само в петък - не!
Влизат в трета стая, пълна с раса, килимявки и прочее попски облекла.
- Тук, чадо мое, можеш да се преобличаш колкото искаш всеки ден, само в петък - не!
Накрая го въвежда в една малка стая, където има един долап, отваря долапа и се вижда един гол задник.
- Тук, чадо мое, можеш да идваш и да чу*аш колкото искаш, само в петък - не!
Младият послушник бил много доволен и казал на игумена:
- Отче Игумене, всичко в манастира много ми харесва и с радост ще остана да служа на Бога, но защо мога да ползувам всички тези блага през всички дни, освен петък?
- Защото, чадо мое, в петък си дежурен по долап
- Тук, чадо мое, можеш да ядеш каквото поискаш и колкото поискаш всеки ден, само в петък - не!
Влизат в друга стая с маса, отрупана с всякакви маркови напитки.
- Тук, чадо мое, можеш да пиеш каквото и колкото поискаш всеки ден, само в петък - не!
Влизат в трета стая, пълна с раса, килимявки и прочее попски облекла.
- Тук, чадо мое, можеш да се преобличаш колкото искаш всеки ден, само в петък - не!
Накрая го въвежда в една малка стая, където има един долап, отваря долапа и се вижда един гол задник.
- Тук, чадо мое, можеш да идваш и да чу*аш колкото искаш, само в петък - не!
Младият послушник бил много доволен и казал на игумена:
- Отче Игумене, всичко в манастира много ми харесва и с радост ще остана да служа на Бога, но защо мога да ползувам всички тези блага през всички дни, освен петък?
- Защото, чадо мое, в петък си дежурен по долап
Публикувано 18 януари 2013 - 08:25
Мъж влиза в бара и вижда приятеля си много омърлушен.
- Какво ти е, пич? - попитал го той.
- Помниш ли онова дяволски красиво момиче, което исках да поканя на среща, но всеки път, когато я видех, получавах ерекция? - казал тъжният.
- Разбира се! - отвърнал първият.
- Е, най-после я поканих на среща! И тя се съгласи!
- Чудесно, браво! И какво после?
- Ами тази вечер имахме среща. Обаче аз се притеснявах, че пак ще получа ерекция. Така че залепих пениса си за десния крак със скоч, така че, ако се възбудя, да не си личи. Отидох да я взема. Звъннах на вратата. И тя отвори във възможно най-прилепналата рокличка, която можеш да си представиш!
- И? Какво се случи после? - попитал нетърпеливо неговият приятел.
- Ами какво... забих ѝ десен шут в лицето!
- Какво ти е, пич? - попитал го той.
- Помниш ли онова дяволски красиво момиче, което исках да поканя на среща, но всеки път, когато я видех, получавах ерекция? - казал тъжният.
- Разбира се! - отвърнал първият.
- Е, най-после я поканих на среща! И тя се съгласи!
- Чудесно, браво! И какво после?
- Ами тази вечер имахме среща. Обаче аз се притеснявах, че пак ще получа ерекция. Така че залепих пениса си за десния крак със скоч, така че, ако се възбудя, да не си личи. Отидох да я взема. Звъннах на вратата. И тя отвори във възможно най-прилепналата рокличка, която можеш да си представиш!
- И? Какво се случи после? - попитал нетърпеливо неговият приятел.
- Ами какво... забих ѝ десен шут в лицето!
Публикувано 18 януари 2013 - 18:36
Здравейте, уважаеми зрители! Започва финалът на световното първенство по пиене. Ето, петимата финалисти излизат на терена и публиката изригва в овации. Но какво виждат очите ми, уважаеми зрители! Българинът веднага започва да загрява с червено вино!
Първи излиза французинът. Той ще пие коняк с 50 грамови чашки!
1, 2, 3... 6 чаши, 7, 8... Не! Не! Край! Не успя да изпие 8 чаши и се повали на ринга мъртво пиян.
Камерите следят българина, който, продължава да загрява с червено вино.
Излиза англичанинът. Той ще пие джин със 75 грамови чаши.
1, 2, 3... 7... Браво! 8 чаши... 10 и... О-о-о! Не! Край... Мъртъв е! Лекарите го изнасят в несвяст.
Българинът продължава да загрява с червено вино.
Излиза американецът и ще пие уиски със 100 грамови чаши. Започва! 1, 2, 3... 5 чаши и край! И той е готов, а започна толкова добре, но... съдба. Наистина жалко! Успя да изпие едва половинка.
В това време българина спокойно си чака реда и загрява с червено вино.
Излиза на ринга руснакът. Той ще пие водка с 200 грамови водни чаши. Започва... 3... 10... 13... Боже, какво гърло! 15... 20... и край! И той е на земята, дори се налага да го изнесат на носилка.
Българинът продължава да загрява с червено вино, но ето че идва и неговия ред. Ще пие ракия с черпак! Стартът е даден... 5... 10... 15 черпака! О-о-о Господи! Дръжката на черпака започва да се изкривява! 20 черпака, 21...и ужас! Случи се най-лошото! Черпакът се счупи! Докато организаторите на турнира намерят нов черпак, ние ще изгледаме рекламите, а българинът продължава да загрява с червено вино...
Първи излиза французинът. Той ще пие коняк с 50 грамови чашки!
1, 2, 3... 6 чаши, 7, 8... Не! Не! Край! Не успя да изпие 8 чаши и се повали на ринга мъртво пиян.
Камерите следят българина, който, продължава да загрява с червено вино.
Излиза англичанинът. Той ще пие джин със 75 грамови чаши.
1, 2, 3... 7... Браво! 8 чаши... 10 и... О-о-о! Не! Край... Мъртъв е! Лекарите го изнасят в несвяст.
Българинът продължава да загрява с червено вино.
Излиза американецът и ще пие уиски със 100 грамови чаши. Започва! 1, 2, 3... 5 чаши и край! И той е готов, а започна толкова добре, но... съдба. Наистина жалко! Успя да изпие едва половинка.
В това време българина спокойно си чака реда и загрява с червено вино.
Излиза на ринга руснакът. Той ще пие водка с 200 грамови водни чаши. Започва... 3... 10... 13... Боже, какво гърло! 15... 20... и край! И той е на земята, дори се налага да го изнесат на носилка.
Българинът продължава да загрява с червено вино, но ето че идва и неговия ред. Ще пие ракия с черпак! Стартът е даден... 5... 10... 15 черпака! О-о-о Господи! Дръжката на черпака започва да се изкривява! 20 черпака, 21...и ужас! Случи се най-лошото! Черпакът се счупи! Докато организаторите на турнира намерят нов черпак, ние ще изгледаме рекламите, а българинът продължава да загрява с червено вино...
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 18 януари 2013 - 22:09
Старият завет набързо:
И казал Бог:
- Нека бъде светлина...
И станало светлина!
... И казал Бог:
- Нека бъде топлина...
И станало топлина!
И казал Бог:
- Нека се сътвори Светът...
И Светът се сътворил!
- За седем дни...
И се сътворил за седем дни!
Помислил малко Бог и казал:
- За шест...
И станало за шест!
И казал Бог:
- Нека се сътворят дървета...
И се сътворили дървета!
И казал Бог:
- Нека се сътворят животни...
И се сътворили животни!
И казал Бог:
- Нека по мой образ и подобие да се сътвори човек...
И по негов образ и подобие се сътворил човекът!
И щом го видял, Бог казал:
- Ашколсун...
И станало Ашколсун!
Бог се притеснил, че е сътворил Ашколсун, и веднага казал:
- Опа...
И станало Опа!
Като видял какво става, Бог казал:
- Без последното...
И станало без последното!
- Грешка! - казал Бог.
И станало грешка!
- Ужас! - казал Бог.
И станало ужас!
- Ще полудея! - казал Бог.
И полудял!
- Бъра-бъра-бъра - казал Бог.
И станало бъра-бъра-бъра!
- Бъра-бъра, два чадъра! - казал Бог.
И станало бъра-бъра, два чадъра!
- Ебаси майката! - казал Бог.
И Дева Мария забременяла от само себе си!
Следва Нов Завет
И казал Бог:
- Нека бъде светлина...
И станало светлина!
... И казал Бог:
- Нека бъде топлина...
И станало топлина!
И казал Бог:
- Нека се сътвори Светът...
И Светът се сътворил!
- За седем дни...
И се сътворил за седем дни!
Помислил малко Бог и казал:
- За шест...
И станало за шест!
И казал Бог:
- Нека се сътворят дървета...
И се сътворили дървета!
И казал Бог:
- Нека се сътворят животни...
И се сътворили животни!
И казал Бог:
- Нека по мой образ и подобие да се сътвори човек...
И по негов образ и подобие се сътворил човекът!
И щом го видял, Бог казал:
- Ашколсун...
И станало Ашколсун!
Бог се притеснил, че е сътворил Ашколсун, и веднага казал:
- Опа...
И станало Опа!
Като видял какво става, Бог казал:
- Без последното...
И станало без последното!
- Грешка! - казал Бог.
И станало грешка!
- Ужас! - казал Бог.
И станало ужас!
- Ще полудея! - казал Бог.
И полудял!
- Бъра-бъра-бъра - казал Бог.
И станало бъра-бъра-бъра!
- Бъра-бъра, два чадъра! - казал Бог.
И станало бъра-бъра, два чадъра!
- Ебаси майката! - казал Бог.
И Дева Мария забременяла от само себе си!
Следва Нов Завет
Публикувано 19 януари 2013 - 20:18
Малкият Петърчо имал толкова бавен интернет, че научил за секса от майка си.
Публикувано 20 януари 2013 - 18:11
3 студенти при Св. Петър - от УНСС, от СУ и от ТУ.
Пита тоя от УНСС:
- От кой университет си?
- УНСС.
- Ти си бил в рая, сега отиваш в ада.
Пита тоя от СУ:
- От кой университет си?
- От СУ.
- Ти си бил в ада, отиваш в рая.
Пита нашия колега:
- От кой университет си?
- От ТУ.
Свети Петър пребледнява, започва да заеква, пада на колене пред нашия човек:
- Вие св. Инженер, отивате в ада, за да видите какво е рай!
Пита тоя от УНСС:
- От кой университет си?
- УНСС.
- Ти си бил в рая, сега отиваш в ада.
Пита тоя от СУ:
- От кой университет си?
- От СУ.
- Ти си бил в ада, отиваш в рая.
Пита нашия колега:
- От кой университет си?
- От ТУ.
Свети Петър пребледнява, започва да заеква, пада на колене пред нашия човек:
- Вие св. Инженер, отивате в ада, за да видите какво е рай!
Публикувано 20 януари 2013 - 18:49
Зет среща тъща си, тръгнала с колелото нанякъде.
- Къде си тръгнала?
- Ами Задушница е, oтивам към гробищата.
- Това е много хубаво, ама кой ще върне колелото?
- Къде си тръгнала?
- Ами Задушница е, oтивам към гробищата.
- Това е много хубаво, ама кой ще върне колелото?
Публикувано 20 януари 2013 - 20:52
- Иванчо, кажи какво ти е дневното разписание.
- Ами, събуждам се, ставам, обличам се, изтривам х@я с парцал... Закусвам, взимам си чантата, отварям вратата, затварям вратата, изтривам х@я с парцал... След училище се прибирам, изтривам х@я с парцал... Обядвам, уча си уроците, изтривам х@я с парцал... Излизам на разходка, изтривам х@я с парцал... Връщам се, изтривам х@я с парцал... Вечерям, изтривам х@я с парцал, лягам да спя...
- Иванчо, да не си болен?
- Защо така решихте, госпожо?
- Ами, постоянно си триеш х@я с парцал...
- Не. Не разбрахте. Когато татко стана депутат, у нас постоянно на вратата някой пише "Х@Й"...
- Ами, събуждам се, ставам, обличам се, изтривам х@я с парцал... Закусвам, взимам си чантата, отварям вратата, затварям вратата, изтривам х@я с парцал... След училище се прибирам, изтривам х@я с парцал... Обядвам, уча си уроците, изтривам х@я с парцал... Излизам на разходка, изтривам х@я с парцал... Връщам се, изтривам х@я с парцал... Вечерям, изтривам х@я с парцал, лягам да спя...
- Иванчо, да не си болен?
- Защо така решихте, госпожо?
- Ами, постоянно си триеш х@я с парцал...
- Не. Не разбрахте. Когато татко стана депутат, у нас постоянно на вратата някой пише "Х@Й"...
Публикувано 20 януари 2013 - 22:55
Дон Кихот:
- Санчо, приятел ли си ми?
Санчo Панса:
- Вече не! Стига! Хайде да намерим някакви жени!
- Санчо, приятел ли си ми?
Санчo Панса:
- Вече не! Стига! Хайде да намерим някакви жени!
Mercedes 400 SE (W140) 286 hp - Specs & Performance
Когато първата кола е здрав Бенц, марката остава до живот!
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни