Според мен просто кутиите не държат. Не знам в нет-а кой какво пише но е факт ,че при мен много неща се чупят на по-ниски кс/нм от колкото пишат в форумите, та или техните дина са нещо много оптимистични, или ги карат само отвреме на време, или просто леко послъгват (има един дето изкара с 65 коня повече от мен а времената са му 14.7/160кмч, смятай). Факт е ,че повечето от силните Мб-та за който знам са с други скорости (някой сменят и диф + полуоски). Този път ще сложа скорости който е доказано ,че държат а имено скорости ЗФ от БМВ (да не говорим ,че при тях механизма за включване е доста по-добър, гуменото каре е доста по-здраво и т.н.). Слагането ще стане с рязане и заварка на камбаната (мерихме, кутия от БМВ влиза в тунела без проблем). Честно казано не ме интересува кой капацитет какво ще кажа, по-важно ми е да мога да давам газ без да се притеснявам за кутията.
Siriospepi, 717 430 която сложих беше перфектна но просто е много слаба като кутия (имах 2-ве на разположение), много по-слаба от 717 404 (гетраг-а, то само като вдигнеш двете кутии и разликата е очевидна) . 717 404 при мен държеше до едно време но явно след промените и на 0.9 изкарвам доста повече кс/нм отколкото когато бях на диното, това че още държи при теб 430-ка значи ,че още не правиш достатъчно кс/нм, което с времето ще се промени .....
Този пост е редактиран от joreto: 14 април 2013 - 11:24