За сега записалите се за националем събор са към 100, още към 30 ще има от региона, които не съм ги писал в списъка, но да видим колко хора ще подвърдят заявката си с плащане на капаро и после ще говорим за организацията.Комплекса е голям и може да събере 200 човека ама не вярвам да го напълним пък дори и национален събор на притежателите да направим.
...вижте са, олееме ли се с рекламите, колоната ще стане наистина внушителна... всеки 3-4ти притежател на марката е манияк и се очаква да дойде.
но голям събор=на голяма организация, а за момента сме малко организаторите. или така ми се струва??
задълбаваме в билбордове, ок. някой да извади твърда цена и ще продължим. въперки това ми се вижда че цифрата ще е дебела. но нека все пак да проверим.
НЕ подценявайте вестниците и авто списанията. оказионите също. имаше някой от клуба, който имаше връзки в списанието "авто класика", една малка рекламка там ще е от много полза.
реклами във Ауто Билд, Авто Оказион и т.н. също ще донесат широко разпространение.
не е нужно и да е някаква половин станица. достатъчно е малко карнце с подобен надпис
МЕРЦЕДЕС КЛУБ БЪЛГАРИЯ
НАЦИОНАЛЕН СЪБОР
във В.ТЪРНОВО ..дата..
WWW.MBCLUB.BG
а и колеги незабравяйте, че темата е за ИНФОРМИРАНЕ на хората, че въобще съществува клуб на мерцедес, и че всякакво инфо е на адрес MBCLUB.BG, защото именно много малко сме тези които знаят че сме се преместили, а още по-малко са тези, които знаят, че съществува интернет форум, който може да им бъде полезен, И ОТ КЪДЕТО вече могат да разбрат как да станат членове, и т.н...
в друга тема го бях писал, но и тук ще го постна
за да имаме много членове, хората трябва да се информират къде и как да станат членове, за да се информират им трябва форума (сайта), за да го намерят трябва реклама, а тази реклама трудно ще стане с визитки, от уста на ухо и т.н.... затова е цялата тема.
естествено съборът е една ОГРОМНА реклама на клубът и сайта, но и самият събор трябва да се рекламира и отрази