Към съдържанието

•  

Снимка

ИДЕИ за разпространение и реклама на МБКБето ви нова тема

• Please log in to reply
83 мнения по тази тема

#31 krasch

krasch

Майстор

• Потребители на форума
  • 1103 Мнения:
  • Град:Горна Оряховица

Публикувано 25 март 2008 - 13:16

Ами защо аз да го давам-нали колегата mbchochone e? Нали Вени и Ник с него кореспондират, ние засега само си чешем езиците. Ако назрее момента и има нужда, и Дияна ще се включи с помощ.

Аз говоря за човека от Велико Търново.

Да направим един билборд тук за националния.
  • 0

#32 shiki

shiki

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 797 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    W 124 300D Turbo 1993 год.
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 25 март 2008 - 13:26

немисля че колоната ще е чак внушителна....

Ако обявим събор на членовете или на сайта, няма да е внушителна, ако обаче се обяви НАЦИОНАЛЕН СЪБОР НА ПРИТЕЖАТЕЛИТЕ И ПОЧИТАТЕЛИТЕ на марката, организатор: Клуб Мерцедес -Бенц България, може да се получи нещо съвсем друго. Обаче трябва много яка организация с програма, пък дори включваща и пускане програмата "Звук и светлина" на Царевец и обиколки до Арбанаси и т.н., както и изтъкване не само на целите на клуба, включващи например и безопасно кормуване, дарителска дейност и пр. и пр. Ще трябват май и спонсори, че програмата май е 1000-1500 лв. Кмета ще черпи ли една програма, ще обещаем да върнем услугата?
А иначе да се съберем и да се напием винаги можем да го направим, и го правим, и то качествено! :beer:
  • 0

#33 shiki

shiki

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 797 Мнения:
  • Автомобил:
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 25 март 2008 - 13:32

Аз говоря за човека от Велико Търново.

Да направим един билборд тук за националния.

Аз помислих, че той е от Търново. Давай тогава координати на билбордове (кръстовище, булевард) и да търсим приемлива цена и тук, и там.

http://www.dizart.ne...?nav=billboards

http://www.imageagen...ml?s=001&p=0014

Агенциите нямат значение, тях извадих от Гугъла. Важна е локацията.
  • 0

#34 krasch

krasch

Майстор

• Потребители на форума
  • 1103 Мнения:

Публикувано 25 март 2008 - 13:33

Ако обявим събор на членовете или на сайта, няма да е внушителна, ако обаче се обяви НАЦИОНАЛЕН СЪБОР НА ПРИТЕЖАТЕЛИТЕ И ПОЧИТАТЕЛИТЕ на марката, организатор: Клуб Мерцедес -Бенц България, може да се получи нещо съвсем друго. Обаче трябва много яка организация с програма, пък дори включваща и пускане програмата "Звук и светлина" на Царевец и обиколки до Арбанаси и т.н., както и изтъкване не само на целите на клуба, включващи например и безопасно кормуване, дарителска дейност и пр. и пр. Ще трябват май и спонсори, че програмата май е 1000-1500 лв. Кмета ще черпи ли една програма, ще обещаем да върнем услугата?
А иначе да се съберем и да се напием винаги можем да го направим, и го правим, и то качествено! :beer:

За сега записалите се за националем събор са към 100, още към 30 ще има от региона, които не съм ги писал в списъка, но да видим колко хора ще подвърдят заявката си с плащане на капаро и после ще говорим за организацията.Комплекса е голям и може да събере 200 човека ама не вярвам да го напълним пък дори и национален събор на притежателите да направим.
  • 0

#35 ivostankov

ivostankov

Чирак

• Потребители на форума
  • 235 Мнения:
  • Град:Велико Търново
  • Автомобил:
    190 Е 2.0 1991г.
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 25 март 2008 - 13:59

Аз ме сам член на клуба но скоро мисля да пусна една молбичка :) Надявам се и да бъде одобрена ,прав си че от окръга ще има доста хора който няма да преспиват имам няколко приатели който ще доидат само за през деня ,и ако може да предложа нещо защо не направим тениски с линка на сайта и да се продават на символична цена това си е до някаде реклама ,а изкараните пари да се вложат в нещо.Аз с удоволствие бих си купил тениска или някакво сувенирче като клучударжател или нещо тъкова с линк на него :)
  • 0
По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа!

Публикувано изображение

#36 shiki

shiki

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 797 Мнения:
  • Автомобил:
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 25 март 2008 - 14:19

За сега записалите се за националем събор са към 100, още към 30 ще има от региона, които не съм ги писал в списъка, но да видим колко хора ще подвърдят заявката си с плащане на капаро и после ще говорим за организацията.Комплекса е голям и може да събере 200 човека ама не вярвам да го напълним пък дори и национален събор на притежателите да направим.

Записаните-ясно, като ги разделим на три и ще се получи числото на колите, аз говоря най-вече точно за тези коли, които ще "наминат" за по един ден и които трябва при успех всеки ден да са на брой поне колкото нашите. Ама съм оптимист, А? :icon_coolgrin:
  • 0

#37 Lorinser

Lorinser

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 5339 Мнения:
  • Град:Sofia
  • Автомобил:
    --Първият в БГ C124 CE500 M117-V8 Custom.
    --W126 260SE 1988

Публикувано 25 март 2008 - 14:23

...вижте са, олееме ли се с рекламите, колоната ще стане наистина внушителна... всеки 3-4ти притежател на марката е манияк и се очаква да дойде.
но голям събор=на голяма организация, а за момента сме малко организаторите. или така ми се струва??

задълбаваме в билбордове, ок. някой да извади твърда цена и ще продължим. въперки това ми се вижда че цифрата ще е дебела. но нека все пак да проверим.

НЕ подценявайте вестниците и авто списанията. оказионите също. имаше някой от клуба, който имаше връзки в списанието "авто класика", една малка рекламка там ще е от много полза.
реклами във Ауто Билд, Авто Оказион и т.н. също ще донесат широко разпространение.

не е нужно и да е някаква половин станица. достатъчно е малко карнце с подобен надпис

МЕРЦЕДЕС КЛУБ БЪЛГАРИЯ
НАЦИОНАЛЕН СЪБОР
във В.ТЪРНОВО ..дата..
WWW.MBCLUB.BG

а и колеги незабравяйте, че темата е за ИНФОРМИРАНЕ на хората, че въобще съществува клуб на мерцедес, и че всякакво инфо е на адрес MBCLUB.BG, защото именно много малко сме тези които знаят че сме се преместили, а още по-малко са тези, които знаят, че съществува интернет форум, който може да им бъде полезен, И ОТ КЪДЕТО вече могат да разбрат как да станат членове, и т.н...
в друга тема го бях писал, но и тук ще го постна

за да имаме много членове, хората трябва да се информират къде и как да станат членове, за да се информират им трябва форума (сайта), за да го намерят трябва реклама, а тази реклама трудно ще стане с визитки, от уста на ухо и т.н.... затова е цялата тема.

естествено съборът е една ОГРОМНА реклама на клубът и сайта, но и самият събор трябва да се рекламира и отрази
  • 0

#38 misterj

misterj

Майстор

• Потребители на форума
  • 828 Мнения:

Публикувано 25 март 2008 - 14:33

Върти ми се нещо от рода на 400-500 лева. В никакъв случай не е 1000. Миналата година имаше рокерски събор и бяха пристигнали много народ, а организаторите събираха такса вход /за поляната/. Имаше много посетители, така че как точно се е разпространила новината не се знае, но беше достигнала навреме.

Krasch - питай принципно какво ще струва този плакат /то е платно, закачено м/у 2 дървета/ точно срещу пощата. Супер централно място и се вижда от около поне 20000 погледа на ден.
  • 0

#39 DJ FUNKY

DJ FUNKY

Майстор

• Потребители на форума
  • 2660 Мнения:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    C 220 Т CDI Sport 1999 г. W 124 300 D Turbo 1992 г.

Публикувано 25 март 2008 - 14:44

че програмата май е 1000-1500 лв.

кво разбираш под програма
  • 0
Публикувано изображение
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано изображение

#40 shiki

shiki

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 797 Мнения:
  • Автомобил:
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 25 март 2008 - 14:44

задълбаваме в билбордове, ок. някой да извади твърда цена и ще продължим. въперки това ми се вижда че цифрата ще е дебела. но нека все пак да проверим.

Няма твърда цена, има цена за местоположение на билборда-пуснал съм някакви линкове. Цената не може да се провери за всички, за това трябва да има най-много две възможности-има карти.
  • 0

#41 shiki

shiki

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 797 Мнения:
  • Автомобил:
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 25 март 2008 - 14:46

кво разбираш под програма

Музиката и светлините по тъмно откъм Царевец. Ще проверя, че нещо да не сгреша.

Говорих с уредника - до 30 калпака-по 20 лв./калпак, или 600 лв. Над 35 калпака-промоция по 18 лв./калпак. Аз му се изсмях и викам:А за 150 човека колко звук и светлина повече ще се разходят, отколкото за 30, а той обеща да намалят още цената. Но ми се върти, че за 1500 лв. няма значение колко е народа, няма да ги изпуснат, правено е вече на семинар на счетоводители.
  • 0

#42 DJ FUNKY

DJ FUNKY

Майстор

• Потребители на форума
  • 2660 Мнения:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    C 220 Т CDI Sport 1999 г. W 124 300 D Turbo 1992 г.

Публикувано 25 март 2008 - 15:09

аха ,така може ,аз помислих допълнително да се монтира някъде звук ,светлина и сцена евентуално ,тука вече отиваме на 5-6 бона на ден без артистите
  • 0
Публикувано изображение
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано изображение

#43 krasch

krasch

Майстор

• Потребители на форума
  • 1103 Мнения:

Публикувано 25 март 2008 - 15:24

Mисля, че звук и светлина на царевец на националния не е добра идея, юни месец деня е голям а зада има ефкт от цялата работа трябва да е тъмно,кой ще чака до 22.00 да гледа звук и светлина, тогава ще сме в комплекса на масите и ще се веселим.

В петък ще говоря с кмета на Търново да опънем един плакат на центъра както предлага Добри /mistery/ и един месец преди събора да го направим.Но това ще е само тук в региона, трябва да се мисли мащабно да знае цяла България, идеята за авто списанията е добра, може да се пусне и реклама в www.mobile.bg нямам идея колко ще струва това, но трябва да се развърже кисията ако искаме да сме популярни.
  • 0

#44 Lorinser

Lorinser

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 5339 Мнения:
  • Град:Sofia
  • Автомобил:
    --Първият в БГ C124 CE500 M117-V8 Custom.
    --W126 260SE 1988

Публикувано 25 март 2008 - 17:06

но трябва да се развърже кисията ако искаме да сме популярни.

еми ще се наложи да се развърже, ако ще и да се изпразни,
тя после пак и много по-бързо ще се напълни, като се увеличат скокообразно членовете.

на това му са казва ИНВЕСТИЦИЯ. в реклами.
сега ние работим за рекламите, после рекламите ще работят за НАС
  • 0

#45 misterj

misterj

Майстор

• Потребители на форума
  • 828 Мнения:

Публикувано 25 март 2008 - 17:36

Говорих с уредника - до 30 калпака-по 20 лв./калпак, или 600 лв. Над 35 калпака-промоция по 18 лв./калпак. Аз му се изсмях и викам:А за 150 човека колко звук и светлина повече ще се разходят, отколкото за 30, а той обеща да намалят още цената. Но ми се върти, че за 1500 лв. няма значение колко е народа, няма да ги изпуснат, правено е вече на семинар на счетоводители.

Така - прав си - точно звъннах и ми казаха. странна калкулация. Колко ще е ако е за 1 човек, нали?
  • 0

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни