Тази дума субмитва не я знам. По принцип знам какво е submit, aма за какво иде реч в случая... предавам се (а уж не съм стар).И някой да се захване да субмитва в порталите

Публикувано 01 септември 2008 - 08:33
Тази дума субмитва не я знам. По принцип знам какво е submit, aма за какво иде реч в случая... предавам се (а уж не съм стар).И някой да се захване да субмитва в порталите
Публикувано 01 септември 2008 - 22:03
Публикувано 20 септември 2008 - 15:12
Публикувано 26 януари 2009 - 23:06
Публикувано 27 януари 2009 - 00:08
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 27 януари 2009 - 00:55
тоя спорт и аз го упражнявах и спрях точно поради тази причинаТо визитки имаше преди време... просто трябват нови...
Ама това под чистачките е малко рисков спорт. Брат ми слагаше по Митсубишитата така и щяха да го бият няколко пъти, а какво остава да барнеш чистачките на някой ML или CLS в центъра на София - може да те застрелят без даже да те питатАма съвсем сериозно говоря.
Публикувано 27 януари 2009 - 00:58
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 27 януари 2009 - 01:31
Публикувано 27 януари 2009 - 08:37
Прав си колега,е ти не е нужно да му откъртиш половината чистачка... а и контингента каращ ЦЛС надали е обект на форумен интерес
реално съм засичал не 2 и 3 мутри които са ме спирали с еската (и то за толко малко време каране) и питат една друго... на такива с удоволствие ще им пробутам една картичка с обяснението да научат тва животно компутара какво прави и тука да питат
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни