Ааааа, и това са измислили-трябва да се събере група от минимум 30 човека! Иначе не пускат!Така - прав си - точно звъннах и ми казаха. странна калкулация. Колко ще е ако е за 1 човек, нали?
ИДЕИ за разпространение и реклама на МБКБето ви нова тема
Started by Lorinser, 23 Mar 2008 - 22:11:39
83 replies to this topic
Posted 26 March 2008 - 10:12
Posted 26 March 2008 - 12:52
..... В петък ще говоря с кмета на Търново да опънем един плакат на центъра както предлага Добри /mistery/ ....
направо един трансперант на входовете - " Добре дошли скъпи гости "
Posted 29 July 2008 - 18:16
що няма стикери?
може и малко по-големи
бих сложил на нашите АВТОБУСИ
може и малко по-големи
бих сложил на нашите АВТОБУСИ
Posted 29 July 2008 - 20:32
да пратиш някоя по куриер?????????????
skype vespuchi27
п.п. Имаме един поръчков ДРЬОГМЮЛЕР(мерцедес-автобус).... та ще му пасне и на него,и за колицата ми
skype vespuchi27
п.п. Имаме един поръчков ДРЬОГМЮЛЕР(мерцедес-автобус).... та ще му пасне и на него,и за колицата ми
Posted 30 July 2008 - 15:25
също и рекламни стикери по колите на членовете на клубът
MERCEDES C180 ESPRIT
Posted 30 July 2008 - 15:30
Абе стига с тия стикери бе - ПОСТ НОМЕР 53 (три поста по-нагоре):също и рекламни стикери по колите на членовете на клубът
има, бе, човеко
в Търново, който не поиска, за него нямаше
има още, но са в мене, а аз не съм в София...
което не е проблем, де..
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Posted 31 July 2008 - 19:43
Скоро имах идея за реклама даже говорих по въпроса с Г-н Чалъков , та ставаше дума за подпомагане участието на деца от отбор по ски скокове в световно първенство през август в Гармиш Паренкирхен,Германия.За информация две от дечицата миналата година се класираха на 2 и 3 място в Унгария от 150 участници.Та ставаше дума за едни 1000 евро за да пътуват.Та аз като участник в две зимни олимпиади и куп световни и евпопейски купи съм на ясно каква реклама е надпис /МБКБ/ било на каска , ски или екипите на учасниците ,а и факта ,че форума е в Германия.Още повече на деца до 13 годишна възраст.Даже мислех да пусна една тема и при евентуален интерес от страна на членове на клуба някои от сериозните бизнесмени ако желае да помогне.Все пак става дума за подрастващото поколение на страната.Моята идея е да се търси популярност и в тази посока.А ските са в курортите с много и различни хора които ги посещават.Чудесно място за реклама.
Posted 31 July 2008 - 21:37
Пепиии,Скоро имах идея за реклама даже говорих по въпроса с Г-н Чалъков , та ставаше дума за подпомагане участието на деца от отбор по ски скокове в световно първенство през август в Гармиш Паренкирхен,Германия.За информация две от дечицата миналата година се класираха на 2 и 3 място в Унгария от 150 участници.Та ставаше дума за едни 1000 евро за да пътуват.Та аз като участник в две зимни олимпиади и куп световни и евпопейски купи съм на ясно каква реклама е надпис /МБКБ/ било на каска , ски или екипите на учасниците ,а и факта ,че форума е в Германия.Още повече на деца до 13 годишна възраст.Даже мислех да пусна една тема и при евентуален интерес от страна на членове на клуба някои от сериозните бизнесмени ако желае да помогне.Все пак става дума за подрастващото поколение на страната.Моята идея е да се търси популярност и в тази посока.А ските са в курортите с много и различни хора които ги посещават.Чудесно място за реклама.
когато ти си бил на тази възраст рекламата не беше това което е сега
Но все пак идеята ти я бива, понеже децата и гриц=жите за тях, изобщо,
сигурността и запазването на човешки живот е залегнало в концепцията на МБ от самото производство , че и до
рекламните стратегии.
Абсолютно бих те подкрепил, но смятам , че Клуба (под Клуба разбирай членовете му , включая и аз и ти),
не сме достигнали до момента в който да направим това в БГ, камо ли извън граница
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Posted 01 August 2008 - 19:48
Не знам доколко ще се приеме идеята, но предложението ми е следното:
- създаване на група Mercedes Benz Club Bulgaria в набиращата все повече сила социална мрежа http://www.facebook.com , където забелязах, че някои от колегите във форума имат регистрация
Колегите от Ауди клуб България вече имат подобна група, налице са и страници на много национални Мерцедес клубове
- създаване на група Mercedes Benz Club Bulgaria в набиращата все повече сила социална мрежа http://www.facebook.com , където забелязах, че някои от колегите във форума имат регистрация
Колегите от Ауди клуб България вече имат подобна група, налице са и страници на много национални Мерцедес клубове
Който побеждава другите е силен. Който побеждава себе си е могъщ [Лао Дзъ]
За да побеждаваш, научи се на търпение. За да живееш, научи се да умираш.
За да побеждаваш, научи се на търпение. За да живееш, научи се да умираш.
Posted 02 August 2008 - 00:01
какъв е тоя сайт?Не знам доколко ще се приеме идеята, но предложението ми е следното:
Posted 07 August 2008 - 16:15
Саше, по-добре не се забърквай. Казват, че банковите кредити и facebook са инструментите на сатаната!какъв е тоя сайт?
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Posted 17 August 2008 - 20:42
И ТАКА, КОЛЕГИ, аз работя по въпроса с разпространението!
Срещнах се с мениджъра на рекламна агенция MAG (www.mag.bg), Здравко Кожухаров.
Обсъдихме с него някои идеи и предложения. Даде ми оферта за билбордове, за София, за цялата страна и за републиканската пътна мрежа.
-Цената за билборд, ОТ ЕДНАТА страна е 160Евро, за 2 седмици (1 сезон)
-Цената за изработка на платното е около 120 Евро, която включва и дизайн.
за количество има отстъпка.
-Цената за билборд, по междуградската мрежа е около 140Евро за 1 сезон
Трябва да се има впредвид, че моментално свободни бордове няма. резервирането на възлови бордове (като примерно тези около оживени кръстовща) е с по половин година напред.
Фирма MAG, е обединила няколко агенции в себеси. една е за поставянето и монтажа на платната, друга за изработка и дизайн, за реклама в телевизията и цялото медиино простртанство. Такаче набирането на 1 телефон, свършва всичко
Според мен, клубът ще придобие друг статут, когато се рекламира ИЗВЪН интернет пространството. Щ се привлекат членове не само като бройка, но и от другите социални среди.
Имате думата. моето мнение е: "да работим за рекламата, после тя ще работи за нас"
С реклами по билбордове, радиоефира (за ТV все още е мечта да говорим), клубът ще стане много по елитен и интересен за фенове от всяка социялна маса.
Обсъждането е най-вече за членовете, защото все пак ще бъдат похарчени общи пари.
Срещнах се с мениджъра на рекламна агенция MAG (www.mag.bg), Здравко Кожухаров.
Обсъдихме с него някои идеи и предложения. Даде ми оферта за билбордове, за София, за цялата страна и за републиканската пътна мрежа.
-Цената за билборд, ОТ ЕДНАТА страна е 160Евро, за 2 седмици (1 сезон)
-Цената за изработка на платното е около 120 Евро, която включва и дизайн.
за количество има отстъпка.
-Цената за билборд, по междуградската мрежа е около 140Евро за 1 сезон
Трябва да се има впредвид, че моментално свободни бордове няма. резервирането на възлови бордове (като примерно тези около оживени кръстовща) е с по половин година напред.
Фирма MAG, е обединила няколко агенции в себеси. една е за поставянето и монтажа на платната, друга за изработка и дизайн, за реклама в телевизията и цялото медиино простртанство. Такаче набирането на 1 телефон, свършва всичко
Според мен, клубът ще придобие друг статут, когато се рекламира ИЗВЪН интернет пространството. Щ се привлекат членове не само като бройка, но и от другите социални среди.
Имате думата. моето мнение е: "да работим за рекламата, после тя ще работи за нас"
С реклами по билбордове, радиоефира (за ТV все още е мечта да говорим), клубът ще стане много по елитен и интересен за фенове от всяка социялна маса.
Обсъждането е най-вече за членовете, защото все пак ще бъдат похарчени общи пари.
Posted 18 August 2008 - 12:02
Съгласен съм Бояне, но има един проблем в организацията в самия клуб.
Вярно че има доста услуги и т.н. които членовете на клуба могат да ползват, но тези от провинцията просто увисват.
Вярно че има доста услуги и т.н. които членовете на клуба могат да ползват, но тези от провинцията просто увисват.
Posted 18 August 2008 - 22:22
Съгласен съм Бояне, но има един проблем в организацията в самия клуб.
за какво увисване става на въпрос?? говорим за реклама!!! провинция, кой от къде е, няма значение тук....
членовете няма да се удвоят в идните 2-3 години, ако не предприемем нещо, нито парите, които са необходими за популизиране и потдръжка на КЛУБЪТ
КОЛЕГИ КВО СТАВА, някакво мълчание ли има?... само 1 мнение ??? със седене и чакане нищо не правиме!
явно вече никой не влиза в тази тема да я прочете.
поне дайте мнение, ДА или НЕ !!!
и се обосновете!
Posted 19 August 2008 - 11:19
Съмнявам се хората с чисто новите S класи да се юрнат в клуба, дори и телевизионна реклама да пуснеш. Мисля, че реклама в специализираните издания за автомобилизъм би била по-ефективна. Не знам - може пък и билбордовете да имат някакъв ефект.
По-важният въпрос, който misterj повдига е, дали е нужно самоцелно увеличаване на броя на членовете? Виж колко хора влизат (и са регистрирани) във форума, без да са членове! Може би е по-интересен въпросът, защо тези хора са тук, но не са членове на клуба? Може би една от основните причини е, че не виждат с какво клубът би допринесъл за тях. Примерно - плащаш да си член на СБА и срещу това получаваш дадени услуги. Плащаш да си член на някой голф клуб и това ти носи престиж. Какво получаваш от членството в МБКБ? Отстъпките са ясни, но точно това питаше misterj - ако си от провинцията, тия отстъпки много не те бригат, щото са за магазини, сервизи и т.н. в София, Пловдив и горе долу с това приключваме. Чесането на езиците и взаимопомощта ги получаваш във форума и без да си член на клуба.
Принципно, ако имаш каков да предложиш на хората - те сами ще дойдат, и без много реклама да правиш. Както добре знаем - има два клуба на МБ и мисля се забелязва, че повечето хора, които минат през другия, след това идват тук. Значи тук предлагаме нещо повече от другото място. Въпросът е какво още може да се предложи, за да се кандардисат новите членове. И не съм убеден, че билбордовете са това, което хората ще търсят от клуба.
По-важният въпрос, който misterj повдига е, дали е нужно самоцелно увеличаване на броя на членовете? Виж колко хора влизат (и са регистрирани) във форума, без да са членове! Може би е по-интересен въпросът, защо тези хора са тук, но не са членове на клуба? Може би една от основните причини е, че не виждат с какво клубът би допринесъл за тях. Примерно - плащаш да си член на СБА и срещу това получаваш дадени услуги. Плащаш да си член на някой голф клуб и това ти носи престиж. Какво получаваш от членството в МБКБ? Отстъпките са ясни, но точно това питаше misterj - ако си от провинцията, тия отстъпки много не те бригат, щото са за магазини, сервизи и т.н. в София, Пловдив и горе долу с това приключваме. Чесането на езиците и взаимопомощта ги получаваш във форума и без да си член на клуба.
Принципно, ако имаш каков да предложиш на хората - те сами ще дойдат, и без много реклама да правиш. Както добре знаем - има два клуба на МБ и мисля се забелязва, че повечето хора, които минат през другия, след това идват тук. Значи тук предлагаме нещо повече от другото място. Въпросът е какво още може да се предложи, за да се кандардисат новите членове. И не съм убеден, че билбордовете са това, което хората ще търсят от клуба.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users