Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Голям Проблем за ML

• Заключена тема Тази тема е заключена
104 мнения по тази тема

#46 Mr_Shadow

Mr_Shadow

Чирак

• Потребители на форума
  • 51 Мнения:
  • Град:Sofia

Публикувано 20 март 2008 - 20:23

Обедиха те в ОБРАНОТО викаш а?

Аре на хранилката,тая тема ще се мести при НЕЩО СЕ ЛАШКА

Какви хранилки...?
  • 0
A N D R E E V

#47 Mr_Shadow

Mr_Shadow

Чирак

• Потребители на форума
  • 51 Мнения:

Публикувано 20 март 2008 - 20:25

Е де гo BOSSA да ни открехне за американското качество , ама и той нещо е слънчасал щот в Великата страна кара некачествените коли от Европата , разни таралясници : W123 / вече собственост на друг слънчасал американски гражданин / , W124 , W140 а сега на друг се е наточил 8V . Много силно това американско слънце бреииииии
П.П. Някой беше писал че в Канада WV GOlF 3 , била много тачена кола и въпреки преклонната си възраст стъпвал на 2000-3000 долара , щот превъзхождала американската високо качествена продукция .

Голф 3 не е напочит в САЩ и Канада,а са напочит Американските и Мерцедес и БМВ се кара,а Ауди там никой некара......
  • 0
A N D R E E V

#48 kleemann

kleemann

Напреднал

• Потребители на форума
  • 461 Мнения:
  • Град:sofia
  • Интереси:МОТОKРОС
  • Автомобил:
    W210 ;E230
    W202 ;C200
    W210 ;E220
    W220 :S320
    W124 :200E
    W211 :E320
    W212 :E220

Публикувано 20 март 2008 - 21:00

Какви хранилки...?

Хранилки эа балъци/,,,балък,оэначава име на риба ,която се хваща лесно/,турски ,не
братле явно си се надъхал с/у балкан стар,,,,,,,,,по-спокойно
нека успокоим страстите,ще видиш ,че момчетата от БСтар
са сериоэни ,
А эа балъците неэнам ,ще трябва да преусмислиш нещата,,,,,НАМОТАЛ СИ СЕ НА ЕДНА ХАМЕРИКАНСКА ВЪДИЦА,,,,
ПАЭИ СЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 0
KLEEMANN...!!!...МОЛЯ,СПРЕТЕ ЗЕМЯТА ИСКАМ ДА СЛЯЗА!!!
Публикувано изображение

#49 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 20 март 2008 - 21:23

Какви хранилки...?

Ми де да знам аз,кво разбирам ..............карай смело
  • 0
.

#50 kombi124d

kombi124d

Майстор

• Потребители на форума
  • 805 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    Бяла техника на колела

Публикувано 20 март 2008 - 22:28

Ми много просто,колите коите се копуват от балкан стар да не мислиш,че са качество голямо, заводите бълват на 3ри етапа, Европа Азия и балканите така и качеството неможе тук 1 мерцедес да е толкова пари а в Европа по-малко нали,а отностно качеството на Американският мерцедес е много по-добро от европейският това могат и хора от балкан да го потвърдят,поради простата причина,че колите произведени за САЩ се правят да отговарят за техните стандарти за безопастност,а те самите знаеш сам,че са маняци на тема безопастност....да не говори ме,че там дават 4г,а в Европа 2г...:)
[/quote]
Пробай аербеците и щи повервам на 100%
  • 0
Публикувано изображение
В тази криза няма пари за ракия,а жената купила хляб!

#51 zaaax

zaaax

Чирак

• Потребители на форума
  • 148 Мнения:

Публикувано 21 март 2008 - 07:56

Абе колеги , като видях тая сутрин че на тази малоумна тема продължаваме да и обръщаме внимание ....направо ми се при сра / с извинение/...толкова ли няма други теми които са далеч по стойностни и на които някои наши колеги разчитат за да и м помогнем кой с каквото може....е бати простотията ....и преди това го казах ....ами да ходи човека да си я обслужва в Щатите като му харесва толкова много...или като не му изнася да си купи ЛАДА НИВА...тя се обслужва лесно ...и не е претециозна от към консумативи ....наливаш М 10 Д от някои гараж и караш...а може и отработено масло ... :D :D :D
  • 0

#52 Mr_Shadow

Mr_Shadow

Чирак

• Потребители на форума
  • 51 Мнения:

Публикувано 21 март 2008 - 09:38

Относно разхода на масло и аз доливам, карам с MOBIL 1 0 - 40 и ми казаха че това e нормално за този двигател. СПОКО не е от маслото. :icon_welldone:

Мерси,а колко доливаш?Не Съм карал до сега джип,но имам и др нови коли слъжебни,до сега не съм доливал масло като ходя в представителства да ми го сменят,а и БМВ-то се обслужва в КАМОР а няма такъв проблем можеби защото е джип да дава така да гарчи
  • 0
A N D R E E V

#53 Mr_Shadow

Mr_Shadow

Чирак

• Потребители на форума
  • 51 Мнения:

Публикувано 21 март 2008 - 09:44

Ми много просто,колите коите се копуват от балкан стар да не мислиш,че са качество голямо, заводите бълват на 3ри етапа, Европа Азия и балканите така и качеството неможе тук 1 мерцедес да е толкова пари а в Европа по-малко нали,а отностно качеството на Американският мерцедес е много по-добро от европейският това могат и хора от балкан да го потвърдят,поради простата причина,че колите произведени за САЩ се правят да отговарят за техните стандарти за безопастност,а те самите знаеш сам,че са маняци на тема безопастност....да не говори ме,че там дават 4г,а в Европа 2г...:)

Пробай аербеците и щи повервам на 100%

хаха ще пробвам нп:) твойте да не са се отворили?
  • 0
A N D R E E V

#54 Mr_Shadow

Mr_Shadow

Чирак

• Потребители на форума
  • 51 Мнения:

Публикувано 21 март 2008 - 09:46

Хранилки эа балъци/,,,балък,оэначава име на риба ,която се хваща лесно/,турски ,не
братле явно си се надъхал с/у балкан стар,,,,,,,,,по-спокойно
нека успокоим страстите,ще видиш ,че момчетата от БСтар
са сериоэни ,
А эа балъците неэнам ,ще трябва да преусмислиш нещата,,,,,НАМОТАЛ СИ СЕ НА ЕДНА ХАМЕРИКАНСКА ВЪДИЦА,,,,
ПАЭИ СЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Напротив оверих се,.че някои от тях са тъпи и немогат ми отговорят на въпрос който би трябвало да го знаят ходих и при 3-ма началника ме препрашаха и последният си каза становището:)
  • 0
A N D R E E V

#55 StefanB

StefanB

Напреднал

• Потребители на форума
  • 350 Мнения:
  • Автомобил:
    W203 C220CDI
    10.2001/143 ph
    A/T 722.6

Публикувано 21 март 2008 - 09:54

Виж тука за същия проблем с Тойота

Нали знаеш кои са най-караните коли в САЩ?... Е, прочети тука един пич с Авнсис на няма 10.000 км как вия, че гори масло като танк и в сервиза му казват - споко. Ама ще кажеш Тойота...
Братко, на Ярисчето на жена ми за 71.000 км една крушка не изгоря, не е мръднало нищо. На предишната ми кола - Мазда за 150.000 км - също. На 203-ката дето я карам в месеца веднъж сменям крушки или правя нещо може да е супер дребно ,ама си е занимавка... За какви немски, турски и танганайски сглобки говорим, бе пич, всичко се прави за да изкара до гаранцията и да се смени, не може и итаво и евтино, просто не може.
С класите преди 15 години са били по 55-60.000 марки и нагоре . А погледни колко е бил дохода на европееца тогава. Сега са по пак толкова ама в евро ( делиш на две заради курса). Е как се поддържа същото качество при по-ниска цена, като за да си конкурентен трябва да даваш и о-високи заплати???? Ами с икономии - от ресурс, материали, сервиз, неделимост на отделните агрегати като резервни части - все повече неща се продават ан блок, не поотделно, кодиране на електронната връзка между тях и главния копютър - да не можеш сам да си ги сложиш, а да те скубнат за услугата и т.н.
Така че, не се коркай и с Мобил и с Приста, все повече от 2-300 хиляди няма да го бъде МЛ-а, вервай ми. Това не е 124-ка.
Ако не те кефи - купи си Субару, или Волво - там са други измеренията за кчеството, макар и напоследък те също да влизат в тая игра - пазарът не прощава....
  • 0

#56 W123

W123

Майстор

• Потребители на форума
  • 2824 Мнения:

Публикувано 21 март 2008 - 10:02

...
Така че, не се коркай и с Мобил и с Приста, все повече от 2-300 хиляди няма да го бъде МЛ-а, вервай ми.

Абе как не те е срам да говориш такива работи.Анатема :madcroud:
Приста нали знаеш на кого е собственост - на Тексако.Американска работа бате ей....Тва не е майтап работа...
  • 0

#57 StefanB

StefanB

Напреднал

• Потребители на форума
  • 350 Мнения:
  • Автомобил:
    W203 C220CDI
    10.2001/143 ph
    A/T 722.6

Публикувано 21 март 2008 - 10:18

Еми нали за това говорим, това е темата вече 4 страници - дали частите тука, нищо че са произведени някъде в завод на МБ са като частите в САЩ или хемски, примерно.
Ми аз същото казвам - Приста, като е собственост на Тексако, е ли това достатъчна гаранция, че качеството е като на Тексако на магистралата до Вашингтон, примерно... Може би да, ако е наистина правена в завода, а не в гаража срещу него. Или може би не, както казва колегата с МЛ-а, съдейки пом това че юнаците в сервиза на БС му дават опции - истинско и скъпо или заместител тънка лайсна знаейки дереджето на българина. И той се чуди как така.
Ми ей на, така, ако отворим руски сайтове има ръководства за взаимозаменяемост на частите на Волга и МБ, на Рено и ЗАЗ и т.н. Въпрос на възможности е всичко.
Та затова казвам Приста, може и Лукойл да се каже или Плама, то кое не е нечие на някой гигант...
Но генерално смятам, че дали с по-скъпото или по-евтиното, колите(новите) вече нямат ресурса, заслужаващ да се набутваш, и без това те са направени за да се счупят и сменят след няколко години.
Това искам да кажа.
  • 0

#58 shrek1771

shrek1771

Чирак

• Потребители на форума
  • 60 Мнения:
  • Интереси:Mercedes - AMG
  • Автомобил:
    ML 63 AMG - 2007

Публикувано 21 март 2008 - 10:20

[/quote]

Стига с тези щати, моят ML е копуван от Германия , не е окраничен на 250км а твоят със сигурност е резнат на 250км.Затова предлакам да ги пуснем някаде и да видим дървеното европейско качество как щете разпука. Ако си навит пиши ми кога и каде да докарам европейската ТОЯГА да ги пробваме :bigemo_harabe_net-110: .
  • 0

#59 kleemann

kleemann

Напреднал

• Потребители на форума
  • 461 Мнения:
  • Град:sofia
  • Интереси:МОТОKРОС
  • Автомобил:
    W210 ;E230
    W202 ;C200
    W210 ;E220
    W220 :S320
    W124 :200E
    W211 :E320
    W212 :E220

Публикувано 21 март 2008 - 10:21

Напротив оверих се,.че някои от тях са тъпи и немогат ми отговорят на въпрос който би трябвало да го знаят ходих и при 3-ма началника ме препрашаха и последният си каза становището:)

може и да си прав!!
скоро не съм ходил,имаше промени в състава и явно всеки се пази и си прехвърлят топката един на друг.
но за масълцето ще доливаш брат!!!!!!!!!!
  • 0
KLEEMANN...!!!...МОЛЯ,СПРЕТЕ ЗЕМЯТА ИСКАМ ДА СЛЯЗА!!!
Публикувано изображение

#60 shrek1771

shrek1771

Чирак

• Потребители на форума
  • 60 Мнения:
  • Интереси:Mercedes - AMG
  • Автомобил:
    ML 63 AMG - 2007

Публикувано 21 март 2008 - 10:26

Мерси,а колко доливаш?Не Съм карал до сега джип,но имам и др нови коли слъжебни,до сега не съм доливал масло като ходя в представителства да ми го сменят,а и БМВ-то се обслужва в КАМОР а няма такъв проблем можеби защото е джип да дава така да гарчи

около 500гр. на 15000км аз го сменям на 15000км. А да ти кажа колите са еднакви няма значение за каде е правена / от към качество / все пак говорим за AMG / един механик един двигател / а не за нещо друго.
  • 0

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни