Голям Проблем за ML
Започната от Mr_Shadow, 19 мар 2008 - 03:55:32
104 мнения по тази тема
Публикувано 19 март 2008 - 12:51
Mr_Shadow, мисля че си попаднал и ти в сферата на легендите за "великата страна"... Няма такова нещо, че което е произведено в САЩ е по качествено. Когато говорим за една марка стандартите за производство са едни и същи. Оборудването наистина е различно за САЩ и Европа, но това не значи че качеството е различно. А и екстрите можеш да си ги поръчаш и в Европа същите като американските - само дето тук ще ти излезе по скъпо. Изискванията в САЩ за качествата на горивата и маслата са много по ниски отколкото в Европа. Проблемът в България е, че тук има много ментета, но ако си купуваш от официални и оторизирани дилъри консумативите няма проблем.
Колкото до това дали ще ти падне гаранцията, не мисля, но все пак най-добре е да си провериш при официалния вносител за България - Балкан Стар.
Колкото до това дали ще ти падне гаранцията, не мисля, но все пак най-добре е да си провериш при официалния вносител за България - Балкан Стар.
Публикувано 19 март 2008 - 12:53
Има някакъв резон в цялата работа, а и в Америка е по-евтино. Вземи си ги от Америка от дилъра с документ и си ги сложи в БГ при дилъра с документ.
Да и аз така мисля 1 човек да схване мисълта ми,ама не е толкова лесно,там с-та е сложна иначе едва ли щети ги прятят за БГ,иначе спор няма там са ефтини там за смяна на масло ми взеха 250$ а тук 750лв там за консомативи ще вземат 2 пути по-малко от тук и качеството на частитте ще е много по-добра от наще,но като ги запиташ за части и кажеш,че не си там в момента се правят на луди хаха
A N D R E E V
Публикувано 19 март 2008 - 12:57
Mr_Shadow, мисля че си попаднал и ти в сферата на легендите за "великата страна"... Няма такова нещо, че което е произведено в САЩ е по качествено. Когато говорим за една марка стандартите за производство са едни и същи. Оборудването наистина е различно за САЩ и Европа, но това не значи че качеството е различно. А и екстрите можеш да си ги поръчаш и в Европа същите като американските - само дето тук ще ти излезе по скъпо. Изискванията в САЩ за качествата на горивата и маслата са много по ниски отколкото в Европа. Проблемът в България е, че тук има много ментета, но ако си купуваш от официални и оторизирани дилъри консумативите няма проблем.
Знаеш ли не си прав,че качеството е едно и съшо както и кестрите аз ензнам в Европа да има падаща навигация няма,докато САЩ колите всички са с падащи и за качество са много по-здрави от Европеийските там имат големи изисквания за безопастност,аз имам познат в Балкан и тя каза,че не съм сбуркал,защото по-малко дефекти дават от колкото европейските ако имаш познат попитай го който да работи там давидиш какво ще ти каже колко от САЩ имат проблемии колко от Европа а колите за балканите са 3-то качество имам познат и го знам,че е така защото и цената е различна
A N D R E E V
Публикувано 19 март 2008 - 13:48
оф, чета си аз тая тема и нищо не отбирам, как може нашите коли да са 3-качество, и да не горят масло а твоята да е 1-во и да гори като трабанче.
Това за качеството на авромобилите е измишльотина на джамбазите, които продават коли втора ръка.Ти влизал ли си в автомобилен завод да видиш, как се правят коли?????
Там всичко е 1-во качество и върви на един конвеер, кой ще се занимава на тая кола да слага 1-во, на другата 2-ро, на третата 3-то качество части, егати замисли се малко бе човек, другото което, колите се произвеждат по един стандарт няма такова животно качество.
Аз например няма си купя никога кола американска слобка, защото имам роднини там и знам за какво става дума.
Но ако си купувам сега кола задължително ще я взема от америка, но не заради качеството а защото са по-евтини, но няма да е американска сглобка.
Това е причината да не карам ML сега, за понатаък ще си взема един но европейски, защо мислиш спряха производството им в америка, точно заради качеството.
Това за качеството на авромобилите е измишльотина на джамбазите, които продават коли втора ръка.Ти влизал ли си в автомобилен завод да видиш, как се правят коли?????
Там всичко е 1-во качество и върви на един конвеер, кой ще се занимава на тая кола да слага 1-во, на другата 2-ро, на третата 3-то качество части, егати замисли се малко бе човек, другото което, колите се произвеждат по един стандарт няма такова животно качество.
Аз например няма си купя никога кола американска слобка, защото имам роднини там и знам за какво става дума.
Но ако си купувам сега кола задължително ще я взема от америка, но не заради качеството а защото са по-евтини, но няма да е американска сглобка.
Това е причината да не карам ML сега, за понатаък ще си взема един но европейски, защо мислиш спряха производството им в америка, точно заради качеството.
Публикувано 19 март 2008 - 14:42
Смеете се ,но има истина в думите на човека
Публикувано 19 март 2008 - 14:59
Не знам кой е пубер , честно казано май ти си пубер , като гледам какви глупости пишеш....май никой не разбира какво искаш да кажеш ..... и не говори глупости защото не познаваш хората в този форум и нямаш представа кой какъв е ....на такива като тебе трудно ще се намери някой да ти помогне ......LYNX го е казал много точно ......аиде стига нямам по вече време за губене с такива като теб....остани си със здравеЗах не те знам,не се сърди,но си ограничен в доста неща чети какво пиша и недей да се изразяваш като някой пубертет,защото на такъв ми мязаш, тук не става въпрос кой къде ще си кара колата.....
Публикувано 19 март 2008 - 15:01
Mr_Shadow - явно пропагандата работи и то мощно. Написвам няколко изречения и спирам.
Аз работя в Амерканска фирма в немско.Правил съм някои неща дори за Мерцо.Контактувам директно с хора от Мерц.
Тва дет се прави за Америка е със 100% сигурност по голям боклук от това произведено за Европа по причина че в амеркиката изискванията са много по ниски от тия в европа.
Та понеже ми е работа да ги чета тия изискавания та знам-щото правим и за америка и за европа и за азия и така нататка.
Същото е и положението и с БМВ - -щом е за америка -просто колата се олекотява за да падне цената щото в Амеркиа мисля сам знаеш кое продава -само ниска цена- трябва да е в деиствие системата -плащаш 1 получаваш 2.
И си задаи сам на себеси 1 въпрос-коя кола трябва да е направена по добре
1-кола експлоатирана в немско -2 години гаранция и редовно карана по аутобана с 240
2- кола експлоатирана в америка-4 години гаранция но повече от 65 мили в час е видяла тук таме
2 са проблемите в бг
1я е че има намесен човешки фактор-и в ултра оторизиран Мерц сервиз да иде човек-в тоя сервиз хора работят-та затова и тия хор апитат -от кое масло да турим-от евтиното или от хубавото.
2я е че не работи съдебната ситема- и да ти взривят колата по тяхна вина -ще ги осъдш да платят нещо на куково лято.
Аз работя в Амерканска фирма в немско.Правил съм някои неща дори за Мерцо.Контактувам директно с хора от Мерц.
Тва дет се прави за Америка е със 100% сигурност по голям боклук от това произведено за Европа по причина че в амеркиката изискванията са много по ниски от тия в европа.
Та понеже ми е работа да ги чета тия изискавания та знам-щото правим и за америка и за европа и за азия и така нататка.
Същото е и положението и с БМВ - -щом е за америка -просто колата се олекотява за да падне цената щото в Амеркиа мисля сам знаеш кое продава -само ниска цена- трябва да е в деиствие системата -плащаш 1 получаваш 2.
И си задаи сам на себеси 1 въпрос-коя кола трябва да е направена по добре
1-кола експлоатирана в немско -2 години гаранция и редовно карана по аутобана с 240
2- кола експлоатирана в америка-4 години гаранция но повече от 65 мили в час е видяла тук таме
2 са проблемите в бг
1я е че има намесен човешки фактор-и в ултра оторизиран Мерц сервиз да иде човек-в тоя сервиз хора работят-та затова и тия хор апитат -от кое масло да турим-от евтиното или от хубавото.
2я е че не работи съдебната ситема- и да ти взривят колата по тяхна вина -ще ги осъдш да платят нещо на куково лято.
W 124 - 300D
W 124 - 230E
W 124 - 230E
Публикувано 19 март 2008 - 15:36
Предварително искам да се извиня на колегите ако някой се почувства засегнат от думите ми но ми се струва много странна тенденцията да се затрупват с мнения, някакви малоумни, като съдържание теми/визирам настоящата/. И като правило, всички такива теми са пуснати и абсолютно неграмотно и въпреки примитивния си текст са обсипани с отговори и съвети в рамките, само на няколко часа, т.е. удивявам се на вниманието, което им се обръща. Пресен такъв случай беше с с едни "прОжини". Ако модераторите считат, че в мнението ми има агресия или заядливи нюанси нека го изтрият.
Публикувано 19 март 2008 - 16:21
Да колега, много си прав, доста по-сериозни теми хващат прах и се забравят с по два-три отговора, а като се изцепи някой с някоя простотия- всички рипат и се надпреварват да му отговарят
Публикувано 19 март 2008 - 17:27
Винаги МЛ се е правил във САЩ дори ФЛОРИДА,но за качество,там са по-здрави,защото отговарят на техният стандарт за безопасност днес говорих с Балкан Стар и знаеш ли какво ми казаха ----> "Ния сме Дружество и ния трябва да се храни ме " хахаха сметни какви глупости ми говорят,защото частитие искам ги поръчам от САЩ да си чувал,че има завод в Турция кудето бълва частиоф, чета си аз тая тема и нищо не отбирам, как може нашите коли да са 3-качество, и да не горят масло а твоята да е 1-во и да гори като трабанче.
A N D R E E V
Публикувано 19 март 2008 - 17:30
Предварително искам да се извиня на колегите ако някой се почувства засегнат от думите ми но ми се струва много странна тенденцията да се затрупват с мнения, някакви малоумни, като съдържание теми/визирам настоящата/. И като правило, всички такива теми са пуснати и абсолютно неграмотно и въпреки примитивния си текст са обсипани с отговори и съвети в рамките, само на няколко часа, т.е. удивявам се на вниманието, което им се обръща. Пресен такъв случай беше с с едни "прОжини". Ако модераторите считат, че в мнението ми има агресия или заядливи нюанси нека го изтрият.
Защо да го трият искаш ли да ти кажа,че въпроса който съм задал тук дори днес в Балкан Стар неможаха ми отговорят некви началници,а недей се изкава по-такъв тъп начин тук не стада дума за прожина или др...,просто чети
A N D R E E V
Публикувано 19 март 2008 - 17:32
Не се сърди,не вниквате в това което съм писалНе знам кой е пубер , честно казано май ти си пубер , като гледам какви глупости пишеш....май никой не разбира какво искаш да кажеш ..... и не говори глупости защото не познаваш хората в този форум и нямаш представа кой какъв е ....на такива като тебе трудно ще се намери някой да ти помогне ......LYNX го е казал много точно ......аиде стига нямам по вече време за губене с такива като теб....остани си със здраве
A N D R E E V
Публикувано 19 март 2008 - 17:35
Смеете се ,но има истина в думите на човека
То има много истина в думите ми,но човек трябва да е имал зимане даване в САЩ или да е живял и сам ще разбере какво казвам,а не само да се изкава за неща за които и той дори не се е сблусквал,както днес от Балкан Стар мислеха и 30мин секи вика,ще питам този Шеф и този и накрая стигнаха до това което ги обеждавах,както тук никой не вниква в това което пиша....
A N D R E E V
Публикувано 19 март 2008 - 18:04
Тука се заформила хранилка гледам. Колега, пишеш че ни мързи да четем, както съм ти го написал , 3 пъти те чета и не мога да разбера каде ти е големиа проблем. Пишеш, че си задал въпрос, а сега виж колко въпросителни си ползвал и ми кажи каде ти е въпроса. Мисълта ти преминава от едно нещо в друго, изречениÿта са слети, аз поне нищо не разбирам. Качеството на колите произведени за щатите и за Европа е в полза на Европа. Екстрите на американските зглобки са повече в стандартната версиа.
Член на УС на МБКБ- "Мисля че е очевидно, че щом е Мерцедес-Бенц КЛУБ България форума е на клуба и респективно на членовете му. Всичко други са добре дошли но са само гости. smile.gif А като отидеш на гости не даваш акъл как да си подредят хората мебелите, нали?"
Публикувано 19 март 2008 - 19:39
Ебах тоа ML Той да не е зглобяван в НАСА? Като чета с какви качествени части е направен той е готов за полет вече!Остава смяната на маслото и да полети в космоса Колега задавам два бързи въпроса 1. Защо като си купихте ML от САЩ не помислихте за подръжката му в BG? 2. Убедете аудиторията тук изписала две страници,че вашия ML е направен с по-качествени части от останалите? Благодаря за отговорите
В тази криза няма пари за ракия,а жената купила хляб!
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни