MICHELIN или YOKOHAMA
Започната от
ikom
, 08 мар 2008 - 13:55:14
77 мнения по тази тема
Публикувано 08 март 2008 - 22:33
Публикувано 09 март 2008 - 00:46
Ами аз сега си купих два броя KLEBER HYDRAXER какво ви е мнението за тези гуми?
Публикувано 09 март 2008 - 00:52
Ето и малко за гумите TOYO
Аз лично съм много доволен от Варио.Това е всесезонната гума на TOYO.На мойта каляска съм със стар модел- Vario4 и не съм имал никакви поблеми тях ни лято ни зима.
Скоро преди снеговете сложихме 4 нови Vario V2 (най-новия модел) на един Пасат5.Колата си стъпа перфектно.Карах я със старите й гуми (5мм грайфер) и веднага след това с новите.Устойчивостта просто е несравнима.В снеговете пак я взех да я пробвам как се държи.Както и очквах не се разочаровах.
Аз лично съм много доволен от Варио.Това е всесезонната гума на TOYO.На мойта каляска съм със стар модел- Vario4 и не съм имал никакви поблеми тях ни лято ни зима.
Скоро преди снеговете сложихме 4 нови Vario V2 (най-новия модел) на един Пасат5.Колата си стъпа перфектно.Карах я със старите й гуми (5мм грайфер) и веднага след това с новите.Устойчивостта просто е несравнима.В снеговете пак я взех да я пробвам как се държи.Както и очквах не се разочаровах.
Публикувано 10 март 2008 - 10:22
Аз на моита пура сам с MICHELIN и сам много доволен до сега сам нямал никакви проблеми с тях
Публикувано 10 март 2008 - 10:34
Тойо са гуми, които се използват от много фирми производители на автомобили за първоначално вграждане на колите им. Огромната конкуренция на автомобилния пазар, кара производителите сячески да свалят себестойността на продукцията си, изплзвайки гуми за първоначално вграждане с най-ниската цена... Много дилъри, предлагат като опция /срещу доплащане разбира се/ подмяната им с по-маркови гуми при покупка на нов автомобил. Дори и тук в Аутоиталия са ми предлагали с/у доплащане да подменят първоначално вградените САВА за други по избор. Мисълта ми е, че стока, която се е преборила за най-изгодна, едва ли може да претендира и за най-качествена.До колкото знам и Ауди А8 и те са с Тойо.
Публикувано 10 март 2008 - 10:44
Ами това е Мишлен, правен в Англия май беше. Изводите-за тебе. Аз съм карал такива и бях доволен.Ами аз сега си купих два броя KLEBER HYDRAXER какво ви е мнението за тези гуми?
Публикувано 10 март 2008 - 13:00
С kLEBER летен беше обута старата служебна, карах ги 3 години, както и Тойотата на жена ми е с Клебер, но зимен. Много съм доволен, меки гуми, не изпускат завоя, не превъртат, поне първите 2 години... Сега зимни съм решил да купя за Мерца точно Клебер, мисля, че са едно от най-добрите решения като съотношение качество/цена. 195/65/15 бяха около 140 лв в Диана летните, зимните са малко повече, сигурно.
Публикувано 12 март 2008 - 06:39
Привет на всички й аз от началото на зимата съм с Мишелин и по вина на БОСА Но сега съм му благодарен няма нужда да ви казвам че на първия километър градско просто возията беше съвсем друга а при мен е доста твърдичко със този спорт на окачването но трябва да ги свалям че пролет иде вече ще слагаме вече летния
www.na-offroad.com
Мерцедес-Бенц 200се купе
Мерцедес-Бенц 200се купе
Публикувано 12 март 2008 - 06:51
Вземи си Барум ма гледай да е поне 450 твьрдост на гумата и ще си спомниш за лагерните колички едно време.
Аз на Мрака дето почти не се чува вьтре и почти не се усеща как стьпва като я качих на Мишелинки и еееееее,КЕФ майка,лизга се значи,няма да трепне колицата.С Кумото все едно по павета карах,снадка на мост и фрааас,все едно незнам от кьде сьм минал.Виках си ееее кво толкова,магистрала само,караш сьс 130 -140,вечно лято................заеби ги тия,козата си иска прьч.На 123 мога да карам какво да е / на 3 години и конците вьн,нов Барум /ма 124 и 140 си искат Мишелин според мен.
.
Публикувано 12 март 2008 - 09:50
Бе то ората са казали:
Като е кола - да е мерцедес, като е гума - да е мишелин, като е телефон да бъде нокиа
Йокохама-мокихама, от как станаха каладжии, откога им поцърне
на смотаните джапаки,
нихната мама
...
И фекалиите им едва ли са по-малко мутирали от тях самите.
То май имаше една хубава тема където да кажа тва горното и да е на място, ама не са хора това!
Ще се консолидирам с боса (ма кви думи, а?!?) по отношение на мишлена.
Тя и анкетата е показателна, мисля.
BTW любопитно ми стана на какви пари стъпва размера, за който пита колегата?
Аз бях пред голяма дилема теза дни - да изхвърля 16" "бъбреци" и да мина на 15" метал и лятото.
В крайна сметка реших да рискувам със алуминия и заръчах Primacy HP - 215/55/16.
Днес, утре трябва да ида и да си ги взема.
Имам тайни подозрения, че 15" Primacy щеше да ми се хване толкова по-евтино и че с разликата можех да си купя и 4 джанти.
Взех ги с най-ниския скоростен индекс H за модела и пак ме отупаха с 225лв на парче.
Много ли е или малко нямам идея - на мен ми се видя адски много.
Както и да е: минало-бешело.
И са ако се окаже, че пак имам лекото биене след 100км, ще взема една вария дето се мота из двора и ще ги смеля ритуално тея алуминиеви джанти
Като е кола - да е мерцедес, като е гума - да е мишелин, като е телефон да бъде нокиа
Йокохама-мокихама, от как станаха каладжии, откога им поцърне
И фекалиите им едва ли са по-малко мутирали от тях самите.
То май имаше една хубава тема където да кажа тва горното и да е на място, ама не са хора това!
Ще се консолидирам с боса (ма кви думи, а?!?) по отношение на мишлена.
Тя и анкетата е показателна, мисля.
BTW любопитно ми стана на какви пари стъпва размера, за който пита колегата?
Аз бях пред голяма дилема теза дни - да изхвърля 16" "бъбреци" и да мина на 15" метал и лятото.
В крайна сметка реших да рискувам със алуминия и заръчах Primacy HP - 215/55/16.
Днес, утре трябва да ида и да си ги взема.
Имам тайни подозрения, че 15" Primacy щеше да ми се хване толкова по-евтино и че с разликата можех да си купя и 4 джанти.
Взех ги с най-ниския скоростен индекс H за модела и пак ме отупаха с 225лв на парче.
Много ли е или малко нямам идея - на мен ми се видя адски много.
Както и да е: минало-бешело.
И са ако се окаже, че пак имам лекото биене след 100км, ще взема една вария дето се мота из двора и ще ги смеля ритуално тея алуминиеви джанти
Публикувано 12 март 2008 - 10:03
.
.
Бе то аз винаги съм харесвал алуминиевите джнти,но никога няма да си сложа.Ако пак ти направят мизерия си слагай 15-ки,по високи гуми и оригиналните тасове с лъскавия кант по тях.За мен лично няма нищо по-красиво от перфекто боядисани или цялостно излъскани неръждавейки тасове за 14-ки или платмасовите оригинални за 15-ски... Малко ретро мислене но аз съм малко такъв.
Публикувано 12 март 2008 - 10:08
На мен са ми високоскоростни континенталки 225/45/17 - по 310 лв. парчето. Не знам колко са меки, ама ако сложа по-меки от тях ще карам по джанти и на всяка дупчица ще сменям гума. Не става!
Публикувано 12 март 2008 - 10:13
Мишелинки карал ли си на тая кола?
Не ти скачам,просто искам да знам на какво се базира мнението ти за Мишелина
Асенчо нали се сещаш че Мишелин при теб и Мишелин при нас немат нищо общо

СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано 12 март 2008 - 11:00
Асенчо нали се сещаш че Мишелин при теб и Мишелин при нас немат нищо общо
Имат,но общото е май само цената...