На мен ми харесват и двата модела.
Мишлен е мека и приятна гума за каране в градски условия,и не само.
Йокохамата е спортен тип гума която в градски условия не се държи добре.Спортна гума иска хубаво загряване и след това става перфектна.
Лично мнение без ангажименти към каквото и да било.
Поздрави.
MICHELIN или YOKOHAMA
Started by
ikom
, 08 Mar 2008 - 13:55:14
77 replies to this topic
Posted 10 February 2010 - 11:46
Не хапи този,който може да те изяде.
Posted 16 February 2010 - 00:35
Имам Primacy летни. Идеални са.
Но темата е весела. Едните говорят за сняг, другите за търкане. Третите за "марки".
Истината е, че всеки преценя за себе си от един клас нагоре.
За пример си купих предни Корморани,205-16ки, от Метро, чисто нови, на цената на 2 "маркови" гуми втора употреба...
Ами доволен съм, догодина още 2 и така... по 2 нови зимни на сезон, ако изпиля сегашните задни (много вероятно е да стане, тая кола си мрази задните зимни гуми).
Но аз честно съм най-доволен за летни от Дънлоп Спорт и от Мaxxis MA-Z1.
I това си е мой избор... тук все ще се намери някой да ме убеждава, че трябва да имат 1см. грайфер, но всеки си преценя.
Гласувах за Yokohama. Бих пробвал и Falken, но не съм карал с такива още.
Но темата е весела. Едните говорят за сняг, другите за търкане. Третите за "марки".
Истината е, че всеки преценя за себе си от един клас нагоре.
За пример си купих предни Корморани,205-16ки, от Метро, чисто нови, на цената на 2 "маркови" гуми втора употреба...
Ами доволен съм, догодина още 2 и така... по 2 нови зимни на сезон, ако изпиля сегашните задни (много вероятно е да стане, тая кола си мрази задните зимни гуми).
Но аз честно съм най-доволен за летни от Дънлоп Спорт и от Мaxxis MA-Z1.
I това си е мой избор... тук все ще се намери някой да ме убеждава, че трябва да имат 1см. грайфер, но всеки си преценя.
Гласувах за Yokohama. Бих пробвал и Falken, но не съм карал с такива още.
Posted 03 March 2010 - 16:26
Ползвам единствено MICHELIN и Pirelli 185/90. Гуми трепач, нямат грешка .
DIGITAL VIDEO BROADCASTING SATELLITE TELEVISION
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users