Публикувано 30 януари 2008 - 07:15
Публикувано 04 февруари 2008 - 20:38
Та-ДА НАПРАВЯ ОТЧЕТА: След проверки по моргите-ядец! Минах на вариант заваряване . Материала се оказа ЦАМ-и пак ядец! Предложиха да го залепят с лепило и тогава вече им го оставих да си го бият в главите. НекъФ менте, ама нов-180 лв., с доставка 14 дни.! Неам нерви да чакам! И хоп - на Симеон при Ибро, заедно с маркучите-240 лв., ама чист и неопетнен!!! Извади го от раз. Тоя сириец ме убива!След 30 мин. вече форсирах по асВалтЯ!Ще се разберем накрая
Точно това казвам - аз нямам никакви задръжки към втората употреба точно за този радиатор.
shiki, съвсем в реда на нещата е от където и да го вземеш, да направиш уговорка за връщане ако има проблем в рамките на няколко дни.
Бележат си го и отиваш да монтираш.
За съжаление не мога да те ориентирам към конкретно място.
Чувал съм доста за моргата в с. Подгумер но никога не съм ходил там.
Публикувано 04 февруари 2008 - 21:57
Публикувано 05 февруари 2008 - 16:15
Та-ДА НАПРАВЯ ОТЧЕТА: След проверки по моргите-ядец! Минах на вариант заваряване . Материала се оказа ЦАМ-и пак ядец! Предложиха да го залепят с лепило и тогава вече им го оставих да си го бият в главите. НекъФ менте, ама нов-180 лв., с доставка 14 дни.! Неам нерви да чакам! И хоп - на Симеон при Ибро, заедно с маркучите-240 лв., ама чист и неопетнен!!! Извади го от раз. Тоя сириец ме убива!След 30 мин. вече форсирах по асВалтЯ!
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни