Към съдържанието

  •  

kmetus

Регистрация: 27 дек 2007
Офлайн Последно: 09 авг 2014 - 19:34:33
-----

Моите теми

Предпазна клапа от гърмежи на газ на 124-ка 2,0 ?

22 януари 2008 - 21:26

Колеги случайно да се сеща някои от вас ,който е запознат с тоз мотор каде му се слага клапа за гърмежа като се монтира газово устройство. Днеска ми поставиха АГУ работи нормално не е гърмяла още за всеки случай утре ще сменя свещите . А майстора ми вика че на тоз мотор не се монтирала клапа нямало къде на механичната инжекция само маркуча и отдолу излизал при гърмеж и толкова каза не се тревожи. Някой можели да даде малко акъл с кво да внимавам и квимерки да вземам.

Колеги спешна нужда от съвет за 124-ка

14 януари 2008 - 20:01

Колеги, някой от вас може ли да ме упъти към някой добър газаджия във Варна който да не дере кожи? Че трябва да слагам газово , а те ми викат 600 лв.

Pазглобяване на централната конзола

03 януари 2008 - 15:24

Колеги имам проблем с кабелите които са за музиката още като купувах колата те бяха изолирани. Обаче след като се прибрах във Варна с нея при по щателен оглед видях че са доста разтопени и впити един в друг от там най вероятно дават на късо и съответно бушона ми е изгорял и не ми свети плафона и куп други неща които са зака4ени там. Тъй де някои свалял ли е тая конзола с парното музиката и другите джиджавки защото не мога да бръкна толкова на вътре да оперирам? Ако има такива да пишат как става или ако е голяма философия да го оставям за пролетта. Също и един друг проблем, в дясната духалка която е до вратата се чува едно пращене като дам на контакт дали има някаква перка там или някакво смущение в говорителя?

Ръководство за 200 ЦЕ

02 януари 2008 - 11:34

Колеги даите акъл от къде да намеря ръководство за моя МБ200 це . И имам ощте един малоумен въпрос относно климатика на колата ми не съм наясно трите копчета дето са едно под друго с перките и по средата на едното пише ауто ажеба кое е за климатик кое за парно защото на въртока ми за температурата има градуси някои ми викат " туй твойто е с климатроник ва" и аз съм в заблуда в момента и има ли вероятност тоз климатик да отоплява или си вношавам или е само за студено? До сега съм карал само японски кошници и съм скаран с МБ все още.
Благодаря за разбирането

Газова на 200 ce

27 декември 2007 - 17:57

Колеги, скоро си купих 200 ce . Досега съм карал само японски автомобили и не съм навътре с Мерцедесите. Случайно някой от вас може ли да ми каже дали е доволен от вървенето на газ на такъв мотор и какво е газово му е сложил и има ли проблем с него, а също така от къде мога да си намеря упътване за колата на англииски, защото моето е на инталиянки пък с него съм скаран? Мерси предварително!


кирилица. моля