Към съдържанието

  •  

perry

Регистрация: 07 сеп 2007
Офлайн Последно: 20 юли 2008 - 13:54:44
-----

Моите теми

Проблем с ABS на 124

05 ноември 2007 - 20:32

Здравейте колеги. От както съм си купил мерцедеса тоест 3/4 месеца не ми работи ABS системата.Лампата за ABS не свети,но предполагам че тия от автокъщата като са сваляли таблото да въртят километража са махнали и крушката.Но както и да е важното е че не работи.Каква може да е причината? Някой от датчиците или някое реле. Ако някой знае сервиз който се занимава с спирачни системи и са добри нека да сподели малко инфо, че на мене в тоя студ не ми се ляга под колата да тарся проблема . :nono

С колко нютона да затегна лагерите на 124 2.0I

01 ноември 2007 - 20:38

Здравейте колеги имам следния проблем Разглобих Един 124 2.0 I бензин да мu смена сегментите и стигнах до задънена улица не знам с колко нютона да затегна лагерите на коляновия вал и на главата.Ако някой има познания или ремонтен каталог нека сподели малко инфо ще му бъда мноого благодарен.

Хората които пък и хабер си нямат за какво питам моля да не пълнят темата с глупости и да си запазят простотиите за тях си.БЛАГОДАРЯ

Проблем с паленето на 124 2.0

07 септември 2007 - 14:06

Здравейте. Имам мерцедес 124 купе 2.0 91.г. Имам проблем с паленето когато е студена.Казаха ми че за първоначалното палене има 5-та дюза която може би не работи. Пробвах 5-тата дюза и действително не пръска, но и дадох ток на късо и работи.Това означава че не стига ток до нея.Чух че имало някакъв темперетурен датчик който одговарял точно за тази работа.Та вапроса ми е знае ли някой кой е този датчик, как изглежда и къде се намира за да го провера и него?

ПРОБЛЕМА РЕШЕН.

Зад акумолатора под предпазната кора зад компютера има две черни релета.До тях от дясно има едно по малко сивкаво набутано на долу на което от горната страна има бушон покрит с прозрачно капаче. Смених го понеже беше гръмнал и колата тръгна като нова.Пали от раз не се дави вече като е студена абе стана супер.