Към съдържанието

  •  

shadenfroh

Регистрация: 26 яну 2015
Офлайн Последно: 06 яну 2021 - 21:20:38
-----

Моите мнения

В тема:Питане за конкретна обява

14 октомври 2016 - 13:45

А на големите лаячи които раздават с лекота на база снимки квалификации от рода на кенеф,тотал и т.н.,е моля ви се дайте да видим и оценим вашите перфектни коли!

 

За втори път същото мнение с различни думи. Хората обръщат внимание на конкретната кола и снимките й, никой не виждам да се надува с перфектната си кола.

 

Какво общо има състоянието на техните коли?

Какво общо има състоянието на твоята кола?

Как това подкрепя аргумента ти?

С какво помага това на човека, който пита за колата?

 

"Иначе"-то при перфектния Кайен струва конкретна сума пари. Тогава става перфектен. А какво намекват рапидките в бронята на кола за 100 хил. за собственика й?


В тема:Преглед в Балкан Стар

08 октомври 2016 - 18:27

Не Злословете към Балкан Стар. 
 
Това е нормална компания която търси, издържа се и се стреми да генерира нормална печалба, евентуално. 


Не злословя. Сбъркали са и вината си е тяхна. Ако диагнозата беше вярна, вероятно щях да си оправя колата при тях, с нови части. Вместо това ме загубиха като клиент, защото ненавиждам да ме лъжат.

Аз също работя с клиенти. Опитът ми показва, че новите ги водят доволните стари.

В тема:Преглед в Балкан Стар

08 октомври 2016 - 07:50

Развитие по темата - диагнозата на Балкан Стар Пловдив за проблем в хидротрансформатора е опровергана от два източника. Единият е мой личен жокер, другият е Бай Васо.

 

Васко, ако четеш, нарочно не ти казах нищо за другото мнение. И двамата използвахте абсолютно едни и същи думи за проблема на колата с еднаква категоричност.

 

Това, което ме озадачи, е, че не става въпрос за превантивна смяна на компонент, който е в начало на дефектиране. Иде реч за грешна диагноза на официалното представителство на марката на стойност 4000 лв.


В тема:Избор на бензинов W210 - 320, 280, 200 комп. ?

30 септември 2016 - 14:17

Аз имам един въпрос,конкретно към вас господине,относно този интересен списък с претенции на кандидат купувачи който сте пльоснали.
 
Та господине въпросът ми е следният:
Вие когато продавате автомобил отговаря ли на всички тези критерии???

 
Това има 0 общо към темата. Приемам, че искаш сериозен отговор и пиша такъв, понеже си пропуснал идеята ми:
 
Аз купих две 16-годишни бангии за два месеца (едната германска, другата българска) след успешно преминаване на въпросния оглед и последвал квалифициран оглед в сервиз.
На прегледите и на двете механиците ми казаха "поздравления, не знам къде си намерил такъв автомобил, проблеми скоро няма да имаш".
 
Всеки сам избира какво да прави с парите си. Аз ценя моите и искам да знам за какво съм платил и какво карам. Ако мога да намаля вероятността за проблем от 50% на 25%, ще направя каквото мога.
Не мога да обясня колко ме учудват хората, които си купуват кола импулсно, щото точно тая кола им прави пишката най-дълга. Возите си жените и децата в тия железарии. Малко по-сериозно трябва.
Колата е лукс и иска сериозно отношение. Това е нещо неосъзнато в България. Другия вариант е форумни теми с главни букви.
 
Но пък аз съм доста прост човек, така че може и да греша. Важното е да сме живи и здрави!  :beer


В тема:Избор на бензинов W210 - 320, 280, 200 комп. ?

29 септември 2016 - 21:45

като си купува човек кола, обикновено е като влюбен... ти му говори, па квото ще да става.

По същата причина е пълно и с разводи ;-) Но има и хора, които мислят като избират.

Озадачава ме "стандартни течове от охладителната система"

Четох, че през 100на хиляди км започва да сълзи тук-там и се сменят тръгналите връзки и уплътнения.

С малко закъснение пиша, но в крайна сметка се спрях на E320 4matic. Направих му обслужване на масла, филтри (двигател, автомат)

Поздравления! Аз се усмихвам всеки път като паля моята. Сменете и другите течности, че някои може и никога да не са пипани.