Към съдържанието

  •  

dmexiss

Регистрация: 26 дек 2013
Офлайн Последно: 16 окт 2014 - 19:14:08
-----

Моите теми

Странен проблем с парно/климатик

28 януари 2014 - 20:27

Така, проблема на кратко, дано успеете да ме разберете... Размразих си колата, всичко както трябва и изведнъж започна да излиза въздух от въздуховодите на парното/климатика.. Все едно съм го включил, но не съм... врътнах първо на 1 степен,2ра степен, няма разлика, но като пусна на 5та духа,както трябва силно. На скорост като съм/в движение/ духаше по-слабо, а като спра силно... Така минаха няколко часа/това става по обяд/ и се пооправи, но как се пооправи: вече духа по-леко... Спирам колата духа 2-3 секунди и се изключва... Реших да питам преди да отида на еладжия да ми я погледнат, за да не би да е нормално за такова време и да се изложа.. Примерно, защото колата беше цялата замръзнала.. да е влязла вода при размразяването, нещо от леда, не знам... Нека някой компетентен да каже дали е нормално, ако не какъв може да е проблема. 

Благодаря предварително за отговорите : )


Смяна, оправяне, помощ за варненец

09 януари 2014 - 18:23

Здравейте, казвам се Дамян и съм нов във форума ви. Наскоро закупих Mercedes W202 C180 - 94 година и искам да попитам има ли някои разбиращи колеги от Варна, които да ми помогнат с няколко проблема. Четох за някой от нещата във форума, но не се получават и искам, ако има някой от града ми, да се видим, да обясни и удари 1 рамо :) 

Та ето няколко неща, които ме дразнят - 1.не светят светлините на дясната врътка за климатика. / Четох, че било много лесно - вадели се с издърпване... ама на,дърпам...дърпам... не излиза, а ме е страх да не счупя... / 

2. Вратите ми не се затварят лекичко, а трябва да се поблъсне леко, особено шофьорската.

3. Чудя се дали да не си взема хромирани рингове за таблото и капаци хромирани за страничните огледала... Ако има някой, с когото да свалим таблото/тук четох много, изглежда супер лесно, но когато не разбираш много е по-добре да има някой до теб- хем за помощ, хем за моабет :P/

4. Да ми препоръча с какво да третирам кожения салон.

5.6.7.8 Да се запозная с колеги, които разбират от любимата ми марка коли, към които да мога да се обръщам за помощ.. ако мога и аз да им помогна с нещо :)

1509741_803236429692675_613049800_n.jpg