Към съдържанието

  •  

mitun

Регистрация: 06 мар 2006
Офлайн Последно: 19 апр 2019 - 12:11:40
*****

Моите мнения

В тема:Шум от бензиновата помпа

27 август 2015 - 16:53

Тоа резервоар като два ташака, мисля че е на седаните моя е такъв:

035939650.jpg?r=0


В тема:Шум от бензиновата помпа

26 август 2015 - 12:03

Първото което реших да направя е смяна на филтъра, но той е на цената на помпата и това спиране-тръгване на шума ме разколеба. Та реших да не фърлям работещи елементи, а първо да открия проблема, но ще трябва да се почне от някъде все пак


В тема:Затъмняване на стъклата на автомобилите ...

29 април 2015 - 13:00

Аре пак се почва:

КАТ започва акция ”Тъмни стъкла”

От 30 април КАТ започва проверки на всички автомобили, за които има съмнения, че са с допълнително затъмнени стъкла. При установени нарушения водачите ще бъдат санкционирани по силата на Закона за движение по пътищата.

Според чл. 105 се забранява "ограничаване на видимостта през челното стъкло и през страничните стъкла на автомобила, осигуряващи видимостта на водача към пътя, както и намаляване на прозрачността им".

Има и още един текст към същия член, според който "ограничаване на видимостта през стъклата на задните врати на леките автомобили, както и намаляване на прозрачността им, се допуска само при наличие на огледала за виждане назад от двете страни на автомобила".

При операцията пътните полицаи ще продължат да проверяват участниците в пътния трафик и за неплатени глоби. При наличието на информация за неуредени сметки, на длъжниците ще бъдат отнемани свидетелствата за правоуправление до заплащане на дължимите глоби.

 

http://dnes.dir.bg/n...a-18966074?nt=4


В тема:Регулиране на задницата

28 април 2015 - 11:53

Колега, моите задни пружини бяха счупени и двете. След смяната с нови колата си остана на същото ниво. Мисля че можеш да регулираш височината само от кантара на нивомата. Сигурно новите пружини са ти по-къси защото са за Авангард. Афтър маркет пружините са само два вида: Авангард и Класик/Елеганс. За S210 има 8 или 9 вида пружини, които се монтират в завода в зависимост от вида двигател, трансмисия и екстри по колата. Изчисляват се по едни таблици с точки за всеки компонент от оборудването. Сигурно си забелязал цветните маркери на пружините (оригиналните, Лесджофорса нямат). Та моя съвет е: мъчи кантара някак