Проблем странно скърцане отпред в дясноW124 200CE
Started by marker, 13 Jan 2008 - 18:13:21
46 replies to this topic
Posted 19 January 2008 - 12:54
интересното е че започва да го прави
като я покарам примерно 10 минути
преди това си е добре без никакви проблеми
мерси на всички за отговорите
като я покарам примерно 10 минути
преди това си е добре без никакви проблеми
мерси на всички за отговорите
Posted 23 January 2008 - 21:19
и аз мисля така,имах същото скърцане,като мина през неравност или при слизане от колата пак скърца,но замлъкна,намазах всички гумени места и основно тампоните на стабилизиращата щанга с ГРЕС ,може да минат 1-2 дни да смаже навсякъдетампоните на стабилизиращата щанга ,.....те скърцат!
Posted 29 January 2008 - 20:42
Колега Marker, ако сте решили проблема и сте разбрали от какво Ви е скърцала предницата, то моля Ви споделете с останалите колеги от Форума. Благодаря Ви и безаварийно каране.
Posted 30 January 2008 - 15:34
Интересно ТОЧНО същата тема щях да постна като видях тази Колата ми е 200ЦЕ. Като въртя волана и Скърца майката си трака не се търпи бях на сервиз днес слойиха масло в шарнира и казаха ок след 10 мин пак скърца и този път бе МНОГО СИЛНО някакви идей ? Да зема да смазвам всичко наред ли или ? шарнир да сменям? колега колко ти взеха за двата шарнира и работата ако не е тайна и каде прави колата ?
<span style='font-size:11pt;line-height:100%'>Има една кола и тя е с мерник на капака!!! Всички други са част от пълнежа. . .</span>
Преференциални условия за всички от форума. Застраховки Граждансака Отговорност, Каско и други с ОТСТЪПКА от 5 до 12%. Застраховките са към АРМЕЕЦ. завсички Членове на МБКБг 10%
контакти на ЛС или на [email protected]
Преференциални условия за всички от форума. Застраховки Граждансака Отговорност, Каско и други с ОТСТЪПКА от 5 до 12%. Застраховките са към АРМЕЕЦ. завсички Членове на МБКБг 10%
Posted 30 January 2008 - 15:50
Не смазвай а сменяйИнтересно ТОЧНО същата тема щях да постна като видях тази Колата ми е 200ЦЕ. Като въртя волана и Скърца майката си трака не се търпи бях на сервиз днес слойиха масло в шарнира и казаха ок след 10 мин пак скърца и този път бе МНОГО СИЛНО някакви идей ? Да зема да смазвам всичко наред ли или ? шарнир да сменям? колега колко ти взеха за двата шарнира и работата ако не е тайна и каде прави колата ?
Смазвайки щума изчезва но времето до поразията остава, и затова според мен е по-добре да се смени!
Все пак това си е предница а там шега не бива
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Posted 30 January 2008 - 16:13
Смяна на шарнир: 90лв с труд, в известен във форума сервиз в София,без да го наименовам, за да не спамя с реклама...
Verba volant,scripta manent...Казаното отлита,написаното остава .../ако не го изтрият/....
На тази сладурана е кръстена нашата марка
Мерседес Йелинек
Мерседес Йелинек
Posted 30 January 2008 - 17:22
И все пак сервиза е ? тук не е важна рекламата а информацията ... за петко ли става дума ?Смяна на шарнир: 90лв с труд, в известен във форума сервиз в София,без да го наименовам, за да не спамя с реклама...
<span style='font-size:11pt;line-height:100%'>Има една кола и тя е с мерник на капака!!! Всички други са част от пълнежа. . .</span>
Posted 31 January 2008 - 08:42
Да.И все пак сервиза е ? тук не е важна рекламата а информацията ... за петко ли става дума ?
Verba volant,scripta manent...Казаното отлита,написаното остава .../ако не го изтрият/....
Мерседес Йелинек
Мерседес Йелинек
Posted 31 January 2008 - 15:36
всички казаха какво ли не ,но никой не се замисли дали пък не е от ,така наречените лагери или там както се казват може би гумени тампони на пружината или на самия амортесиор ,Набий една спринцовка с 2 кубика(мл.) масло в долния и горния шарнир и пробвай пак
(не пречи и не вреди)
аз имах една такава случка с една цетка..........някви такива спомени,а ма тя маи беше макферсон ...
провери все пак
Posted 31 January 2008 - 15:39
лагера на макферсона..........!Интересно ТОЧНО същата тема щях да постна като видях тази Колата ми е 200ЦЕ. Като въртя волана и Скърца майката си трака не се търпи бях на сервиз днес слойиха масло в шарнира и казаха ок след 10 мин пак скърца и този път бе МНОГО СИЛНО някакви идей ? Да зема да смазвам всичко наред ли или ? шарнир да сменям? колега колко ти взеха за двата шарнира и работата ако не е тайна и каде прави колата ?
аз имах такава случка с една цедка
Posted 31 January 2008 - 15:55
Макферсон ли беше?!? Сигурен ли си че е било Ц-ка?!?лагера на макферсона..........!
аз имах такава случка с една цедка
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Posted 01 February 2008 - 12:15
Ако някои ми каже какво е МАКВЕРСОН ще съм му благодарен... Странното е че скърцането изчезна но лекото притропване през малки дупки като минажам остана. Та да сменям ли шарнира или да го забавя докато не е сигурен за смяна ?
Posted 01 February 2008 - 13:07
След скърцането се появава тропането.Едно от доказателствата,че е шарнир.Но врачките май вече са кът у нас, така че едно качване на подемника и една щанга решават спора да бъде или не,шарнир или не..
/По повод скърцането преди това в друг сервиз смених" макферсоните",но скърцането не изчезна ,докато не смених шарнира т.е. зависи от този,който поставя вярната диагноза.Макферсони в кавички,защото някои наричат така горното окачване на амортесьора/
/По повод скърцането преди това в друг сервиз смених" макферсоните",но скърцането не изчезна ,докато не смених шарнира т.е. зависи от този,който поставя вярната диагноза.Макферсони в кавички,защото някои наричат така горното окачване на амортесьора/
Мерседес Йелинек
Мерседес Йелинек
Posted 01 February 2008 - 13:53
според мен МАКФЕРСОН Е това когато пружината се нахлупва в/у стеблото на амортесъора,естествено вътре в стеблото се слага пълнителя,а не са разделени по отделно пружина и отделно амортесъор.....Ако някои ми каже какво е МАКВЕРСОН ще съм му благодарен... Странното е че скърцането изчезна но лекото притропване през малки дупки като минажам остана. Та да сменям ли шарнира или да го забавя докато не е сигурен за смяна ?
4 user(s) are reading this topic
0 members, 4 guests, 0 anonymous users