Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Простаци ли са сме притежателите на МЕРЦЕДЕСИ

• Please log in to reply
62 мнения по тази тема

#31 Тоцата

Тоцата

Напреднал

• Потребители на форума
  • 543 Мнения:
  • Град:от село съм :)
  • Автомобил:
    FORD EXPLORER

Публикувано 15 януари 2008 - 20:35

Телефоните винаги ги слагам на масата...

Ма не е от гъзария, просто като си сваля якето и като го сбутам в купчината как да чуя когато ме търсят ;)

Та тъй, иначе ключовете от колата за чий да ги слагам... нали спирам пред входа :tongue: .
  • 0

#32 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 15 януари 2008 - 21:07

Простаци ми,е ме на мен - като оставя колата някьде и трябва да я кара друг и става баси ташака,имам ключове за моя,на жената,за резервния,на майка ми и на брата.А оди разбери с кой се пали мойта :flagMB new: Пьлен простак да се ева. :flagMB new:
  • 0
.

#33 Vladek

Vladek

Майстор

• Потребители на форума
  • 3744 Мнения:

Публикувано 15 януари 2008 - 21:18

Ееее...
Човек не мож се дореди от вас
Ще зема да се откажа....
:4036:
  • 0
Публикувано изображение
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител

#34 m_hi88

m_hi88

Майстор

• Потребители на форума
  • 939 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Интереси:MB,Whisky,fishing...и др.
  • Автомобил:
    W123/200/1980
    ....
    и др.

Публикувано 17 януари 2008 - 12:52

Повечето българи(над 90%)по принцип сме простаци..Голямо мнозинство(над 95%) от тия 90% сме и глупаци..дето търпим 5% от сънародниците ни да си правят с нас квото си искат и да ни докарат до ситуация да сме простаци навсякъде и във всичко. ..Не виждам защо притежателите на Мерцедеси,би трябвало да имат по-различен психологически портрет от другите щофьори...Според мен,мерцоводите се различаваме от другите шофьори главно(да не кажа единствено)със стойностния ни критерий за автомобил :flagMB new: ...иначе простащината е повсеместна и неизличима :kill_myself:
  • 0
"Марката е като живо същество-нейният авторитет расте или се уронва все повече с течение на времето..."

#35 football_as

football_as

Чирак

• Потребители на форума
  • 53 Мнения:
  • Град:София, Обеля
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 17 януари 2008 - 21:38

Повечето българи(над 90%)по принцип сме простаци..Голямо мнозинство(над 95%) от тия 90% сме и глупаци..дето търпим 5% от сънародниците ни да си правят с нас квото си искат и да ни докарат до ситуация да сме простаци навсякъде и във всичко. ..Не виждам защо притежателите на Мерцедеси,би трябвало да имат по-различен психологически портрет от другите щофьори...Според мен,мерцоводите се различаваме от другите шофьори главно(да не кажа единствено)със стойностния ни критерий за автомобил :flagMB new: ...иначе простащината е повсеместна и неизличима :kill_myself:

Абе всички знаем, на простите хора им е най-лесно. И също така е най-лесно да си прост. Малко са хората, дето се мъчат да подадат глава над тинята в какъвто и да било аспект...
  • 0

#36 J0R0_1978

J0R0_1978

Чирак

• Потребители на форума
  • 165 Мнения:
  • Град:Ботевград
  • Автомобил:
    Мерцедес W124 300D-1988г.

Публикувано 19 януари 2008 - 00:42

Колеги,не трябва да се мислим за безсмъртни и за царе на пътя защото караме най-добрата марка автомобил.На запад т.е. Германия,Австрия,Чехия и т.н. хората не гледат кой каква кола кара,а се съобразяват както със закона за движение по пътищата така и с тебе пък ти може да си даже и с запорожец.Според мен не сме толкова простаци колкото не сме дораснали и не сме стигнали тяхната култура на шофиране.
Това е лично мое мнение и по мои наблюдения като съм пътувал извън страната.Все още има много да учим от западняците. :4036:
  • 0
Публикувано изображение

Публикувано изображение

#37 Mr Chen

Mr Chen

Чирак

• Потребители на форума
  • 173 Мнения:
  • Град:Смолян

Публикувано 19 януари 2008 - 23:41

Всички могат да карат бързо, важното е да умееш да караш бавно!!! ...Та за пешеходните пътеки - когато спра пред пешеходна пътека, хората, които тръгват да пресичат, го правят с такъв страх /баси, всичко им е изписано на лицето/, че чак ме хваща срам! :dry:
  • 0

CLS 350 4M Shooting Brake

#38 top

Майстор

• Потребители на форума
  • 2098 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    Mercedes SL350 2010 316hp
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 20 януари 2008 - 00:31

Всички могат да карат бързо, важното е да умееш да караш бавно!!! ...Та за пешеходните пътеки - когато спра пред пешеходна пътека, хората, които тръгват да пресичат, го правят с такъв страх /баси, всичко им е изписано на лицето/, че чак ме хваща срам! :dry:

Даже благодарят с някакъв жест повечето не вярват че някой е спрял. В Германия например съм виждал че ако някой иска да пресече улица колите много културно спират, но и пешеходците пресичат на пешеходна пътека не притичват където им падне.
  • 0

#39 Тоцата

Тоцата

Напреднал

• Потребители на форума
  • 543 Мнения:
  • Град:от село съм :)
  • Автомобил:
    FORD EXPLORER

Публикувано 20 януари 2008 - 00:42

Даже благодарят с някакъв жест повечето не вярват че някой е спрял. В Германия например съм виждал че ако някой иска да пресече улица колите много културно спират, но и пешеходците пресичат на пешеходна пътека не притичват където им падне.

Щом отворихме приказка за пресичане... В Турция човек може да си загине... Там даже ако си на пътя пак не спират д*ба... Не стига че фучат яко, нема мигачи и ако случайно се забавиш на пешеходна пътека пада яко свиренье...
  • 0

#40 bibitkata

bibitkata

Напреднал

• Потребители на форума
  • 339 Мнения:
  • Град:Бургас
  • Автомобил:
    W 124 - 250 D - 1986

W 245 - B180CDi - 2007

Публикувано 20 януари 2008 - 09:07

май все повече заприличваме на турция ?

според мен лошото при нас е ..."видела жабата че подковават коня и тя дигнала крак".... демек според мен всеки прави това което не му е работа и всеки се стреми да имитира това поведение което изобщо не му приляга .... абе кви ги говоря

:drift1:
  • 0
.... Опита е фенер който свети на гърба ни - Конфуций ....

#41 M@vish

M@vish

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 8 Мнения:
  • Град:PLOVDIV

Публикувано 20 януари 2008 - 09:32

Тук колега се доста по-малко, по често се срещат инциденти с гоУфове, като в по-голямата част виновните са те.

и аз съм напълно съгласен с теб колега...тези голфаджии са ужасни... да ни пази Господ от тях!
  • 0

#42 mafiota^^^

mafiota^^^

Чирак

• Потребители на форума
  • 172 Мнения:
  • Град:Dimitrovgrad
  • Автомобил:
    W124 200d 1986година
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 20 януари 2008 - 18:28

Не само хората с нови мерцедеи се даржът каточели цяла България за тях работи има и със BMW-та и със Touareg със почти всички по скъпи коли дето са и са най добрите.На магистралата особенно изпреварваш със 130 и оня с туарега святка вече отзад като не му направиш път и гледа лошо.Има и точни хора веднъж отивам към Благоевград и имаше завой пред мен беше новата S класа човека си ми даде десен мигач минах си го чукнах аварийките смига ми той просто всичко е до човек.
  • 0
Публикувано изображение

#43 W140

W140

Майстор

• Потребители на форума
  • 4552 Мнения:
  • Интереси:фото, музика, пътувания
  • Автомобил:
    Двуколка '87

Публикувано 20 януари 2008 - 18:30

май все повече заприличваме на турция ?

ами ние булгарете от тях сме се научили на корупция, интриги и тем подобни
когато е била империя, корупцията е била нещо нормално, интригите, предатествата... всичко това от там сме го взели - по време на турското робство
  • 0
=> W140 <=
"Jeder Tag ist ein neuer Anfang, jede Nacht eine neue Versuchung."
Галерия W140
Публикувано изображение

#44 NIK

NIK

Чирак

• Потребители на форума
  • 111 Мнения:
  • Град:San Diego, Callifornia
  • Автомобил:
    W 124 E 320 1995
    Honda Civic 1.7 SONC 2001

Публикувано 20 януари 2008 - 18:43

Твърдо ДА, но не ро малки простаци от всички останали наоколо / эа справка погледнете преэ проэореца /
  • 0
Член на УС на МБКБ- "Мисля че е очевидно, че щом е Мерцедес-Бенц КЛУБ България форума е на клуба и респективно на членовете му. Всичко други са добре дошли но са само гости. smile.gif А като отидеш на гости не даваш акъл как да си подредят хората мебелите, нали?"

#45 valio1967

valio1967

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 32 Мнения:
  • Автомобил:
    W 204

Публикувано 20 януари 2008 - 18:53

Да кажа и аз ........възпитание и пак възпитание и манталитет.
Винаги спирам на пешаходна пътека, при десен завой на сфетофар и .......... като почнат да свирят разни лайнари ми идва да им избия .... :flagMB new:
И друго ....спирам и гледам на огледалото ...какво прави този зад мен :bigemo_harabe_net-110:
После вика ...МИ ЧЕ АЗ МИСЛЕХ тапънар
  • 0

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни