Простаци ли са сме притежателите на МЕРЦЕДЕСИ
Започната от CE Profi, 11 яну 2008 - 22:41:08
62 мнения по тази тема
Публикувано 12 януари 2008 - 01:00
нема кво да се ядосваш колега, това е част от ежедневието в БГ,
във всяко стадо има черна овца.
а за това с ML-а и нежната ръчичка, не се притеснявай, няма да и е дълго ръчичката в ML-a . на тази госпожичка на 20години са и РАЗПОРВАТ ду.енцето от трещяне и няма "боли ме главата" и в момента в който погрознее, надебелее, стане скучна, или и свършат паричките за солариум, тя изхвърча на улицата и тогава да ги видиш.... като падне от високо ще и се върне претъпкано заради този среден пръст....
....виждал съм ги такива паднали....ах какъв ми е кеф,
веднъж видях едн мутреса пред син сити да се кара с господин мутра, нкрая тя му хвърли ключовете от поршето, тегли му една и тръгна да маха на такси, ТОЯ като избесня, настигна я и и отвърте една тупалка, дръпна и чантата, ланците, гривни, свали и якето, абе направо я съсипа, кой знае къде и тя си е размахвала пръстчето....
и тоя с мерцедеса ще си намери майстора...
във всяко стадо има черна овца.
а за това с ML-а и нежната ръчичка, не се притеснявай, няма да и е дълго ръчичката в ML-a . на тази госпожичка на 20години са и РАЗПОРВАТ ду.енцето от трещяне и няма "боли ме главата" и в момента в който погрознее, надебелее, стане скучна, или и свършат паричките за солариум, тя изхвърча на улицата и тогава да ги видиш.... като падне от високо ще и се върне претъпкано заради този среден пръст....
....виждал съм ги такива паднали....ах какъв ми е кеф,
веднъж видях едн мутреса пред син сити да се кара с господин мутра, нкрая тя му хвърли ключовете от поршето, тегли му една и тръгна да маха на такси, ТОЯ като избесня, настигна я и и отвърте една тупалка, дръпна и чантата, ланците, гривни, свали и якето, абе направо я съсипа, кой знае къде и тя си е размахвала пръстчето....
и тоя с мерцедеса ще си намери майстора...
Публикувано 12 януари 2008 - 01:03
Има една песен в която се пее, че всичко се връща.
Та рано или късно, по едни или друг начин ще му се върне, жалкото в случая е че колегата няма да види, за да му се смее тогава той на него.
Та рано или късно, по едни или друг начин ще му се върне, жалкото в случая е че колегата няма да види, за да му се смее тогава той на него.
Публикувано 12 януари 2008 - 12:11
Понеже съм нов и ето че.........
Публикувано 12 януари 2008 - 12:16
Само карането на Бенц оправдава простащината.Не му се сърди много,щом е в бенц значи е по-малко простак.
Публикувано 12 януари 2008 - 13:32
Правилно!!!Само карането на Бенц оправдава простащината.Не му се сърди много,щом е в бенц значи е по-малко простак.
Публикувано 12 януари 2008 - 14:25
По повод поведение на пътя в стил "Бахмааму!" просто е излишно да се съди по автомобила. Простакът и в Бентли да се качи - пак си е простак. Добрият шофьор във всяка кола е добър.
Фактът, че стилът на шофиране донякъде е определящ при избора на автомобил, е налице. Това е в сила при положение, че не е новоизлюпил се шофер, че тогава става еднаа.....
(Само си споделям мнението. Да не земе някой да се засегне ся...)
Фактът, че стилът на шофиране донякъде е определящ при избора на автомобил, е налице. Това е в сила при положение, че не е новоизлюпил се шофер, че тогава става еднаа.....
(Само си споделям мнението. Да не земе някой да се засегне ся...)
Old Mercs don't die, they just get faster!
"Опит се трупа собственоръчно, собственокрачно и най-вече собственогъзно..."
190E 2.0i WDB2010241F806491
Публикувано 13 януари 2008 - 13:16
Простака на пътя не е простак само там. Бенца при тия хора заема главна част от комплексарската душица. Всички знаем приказките за гъзарията да седнеш в кафето и да хвърлиш ключовете от колата и телефона на масата
Публикувано 13 януари 2008 - 13:31
Всички знаем приказките за гъзарията да седнеш в кафето и да хвърлиш ключовете от колата и телефона на масата
В това няма нищо газарско или селско, ако е лято, излезнал си с чехли, панталонче и ризка къде ще ги сложиш ми е интересно?
Разбирам да е зима, да си с яке или дънки ОК, но лятото просто няма начин.
Признавам си, лятото в тази "Кочина" от аватара, имах Pioneer 8-ма серия (по-скъп от колата) и където и да слизах панела винаги с мен + двата телефона.... ужас, но нямаше начин. Ако жената е с мен лесна работа, давам и ги у чантата и пей сърце, ама ако е няма...
Публикувано 13 януари 2008 - 14:24
Нужни са и черни очилаВ това няма нищо газарско или селско, ако е лято, излезнал си с чехли, панталонче и ризка къде ще ги сложиш ми е интересно?
Признавам си, лятото в тази "Кочина" от аватара, имах Pioneer 8-ма серия (по-скъп от колата) и където и да слизах панела винаги с мен + двата телефона.... ужас, но нямаше начин. Ако жената е с мен лесна работа, давам и ги у чантата и пей сърце, ама ако е няма...
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител
Публикувано 13 януари 2008 - 14:40
и дебел ланец + лош погледНужни са и черни очила
Публикувано 13 януари 2008 - 15:26
само с лош поглед не става трябва много,много лош погледи дебел ланец + лош поглед
Публикувано 15 януари 2008 - 16:44
В това няма нищо газарско или селско, ако е лято, излезнал си с чехли, панталонче и ризка къде ще ги сложиш ми е интересно?
Разбира се във всяко правило си има и изключения. Ама се сещаш за какво говоря
Публикувано 15 януари 2008 - 17:34
Определено човек като се качи на Мерцесес и самочуствието му скача, а от там може и да реши, че всичко му е позволено на пътя! Най-добрия начин е да спазваме правилата на пътя, а кой какъв стил на каране има няма значение, щом ги спазва! А пикли със скъпи возила колко щеш и нещо много оборотни станаха, ама до време.
Публикувано 15 януари 2008 - 17:52
Простака на пътя не е простак само там. Бенца при тия хора заема главна част от комплексарската душица. Всички знаем приказките за гъзарията да седнеш в кафето и да хвърлиш ключовете от колата и телефона на масата
Влизаш в кафето, набелязваш си маса и като почнеш - ключовете, 1 телефон, 2-ри телефон, панела, цигарите, запалката, протмонето.... и не остане място на масата.
Lancia Kappa TDS / Land-Rover 88 Series 3 FFR
Публикувано 15 януари 2008 - 18:02
тва с телефона нещо не съм съгласен с него
аз като отида на кафене винаги си изваждам телефона пред мен, по навик
по срещите ако не сте забелязали винаги си е пред мен тела, нито е някакъв последен модел, нито нищо
нямам кола, но и да нямаш кола пак можеш да си изкараш клетъчния теуефон и да се перчиш
аз като отида на кафене винаги си изваждам телефона пред мен, по навик
по срещите ако не сте забелязали винаги си е пред мен тела, нито е някакъв последен модел, нито нищо
нямам кола, но и да нямаш кола пак можеш да си изкараш клетъчния теуефон и да се перчиш
3 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни