Повод да отворя тази тема е една случка която преживях вчера.Към 18:00 прибираики се от Симеоново към София на околовръстен път исках да завия на светофара на ляво.Търпеливо изчаках потока направо и когато светна жълто понечих да завия но в този момент на червено влетя една Е-класа от насрешното движение и се наложи да закова спирачките.Пресветнах
с фарове срещу наглеца а тои на всичко отгоре спря и едва ли не беше готов да слезне да се бие.Е не бях с Мерцедеса си а с единия от дребните си автомобили- VW -Polo 1. Тоест -дребна риба. Не съм нито хлапак нито простак за да уидисам на такъв комплексар но темата е много болезнена.Някъде по тези форуми ми попадна 4е Мерцедес е стил на живот.А дали е и начин на поведение на пътя? Защо голяма част от притейателите на тази мрка демонстрират пренебрежение към станалите на пътя.Ако някои мисли че това е за добрия имидж на марката мисля че е чиста заблуда.Срамувам се 4е между нас има такива ГАМЕНИ които смятат че са богоизбрани на пътя.Помислете как бихте се чувствали когато в еднопосочна улица срещу знака влиза голям ML и настоичиво иска да му отстъпите пътя а на учудването ви какво иска през прозореца се подава нежна моминска ръчичка която ти показва среден пръст.Повече от обидно.
Не искам да се индентифицирам с подобни простаци и хора изтакани от комплекси. Мерцедес е символ на престиж и класа а не на простащина.
ВЪПРОС - Можем ли чрез този форум да променим това състояние. Какво мислите по този въпрос
С уважение към всяко мнение
CE Profi
Този пост е редактиран от hektor: 12 януари 2008 - 00:29
преместена от общ форум