BFgoodrich
Започната от doktoras, 10 яну 2008 - 19:29:41
57 мнения по тази тема
Публикувано 13 януари 2008 - 14:55
Аз сега си търся летни гуми, не знам какво да си купя, още се лутам межди марките гуми.
Спрял съм се на мишелин и гудиар, но се двуумя и межди кумхо и гудрич а защо не и йокохама.
Спрял съм се на мишелин и гудиар, но се двуумя и межди кумхо и гудрич а защо не и йокохама.
Публикувано 13 януари 2008 - 16:16
И аз запо4нах да се тарся летни гуми.
Публикувано 13 януари 2008 - 16:59
Аз сега си търся летни гуми, не знам какво да си купя, още се лутам межди марките гуми.

.
Публикувано 13 януари 2008 - 18:51
ок Босче , ще ти се доверя на МИШЛЕН , ама ако стане издънка , чакам включване от USA
Публикувано 13 януари 2008 - 19:21
Чакай................да ми цьфнат нальмите
Задни на Духа за Мишелин,предни Гоод Иьр за сьжаление,на Мрака ми сложих Кумо Силос и тресеше даже след 5-6 баланса,сега карам Мишелин и никви нерви.На брата Мерца е с Мишелин,проблеми никакви,Хондата и тя - за 25 000 мили смля Бриджстоун с които излиза от магазина,а я разработваше брата.Последните 70 000 мили кара Мишелин Енерджи и мога да ти ги снимам ако дьржиш.Сестрата ката Мишелин на Ц230 1998 и проблеми няма,на баща ми колата и тя,а там се кара много.
В БГ на Фият Темпра сьм карал Мишелин и проблеми 0,на Сузуки Самурай 14 цола зимни Мишелин и проблеми няма,а си иска гума и то добра,на Голф 1 Камей резачка само Мишелин и нищо друго,на Баварец 325 и предни/задни Мишелин след като скьса 3 чифта боклуци,на 2 буса Фолксваген...................ммммммммммммкво имаше още
Това са гуми които дьржаха на напьна.Аз малко странно ги карам колите та за тва не ми дьржат обикновенните гуми.Мишелин до момента лош не сьм видял,другите им ебава мамата,возят като дьрвета,тропа,вибрира..................като я вземеш мека да вози добре и вибрира,като я вземеш да дьрби на грайфер и не се дьржи волана.Мишелина вози ма вози,не го усещаш.
http://www.tirerack....=surveyComments
Ето резултати кой от какво е доволен.Учиелката ти по английски пак няма да е доволна ма ако има нещо питай и превеждам / ако мога/.
Един писал за Мишелина,че кофти гума било,след 31 000 мили задните имали нужда от смяна.Ебах го тоя,те се вьртят гуми на 5 000 мили,а и да си смени пружините на тая кола.
Как да е,виж какво карат хората,за кои сезон ти трябва,за каква кола..........................и се вземи МИШЕЛИН,не се занимавай с глупости.

Задни на Духа за Мишелин,предни Гоод Иьр за сьжаление,на Мрака ми сложих Кумо Силос и тресеше даже след 5-6 баланса,сега карам Мишелин и никви нерви.На брата Мерца е с Мишелин,проблеми никакви,Хондата и тя - за 25 000 мили смля Бриджстоун с които излиза от магазина,а я разработваше брата.Последните 70 000 мили кара Мишелин Енерджи и мога да ти ги снимам ако дьржиш.Сестрата ката Мишелин на Ц230 1998 и проблеми няма,на баща ми колата и тя,а там се кара много.
В БГ на Фият Темпра сьм карал Мишелин и проблеми 0,на Сузуки Самурай 14 цола зимни Мишелин и проблеми няма,а си иска гума и то добра,на Голф 1 Камей резачка само Мишелин и нищо друго,на Баварец 325 и предни/задни Мишелин след като скьса 3 чифта боклуци,на 2 буса Фолксваген...................ммммммммммммкво имаше още

Ето резултати кой от какво е доволен.Учиелката ти по английски пак няма да е доволна ма ако има нещо питай и превеждам / ако мога/.
Един писал за Мишелина,че кофти гума било,след 31 000 мили задните имали нужда от смяна.Ебах го тоя,те се вьртят гуми на 5 000 мили,а и да си смени пружините на тая кола.
Как да е,виж какво карат хората,за кои сезон ти трябва,за каква кола..........................и се вземи МИШЕЛИН,не се занимавай с глупости.
.
Публикувано 13 януари 2008 - 19:25
http://www.tirerack....sults/index.jsp
Те ти и таблица кои са добри и кои не.Избери какво тьрсиш - спорт,зима,стандарт....................и ти показва какьв им е рейтинга.После пак да си кажа си земи МИШЕЛИН,да им таковам аз на статистиките,няма гума като Мишелина.
Те ти и таблица кои са добри и кои не.Избери какво тьрсиш - спорт,зима,стандарт....................и ти показва какьв им е рейтинга.После пак да си кажа си земи МИШЕЛИН,да им таковам аз на статистиките,няма гума като Мишелина.
.
Публикувано 13 януари 2008 - 19:28
Чакай................да ми цьфнат нальмите
![]()
![]()
В БГ на Фият Темпра сьм карал Мишелин и проблеми 0,на Сузуки Самурай 14 цола зимни Мишелин и проблеми няма,а си иска гума и то добра,на Голф 1 Камей резачка само Мишелин и нищо друго,на Баварец 325 и предни/задни Мишелин след като скьса 3 чифта боклуци,на 2 буса Фолксваген...................ммммммммммммкво имаше ощеТова са гуми които дьржаха на напьна.Аз малко странно ги карам колите та за тва не ми дьржат обикновенните гуми.Мишелин до момента лош не сьм видял,другите им ебава мамата,возят като дьрвета,тропа,вибрира..................като я вземеш мека да вози добре и вибрира,като я вземеш да дьрби на грайфер и не се дьржи волана.Мишелина вози ма вози,не го усещаш.
Направо ме разби ти си луд, няма какво да мисля вземам мишките и ще покарам, между другото тя колата си беше с летни мишки като я взех.
Утре се обаждам да Добри да ми вземе един комплект.
Публикувано 13 януари 2008 - 19:30
Аааhttp://www.tirerack....sults/index.jsp
Стига бе
Ще ме накараш да си взема Мишелин и аз , мамка му
Ма ако не са хубави , ще ти ги дотъркалям пеша до Сан Диего да ти ги струпам пред вратата

Поздрави

Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител
Публикувано 13 януари 2008 - 19:31
http://www.discountt...pager.offset=40
Бе луд сьм аз,пари имам ли само Мишелин карам.
Е ти по списьк кои колко струват за 140 оригинален размер.Аз карам..................а познай,след поне 10 проверки на старите при гумаджиите,познай какво карам.
Бе луд сьм аз,пари имам ли само Мишелин карам.
Е ти по списьк кои колко струват за 140 оригинален размер.Аз карам..................а познай,след поне 10 проверки на старите при гумаджиите,познай какво карам.
.
Публикувано 13 януари 2008 - 19:33
Ааа
Стига бе
Ще ме накараш да си взема Мишелин и аз , мамка му
Ма ако не са хубави , ще ти ги дотъркалям пеша до Сан Диего да ти ги струпам пред вратата![]()
Поздрави
Си здерем ризата ако не са хубави,няма лош мишелин.
Като ходиш следващия пьт в някоя странна страна,Турция да речем,загледай какво карат големите камиони,там ги товарят едно км гиотере на по 3 етажа.Само Мишелина дьржи,другото се прьска.
Тука като продават кола или пишат НОВИ ГУМИ или още по-добре ГУМИ МИШЕЛИН.

.
Публикувано 13 януари 2008 - 20:02
Си здерем ризата ако не са хубави,няма лош мишелин.
Като ходиш следващия пьт в някоя странна страна,Турция да речем,загледай какво карат големите камиони,там ги товарят едно км гиотере на по 3 етажа.Само Мишелина дьржи,другото се прьска.
Тука като продават кола или пишат НОВИ ГУМИ или още по-добре ГУМИ МИШЕЛИН.
За Турция знам как товарят , ама сега ще погледна и гумите.
Vladek, аз съм решил слагам Мишки и после ако нещо, направо в Сан Диего.
Публикувано 13 януари 2008 - 20:13
Да ти кажа честно , чувам , че Мишлена са мекички и готиниЗа Турция знам как товарят , ама сега ще погледна и гумите.
Vladek, аз съм решил слагам Мишки и после ако нещо, направо в Сан Диего.
Боса си е напълно прав
Карам с Фулда сега , ма ми се струват по-дървени във возията
Така ,че съм за ....Мишлена
От 100 годин са известни с мекото си возене
Та май ще си заложа на изпитаното
Мани го Боса
Ще вземе да си здере некоя стара риза , та да ме пр..бе да му купувам нова после

Бая скъпо ще ми излезе търкалянето до там(кой знае ква риза ще иска)

Публикувано 13 януари 2008 - 20:14
Ша ма фанеш за опинците ти,аз сьм за риба.
Брата си купува Хонда Сивик.Колата излиза с Бриджстоун,годината 2001.2004 началото ч вийдам аз тая кола,обул я нашия в Мишелинки и се кефи.
- Как ги смля бе,на нова кола
- Ми говна бе брат,пистарки бяха станали,а тропат на Хондето,не се стои вьтре.
Бех мааму, викам,тва нещо не е наред.Не е ма се качвам на сьщата Хонда,сьщия модел,сьщата година сьс сьщите гуми като на брата.Друса баце ма друса не си е работа.То верно Хондето леко / 300 кила под Голф 3 /верно,че е вьшка ма чак толко.Качвам пак на брата...................ми разлика ти казвам,от земята до небето.
Да скочи някой ако иска с идеята МА ЕДНАТА МЕКА ГУМА,ДРУГАТА ДЬРЖИ ПОВЕЧЕ.......................Да ма Мишелина 80 000 мили гаранция или около 130 000 километра му дават,навьртял е 70 000 и горница и ако искате ви ги снимам.Бриджстоуна дето голяма гума го водят се смля на под 30 000 мили.
Това за кола дето ни се кара бьрзо,ни сняг има,няма дупки,няма много градско,няма павета,НОВА,трима човека рядко се качват.....................сметни ти за Мерцедес в БГ какво става.Да не се получи номера да вземеш нещо и да си хвьрлиш стария Мишелин.Няма да си познаеш колата после,има да псуваш....................ма аз каквото можах направих.........................второ място.Някой знае ли го тоя виц?
Брата си купува Хонда Сивик.Колата излиза с Бриджстоун,годината 2001.2004 началото ч вийдам аз тая кола,обул я нашия в Мишелинки и се кефи.
- Как ги смля бе,на нова кола
- Ми говна бе брат,пистарки бяха станали,а тропат на Хондето,не се стои вьтре.
Бех мааму, викам,тва нещо не е наред.Не е ма се качвам на сьщата Хонда,сьщия модел,сьщата година сьс сьщите гуми като на брата.Друса баце ма друса не си е работа.То верно Хондето леко / 300 кила под Голф 3 /верно,че е вьшка ма чак толко.Качвам пак на брата...................ми разлика ти казвам,от земята до небето.
Да скочи някой ако иска с идеята МА ЕДНАТА МЕКА ГУМА,ДРУГАТА ДЬРЖИ ПОВЕЧЕ.......................Да ма Мишелина 80 000 мили гаранция или около 130 000 километра му дават,навьртял е 70 000 и горница и ако искате ви ги снимам.Бриджстоуна дето голяма гума го водят се смля на под 30 000 мили.
Това за кола дето ни се кара бьрзо,ни сняг има,няма дупки,няма много градско,няма павета,НОВА,трима човека рядко се качват.....................сметни ти за Мерцедес в БГ какво става.Да не се получи номера да вземеш нещо и да си хвьрлиш стария Мишелин.Няма да си познаеш колата после,има да псуваш....................ма аз каквото можах направих.........................второ място.Някой знае ли го тоя виц?
.
Публикувано 13 януари 2008 - 20:17
Да ти кажа честно , чувам , че Мишлена са мекички и готини
Боса си е напълно прав
Карам с Фулда сега , ма ми се струват по-дървени във возията
Така ,че съм за ....Мишлена
От 100 годин са известни с мекото си возене
Та май ще си заложа на изпитаното
Мани го Боса
Ще вземе да си здере некоя стара риза , та да ме пр..бе да му купувам нова после![]()
Бая скъпо ще ми излезе търкалянето до там(кой знае ква риза ще иска)
Това сме го писали заедни,разлика минутка,да не кажеш,че преписвам.
Пуснете си една тема бе,колко му е.Пиши НЕДОВОЛНИ ОТ МИШЕЛИН и да видиш колко ше се обадят,Аз поне ще мьлча,само МИШЕЛИН са моите и си седнах на гьзь,а бях почнал и аз с пробите,КУМО ше карам..................на МЕРЦЕДЕС.......................па и старите бяха ФАЛКОН /друга скрита МИШЕЛИНКА /.
.
Публикувано 13 януари 2008 - 20:25
Няма бе
Ма честно мисля сериозно в полза на Мишлена
Стига са ме лъгали - тая е страшна-първа линия оная не съм я и чувал даже е преди първата линия и т.н.
Така ,че и аз съм за МИШЛЕН
Ма честно мисля сериозно в полза на Мишлена
Стига са ме лъгали - тая е страшна-първа линия оная не съм я и чувал даже е преди първата линия и т.н.
Така ,че и аз съм за МИШЛЕН

1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни